Sejt issæt fra Molo

Min trenchcoat fra ASOS

asos-trench-coat-camel-kamel-missjeanett-blogger-odense-havn-billeder-photos-foraarsjakke

Som jeg skrev for et par uger siden, så kunne min gamle trenchcoat fra ASOS ikke rigtig mere og derfor har jeg købt en ny trenchcoat fra ASOS. Det er ikke præcis den samme, men det er meget, meget tæt på. Farven er to-tre toner mørkere end den gamle og så er der nogle små detaljer, der er anderledes. Men det overordnet udtryk er næsten identisk. Faktisk sidder den nye bedre på mig, fordi den er en “Tall”-version og det var den gamle ikke. Der kan jeg alligevel godt mærke forskel på mine 178 centimeter. Samtidig har jeg også tabt mig siden de billeder fra 2014, så det gør nok også en forskel. Jeg har den i en UK12 og den passer perfekt. Der er også plads til en tykkere bluse, hvis der skulle være behov for det. Hvis I er nysgerrige på kjolen, som jeg har under, så finder I dét outfit HER
Har I fået købt jakke til foråret eller genbruger I fra sidste år?

Trenchcoaten kan købes HER og HER i “Tall” version (den jeg har). Så fås den også HER i “Petite”, til hvis man er 160 cm (og under). Og fra deres Curve kollektion HER (str. 46-56). Den findes også i lyserød HER og sort HER. I kan finde flere trenchcoats fra ASOS HER.

asos-trenchcoat-trench-coat-fra-kamel-farvet-camel-missjeanett-blogger-billeder-paa-odense-havn-odensebloggers

My old trenchcoat from ASOS was too worn out so I’ve bought a new one – also from ASOS! Why fix it, if it ain’t broken – right? 😉 It’s not the exact same trenchcoat, but it’s very, very similar to the old one. Get it HERE and in “Tall” HERE. And HERE in “Petite” and HERE in Curve. It’s also available in pink HERE and black HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Lykke

  Ved du egentlig hvad man skal søge efter hos ASOS, hvis man er over 160 cm og ikke så høj som dine 178 cm.??:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Så skal du bare gå efter deres normale kollektion 🙂 Jeg har også linket til jakken i deres normale version her i indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh den er fin, jeg må se at få anskaffet mig en trenchcoat! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er virkelig også glad for min! Det er sådan en klassisk jakke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Har også købt den trenchcoat:) og den kan virkelig anbefales! Den sidder SÅ godt og har de fineste detaljer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er jeg glad for at høre! Ja, den sidder virkelig pænt og flatterende – og er en rigtig pæn jakke til en god pris!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejt issæt fra Molo