Outfit of the day #446: Lady in red

Woman down

forkoelet-missjeanett-blogger

Der har været lidt stille herinde de sidste par dage, men jeg er simpelthen røget ned med en klassisk forårsforkølelse. Bella kom hjem lun, med ellevetaller under næsen og klagede over ondt i halsen i fredags. Søndag morgen vågnede jeg med ondt i halsen og snot – og det er bare blevet værre siden søndag (og nu klager Tim også over ondt i halsen – vi ender nok med at tage turen alle 3). Jeg var nok også lidt modig i lørdags, da jeg det meste af dagen gik rundt udenfor i forårsjakke – som var åben. Det her forår må gerne snart slå helt igennem. Det første kvartal af året er altid dér, hvor jeg er mest syg og det er også der, at Bella er – hvilket nok hænger sammen (jer med børn ved, hvor meget sygdom de hiver hjem fra vuggestue og børnehave. De første 4 måneder i vuggestue, der havde vi alle tre roskildesyge fire gange. Hold op, hvor var det forfærdeligt). Men på fredag lover de hele 20 (!!) grader og sol her i Odense. Åh der vil jeg gerne være på toppen til! Jeg har nemlig planer om, at køre til Kerteminde og spise is. Og jeg vil have bare ben.

Jeg var egentlig ude i går, da det der bare var en irriterende hoste og lidt snot, men i dag er det 40 gange værre og inklusiv feber. Bella er heller ikke helt frisk. Det var ellers en hyggelig aften i går, hvor jeg første spiste på MASH med søde Odense bloggere og derefter var vi inviteret til foredrag med Tikko.dk og Chris McDonald.

Nå, det blev en lang sludder for en sladder om sygdom. Ikke så spændende for jer nok? Men jeg ville bare lige give livstegn. Jeg havde ellers næsten færdiggjort min Edinburgh Guide (den er I en del der har efterspurgt!), men den håber jeg, at jeg kan få færdiggjort til jer i morgen. Det er inklusiv et tip om det bedste mexicanske måltid jeg i mit liv har fået! Kan I nyde det skønne vejr (igen) i dag! Jeg vil finde nogle flere Halls og lave mig (endnu) en kop te. Heldigvis kommer Tim hjem forbi lige om lidt med en bøtte is til mig 😉

I’ve been a bit quiet on the blog the last few days – woman down with cold and fever. I really hope I’ll be okay for Friday – the weather apps are predicting 20 degrees and sun. So nice! Right now I’m just make me some more tea and eat some ice cream.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #446: Lady in red