Laver I madplan?

Ny ASOS ordre – på snap senere i dag!

asos-ordre-paa-snapchat-missjeanett-club-l-denim-skirt-nederdel-seje-t-shirts-yas-kjole-nedringet-lbd-little-black-dressasos-order-odre-paa-snaphchat-missjeanett-floral-botanical-print-dress-tall-pants-origami-blouse-skirtReklamelinks:
1/ Y.A.S. dress HERE   2/ ASOS t-shirt HERE   3/ Club L dress HERE   4/ Pull&Bear HERE
5/ ASOS dress HERE   6/ ASOS pants HERE   7/ ASOS blouse HERE   8/ ASOS skirt HERE

Senere i dag åbner jeg denne ASOS ordre på min snapchat og jeg har selv glædet mig til at prøve flere af tingene. Kjolen nr. 1 fra Y.A.S. har jeg dog allerede prøvet i en butik for nogle uger siden, så den ved jeg passer. Jeg slog dog til på ASOS, fordi den lige nu er sat ned til lidt over 200 kroner HER (jeg mener, at den koster 400-500 kroner herhjemme). T-shirten er også for cool og så er jeg spændt på denim nederdelen, da jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har ejet sådan en. Vil den overhovedet sidde godt på mig? We will see! Kjolen nr. 5 er jeg også spændt på, da den ser ret kort ud på billedet her. I kan finde mig på snapchat under brugernavnet missjeanett og så ligger alle mine snaps i min My Story i 24 timer fra jeg har lagt dem op (så I kan også gå ind og se dem senere).
I er flere, der i løbet af den sidste uge har spurgt mig, om jeg ikke har en rabatkode til ASOS. Det har jeg desværre ikke pt og jeg tror, at der går lidt tid igen, fordi de kørte med tre forskellige koder, da jeg lagde denne ordre (af typen “hvis du køber for 1000 kroner får du x kroners rabat, hvis du køber for 1200 kr får du x kroner – osv.). Men jeg skal nok sige til, hvis der kommer en!

Faktisk så er denne kjole fra Y.A.S. også lige ankommet, så selvom den ikke var en del af min ASOS ordre, så åbner prøver jeg også den på idag – som en lille ekstra treat 😉 Den kan købes HER, hvis den frister.

This is my newest ASOS order and I’ll be opening and trying everything on over on my snapchat missjeanett later today. See you there? 🙂

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

20 kommentarer

 • Emma

  Ej den første kjole fra YAS er så smuk og nu har jeg kigget på den lææænge 😀 Måske den skal klikkes hjem i morgen når lønnen går ind så 😉

  Glæder mig til at du åbner pakken på snap. Det er så sjovt synes jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se Y.A.S kjolen (den med bladene) på. Den ser virkelig flot ud på billedet og prisen er jo yderst rimelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er rigtig fin og meget behagelig at have på – og ja, prisen er nemlig rigtig god lige nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Jeanett. Nu har jeg efterhånden set disse snapchats en del gange, og jeg har bemærket at du ofte har de samme sorte stilletter/pumps på. De er simpelthen så flotte. Hvor er de fra, og har du muligvis et link til denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er også fra ASOS, men ret gamle – 2-3 år mener jeg. Desværre! De havde nogle der mindede om sidste vinter, men jeg kan ikke finde dem igen. Tit laver ASOS dog “remakes” af deres mest populære styles, så prøv at hold øje derinde. Måske kommer der nogle, der minder om igen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhh sikke meget fint tøj 😍 Sidder dog her rimelig meget gravid med tvillinger, så må nok hellere lade være med bestille noget. Men det er godt nok fristende. Synes forresten det er så fedt at du viser tøjet frem på snap ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Mette! Jeg er virkelig glad for, at I er så glade for konceptet! Og tillykke med mavsen <3 Hvornår har du termin?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Den første Y.A.S kjole her i indlægget – hvad str har du købt den i? (Hvis du altså vil dele det) 🙂 jeg synes det er lidt svært at vurdere str, da den jo er løs. Vakler selv mellem uk 12 og uk 14 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har den første i en UK12 🙂 Håber det hjalp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Jeanett. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvilke (hvis nogle) tanker du gør dig omkring e-handel ift. at du bor i en by, hvor butikkerne har hårde tider og lider under, at kunderne blive væk til fordel for e-handel. Tænker, at du ofte giver udtryk for, hvor glad du er for Odense, så du må vel også have en interesse i, at byens butikker overlever?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg elsker e-handel og jeg holder aldrig op med at bruge det. Udvalget er bedre og priserne tit det samme. Jeg bruger dog også butikkerne og ser dem selvfølgelig også helst overleve – men jeg mener også, at butikkerne selv må tage noget ansvar og følge med udviklingen. Jeg tror ikke på, at man kan have butik på samme måde, som man altid har gjort. Servicen bliver nødt til at være bedre – for eksempel. I mange butikker bliver jeg mødt med sure miner, hvor man spørger om noget og medarbejdere, der hellere vil stå og sladre med kollegaen om weekendens bytur end servicere kunderne. Man må også gribe i egen barm – det er ikke altid kun andres skyld, at det ikke går godt – man har også selv et ansvar. Hvis det man tilbyder er forfældet, så skulle man måske kigge lidt på at ændre sit koncept.

   Dertil tror jeg, at man bliver nødt til at genopfinde butikkernes formål. Jeg tror, at fremtiden er hele og fuldendte oplevelser; butikker som Riceteria og The Organic club, hvor man både kan shoppe, hygge og spise. Eller “showrooms”, hvor man kan prøve og mærke – og så måske bestille ens egen størrelse på computere, der står i butikkerne og så bliver det leveret hjemme hos en selv. På den måde kan man have mindre butikker (og derved lavere husleje) og man slipper også for stort lager. Jeg tror simpelthen ikke, at man kan konkurrere med e-handel – så man bliver nødt til at tilbyde noget helt andet.
   Jeg shopper selv meget i Magasin og det er fordi udvalget er kæmpe stort – og alt er under et tag. H&M også (fordi jeg ikke har tålmodighed til deres lange leveringstider på deres webshop – selvom det er blevet lidt bedre) og boghandlere, fordi jeg synes, at de er hyggelige.

   Samtidig tror jeg dog også, at butikkerne vil se en opblomstring igen, når alt er færdigt inde i byen – jeg tror på, at det hele kommer til at summe derinde! Men det kræver noget af alle – kunderne, butikkerne og byen.

   Jeg håber, at det gav dig lidt svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er bare så hyggeligt at følge med i, når du åbner pakken! Jeg glæder mig altid helt. 😉 Hvilken størrelse har du den første kjole i? Den er så fin – og billig! 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak – jeg er altså så glad for, hvor vilde I er med “mit” koncept!
   Den første har jeg i en UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvor er Y.A.S. kjolen med bladene dog bare fantastisk fin!! Den skal jeg klart have hjem, helt perfekt til sommer – men den ligner faktisk en, der også kunne gå med et par sorte strømpebukser under. Så pæn, og også pæn til dig 🙂 Må jeg ikke spørge hvilken størrelse du har den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er nemlig så fin! Og ja, den kan sagtens gå med strømpebukser lige nu. Jeg har en UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvad størrelse er den hvide kjole med blomstermønstret i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laver I madplan?