Min weekend: Venindeophold på Munkebjerg hotel og åbning af ny legeplads i Odense

Kulinarisk marked i Tarup Center

tarup-center-kulinarisk-marked-mad-boder-datoer-missjeanett-blogger-jeanett-drevsfeldt-asos-trenchcoattarup-center-odense-skaroe-is-kulinarisk-marked-missjeanett-blogger-events-datoertarup-center-kulinarisk-marked-mad-i-odense-skaroe-is-bod-missjeanett-blogger

Indlægget er sponsoreret af Tarup Center

For et par uger siden var vi igen ude at udforsket Tarup Center her i Odense lidt mere. Den weekend var der deres tilbagevendende og meget populære kulinariske marked. I denne forbindelse var hele torvet og centerets gange fyldt med boder, hvor man kunne købe og smage lækre spiselige ting. Faktisk stod der udenfor også en mand, der hjemmerøgede fynsk rygeost. Der var en utrolig hyggelig stemning. Vi røg både i is fra Skarø, lækre pølser og Tim var som et barn i en slikbutik, da han fandt en lille bod, hvor de solgte fynske specialøl fra et lille bryggeri, som han ikke kendte (de blev serveret, da vi nogle dage senere fik besøg af min amerikanske veninde og hendes engelske kæreste, som begge er ret vilde med dansk øl. De var et hit!). Bella hyggede sig virkelig også og hun fik også smagt sig igennem alle de gode fynske specialiteter. Der var boder med kaffe, ost, chokolade, vin, varme retter, gin, kød og meget, meget mere. Vi nåede slet ikke at besøge det hele. Det er 6. år i træk, at der holdes kulinarisk marked i Tarup Center og det er et ret stort hit. Vi gik derfra med maverne og hænder fulde af lækre specialiteter.

Der afholdes hele tiden events i Tarup Center. Jeg er faktisk overrasket over, hvor ofte der sker noget derude og det er så nemt at komme derud efter at Odins bro er kommet (og endnu nemmere, når Letbanen er færdig, som kommer til at køre derud). De er gode til at opdatere med kommende events på deres Facebookside HER og I kan også finde info på deres hjemmeside HER. Hvis I kan nå det, så er der faktisk børneloppemarked i dag fra kl. 14-17.

tarup-center-kulinarisk-marked-kaffebar-peter-larsen-kaffe-missjeanett-blogger-odensetarup-center-kulinarisk-marked-hjemmeroeget-rygeost-roegeost-missjeanett-bogger-i-odense-fynsk

A few weeks ago I spent a Sunday in Tarup Center where they had a food market. They have it every year and it’s very popular! We tasted many yummy things (local food from Fyn) and we also bought some things home with us. Tim found some great local craft beer.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Simone

  Jeg er vokset op med TC (som vi altid har kaldt det i min familie) som nabo, og jeg var der nærmest hver dag som barn og teenager. At se dine billeder og høre om aktiviterne bringer virkelig gode minder frem 😃 Så jeg ville egentlig bare fortælle dig, at jeg synes, det er fedt, at du er med til at sætte fokus på et (i mine øjne) ret overset center i Odense, som det faktisk indeholder en del gode ting 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha “TC” – det lyder også cool! Og mange tak, det er jeg glad for at du synes. Jeg synes også selv, at det er fedt at få udvidet min egen horisont lidt og det var også en af grundene til, hvorfor jeg sagde ja til samarbejdet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud. Vi bor tæt på Tarup Center og kommer der jævnligt, men vi har aldrig været til Kulinarisk Marked. Det skal vi da helt sikkert næste gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Venindeophold på Munkebjerg hotel og åbning af ny legeplads i Odense