Outfit of the day #447: Den fineste kjole fra Y.A.S.

Min weekend: Sommer i Odense, is i Kerteminde og venindefødselsdag

vaffelhuset-i-kerteminde-is-missjeanett-blogger-smaafolk-kjole-fyn-min-weekendnelles-coffee-wine-odense-om-sommeren-missjeanett-min-weekend

Åhh jeg ville ønske, at det vejr vi havde I Odense i fredags var sådan som hele april ville være. Godt nok har vi haft smuk forårsvejr lige siden, men i fredags ramte vi 20 grader. Det var så fantastisk – og det føltes også ret surrealistisk. Da Tim fik fri, kørte vi en tur til Kerteminde og fik årets første is fra Vaffelhuset. Deres vafler er stadig de bedste, jeg har fået og hele køreturen værd (selvom de godt måtte få noget bedre is. Ikke at det er dårligt – det er bare et af de store isproducenter, der leverer til alle andre også). Vi lavede en hurtigt pastaret til aftensmad, sprang en (intetsigende) X Factor finale over og så lidt serier i stedet for.

On Friday it was almost like Summer here in Odense. 20 degrees and sunny! We drove to Kerteminde and got the first ice cream in 2017 from Vaffelhuset.

mini-rodini-sweatshirt-missjeanett-min-weekendellos-stigreol-indretning-missjeanett-min-weekendodense-havn-missjeanett-blogger-smaafolk-overgangsjakke-yas-kjole-odensebloggers-morbloggerrejer-med-quinoa-avocado-missjeanett-opskrift-min-weekend

Det meste af lørdagen gik med at rydde op og gøre rent – og jeg fik endda også Tim til at slå græs for første gang i år. Vi fik samlet stigreol fra Ellos (jeg havde selvfølgelig glemt at støvsuge støvet fra, da de blev boret fast, inden jeg tog billedet). I kan finde reolen HER. Bagefter tog vi i IKEA, hvor to af jer læsere var henne og sige hej til mig – det er altså for hyggeligt, når I gør det! I må aldrig undskylde, når I henvender jer – jeg oplever det kun som noget rigtig positivt <3 På vejen fik jeg lige knipset et par outfitbilleder, som Bella syntes, at hun også skulle være med på. Outfittet kan I se i sin helhed HER. Og ja, Bella har noget andet tøj på – hun kastede selvfølgelig et eller andet spiseligt ned ad sig selv, lige inden vi tog afsted. Aftensmaden bestod af quinoa med rejer og avocado. Jeg synes stadig ikke, at jeg kan knække koden i forhold til quinoa. Når jeg får det på cafeer mm, så er det lækkert og blødt at tygge. Når jeg laver det selv, så er de meget hårdere – og det er på trods af, at jeg lader det koge dobbelt så lang tid, som der står på pakken. Er der nogle af jer, der har et godt quinoa-trick?

Bellas blomstersweatshirt er fra Mini Rodini HER og den fine overgangsjakke fra Småfolk HER

Saturday we spent the most of the day cleaning the house, but then drove to IKEA. For dinner I made quinoa with scrimp and avocado.

tarup-center-skaroe-is-name-it-bluse-peplum-missjeanett-min-weekendtinas-foedselsdag-soya-kakao-boller-missjeanett-min-weekendpizza-hjemmelavet-missjeanett-min-weekend

Søndagen startede vi i Tarup Centeret, da jeg skulle skyde nogle billeder til det samarbejde, som jeg har med dem pt. Der var madmarked derude i søndags, så vi fik smagt lidt forskellige lækkerier. Bella var (sjovt nok) fan af boden med is fra Skarø (hendes bluse er i øvrigt herfra). Derefter tog jeg direkte over til min veninde Tina, der holdte fødselsdag med boller, kakao og virkelig lækker kage. Så hyggeligt! Sidst på eftermiddagen var jeg hjemme igen og der havde vi fået besøg af en ven, som vi endte med at lave hjemmelavet pizza sammen med. Jeg sluttede søndagen på sofaen med at læse lidt i min seneste Outlander bog.

Sunday I went to a food market in Tarup Center (Bella liked the ice cream – big chok 😉 ) Then I went to my friend Tinas to celebrated her birthday with yummy cake. Back home again we had another friend over and we all made homemade pizza together. I ended my weekend on the couch with my latest Outlander book.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Ida

  Husker du at skylle quinoaen i en sigte inden du koger den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Åh de her indlæg er bare så hyggelige! Elsker at læse dem. Bella er bare altid SÅ fin i tøjet (det er du i øvrigt også!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Quinoa tricks, lært af selveste Umahro Cadogan på madkursus:

  Du skal ikke skylle den i vand, men riste den i gryden ved lav varme (3-4 stykker på mit komfur, der går til 9), indtilder kommer en svag duft fra dem. Ryst dem et par gange undervejs. Herefter hæld vand på, som anvist og lad det koge ved svag varme i 15-20 min. Jeg holder øje og lægger låget på klem eller tager det af. Vigtigt at det er svag varme og ikke spilkoger. De skal åbne sig, så der kommer ‘haler’ på. Herefter tag gryden af og lad dem stå 5-10 min. under låg, så er de klar. Hvis jeg skal bruge dem i en salat, skyller jeg dem i koldt vand efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej tak – det skal bestemt prøves! Håber det virker! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #447: Den fineste kjole fra Y.A.S.