Damernes biografklub: Skønheden & Udyret

10 ting jeg vil lave i april

10-ting-jeg-vil-lave-i-aprilReklamelinks:

Fine har ramt os og jeg har en masse skønne planer denne måned, som jeg glæder mig til.

I april vil jeg…

 1. … nyde en virkelig lækker weekend i Vejle sammen med min veninde Tina. Vi skal på overnatning sammen på Munkebjerg hotel, spise god mad, drikke masser af vin og nyde spa. Ihh hvor jeg glæder mig!
 2. … jeg får også besøg af min amerikansk veninde Megan og hendes britiske kæreste Ed. De kommer faktisk i morgen og jeg glæder mig utrolig meget. De har været på Færøerne og nu stopper de i Odense et par dage. Hun har faktisk en rejseblog, som I kan besøge HER
 3. … skal jeg have lavet noget i mit ansigt og jeg er ret så spændt. Må man mon godt tage en “hold-i-hånden”-ven med? Jeg skriver et indlæg om det senere på måneden!
 4. … vil jeg teste denne vippeserum. Jeg er lige gået i gang for et par dage siden og det skulle gøre, at ens vipper vokser sig meget længere. Jeg har set nogle ret gode resultater hos andre, så nu vil jeg også prøve! (serum er en PR gave).
 5. … holde “pizza & rødvinsaften” i påsken for et hold venner. Jeg blev inspireret af, at vi altid gør det i forbindelse med Bellas fødselsdag og jeg kom til at tænke på, at vi ikke behøver at vente et helt år før vi gør det igen 😉
 6. … selvfølgelig igen-igen i biografen med Damernes Biografklub. Denne måned hepper jeg på The Edge of Seventeen eller Ghost in the shell.
 7. … havde fundet en lampe til vores entre. Jeg lurer lidt på den her
 8. … holde påskefrokost for Damernes Biografklub. Jeg tror, at vi går all-in med snaps og det store kolde bord. Det skal nok blive festligt!
 9. … nyde påsken uden særlig mange planer. Det bliver faktisk helt rart, at have flere dage, hvor vi ikke skal noget bestemt.
 10. … få bestilt noget så lavpraktisk, som en vinduespudser. Hvem er gode i Odense og kan eventuelt bookes online eller hurtigt per telefon? Det er alt for tydeligt, hvor meget vores vinduer trænger, nu hvor solen i den grad er tilbage.

In April I’m getting a visit from my friend Megan, I’m going to Vejle with my friend Tina, start testing this eyelash serum that will give me super long eyelashes, buy this lamp for our hall, invite friends over for red wine and pizza during Easter, but enjoy that we haven’t got that many plans during Easter besides that.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Signe

  Svane Vinduespolering gør et godt stykke arbejde. De sender en SMS med varsel om at, de kommer og pudser vinduer, og prisen er rimelig. Skriv en mail til kontakt@svanevinduespolering.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! Dem vil jeg lige tjekke ud. Det trænger virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg glæder mig til flere af tingene!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #2 sounds awesomeeee :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yeah, it does – doesn’t it? 😉 I’m looking so much forward to tomorrow!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har brugt M2 siden september og der er dømt Bambi-vipper her. Faktisk måtte jeg holde en længere pause, fordi de blev så lange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg hører også kun om vilde resultater! Og netop også om, at der på et tidspunkt bliver brug for en pause, fordi de vokser så meget. Hvor længe holdte du pause og “hjalp” det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damernes biografklub: Skønheden & Udyret