Opskrift på ærtesuppe

Bella befaler april: iskjole fra Molo og Disney badebassin

bella-befaler-molo-iskjole-hummel-kjole-sporty-badebassin-disney-pink-sylvanian-families-family-mus Reklamelinks:
1/ Molo kjole HER   2/ Hummel kjole HER   3/ Hummel kjole HER
4/ Sylvanian Families HER   5/ Disney badebassin HER

Nu har jeg kigget på dén iskjole fra Molo lige siden den kom online, så nu bliver den altså købt! Forhåbentlig så får vi en sommer, der indbyder til, at den er på hele tiden! De to kjoler fra Hummel er så søde og gode til hverdagen i børnehaven. Nr. 3 har noget glimmer i stoffet og det er Bella helt vild med. Jeg har faktisk allerede købt den (det gjorde jeg sidste weekend, da Boozt havde 20% rabat på alt). De sidste mange gange, når vi har været i legetøjsbutikker, så har Bella været ret interesseret i Sylvanian Families – det har hun ellers ikke vist nogen interesse tidligere, overhovedet. Men nu er hun pludselig ret vild efter at få noget, så måske man skulle starte med den lille mussefamilie? Ellers er der også ret meget lige HER
Det der Disney badebassin er jeg helt vild med. Rutchebanen, en musling der sprøjter med vand, et spil med ringe OG den lille havfrue på det. Jeanett 10 år er HELT oppe at køre og så det skal Bella altså have til sommeren i DK!

I’ve been wanting that ice cream dress from Molo ever since it came online – now I’m getting it for Bella! I also really like the two dress from Hummel (I’ve already bought no. 3). No. 5 she needs for our summer in Denmark – fingers crossed for nice weather!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på ærtesuppe