Mest læste indlæg i marts 2017

Forårsjakke fra Mini A Ture + konkurrence

foraarsjakke-overgangsjakken-fra-mini-a-ture-copenhagen-blogger-missjeanett-morblog-wai-jakke-ss17-2017foraarsjakke-mini-a-ture-copenhagen-spids-hue-wai-jakke-violet-ice-missjeanett-konkurrence-vind-2017-ss17

Reklame for Mini A Ture

Det er efterhånden blevet en tradition: Bella har haft fire forårsjakker (/overgangsjakker) og de har alle fire været fra Mini A Ture. Den første var en smuk gul version af præcis samme model, som den hun har i år (I kan se lille Bella i den HER). Der kan de altså bare et eller andet. Jeg er vild med deres design, deres kvalitet og den bevægelighed, som Bella har i dem. I år er ingen undtagelse – Bellas nye forårsjakke er endnu en gang fra Mini A Ture. Jeg faldt for denne wai model med det utrolig smukke håndmalet blomsterprint. Det var også mere end godkendt af den lille dame – “Åh mor, den er så smuk”! Jeg elsker wai-modellen med den spidse hue, lommen foran og den skrå lynlås. Jakken kalder også helt på forår og sommer, ikke?

Jakken er fås fra størrelse 6 måneder og helt op til størrelse 6 år. Bella har en størrelse 4 år/104 og den passer, så hun også kan bruge den til efteråret. Vi plejer kun at købe ny overgangsjakke hvert forår.
Jakken kan købes HER og HER. Er I ikke til dette print, men kan godt lide Wai-modellen, så kan I se de forskellige farver HER

foraarsjakke-fra-mini-a-ture-copenhagen-overgangsjakke-efteraarsjakke-missjeanett-blogger-konkurrence-wai-jakkeforaarsjakke-fra-mini-a-ture-copenhagen-overgangsjakke-ss17-2017-missjeanett-blogger

KONKURRENCE: Hvis I ikke har fået købt overgangsjakker, regntøj eller stadig mangler lidt til foråret til børnene, så kan I nu vinde et gavekort på 750 kroner til Mini A Ture. I bestemmer selv, hvad I bruger det til på deres webshop. Konkurrencen foregår ovre på min Instagram som I finder HER. Man kan kun deltage på instagram. Konkurrencen slutter tirsdag d. 18. april kl. 21.00.

Bella has had four Spring jackets – and they have all four been from the Danish brand Mini A Ture. I just love their design and the quality is very high. This time I chose the wai model in a handpainted flower print – it’s so pretty! Now you can win a gift certificate to Mini A Ture (750 DKK). To win go to my instagram HERE.
You can buy the jacket HERE and HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Signe

  Det er virkelig en sød overgangs jakke. Sådan en skal min lille Maria have

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er nemlig så fin! Husk at deltage inde på Instagram, hvis du vil være med i konkurrencen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i marts 2017