April shopping cravings

Trailer til sæson 3 af Outlander

Så er der lidt nyheder til os Outlander-fans! I går aftes sent blev denne trailer for sæson 3 udgivet og hvor ser det bare godt ud!! Jeg har jo læst bog nr. 3, så jeg ved i det store hele, hvad vi har i vente i forhold til historien – og det er virkelig, virkelig godt. Det kunne potentielt blive den bedste sæson so far. I skal glæde jer! Det er en rigtig god bog med masser af tvist, store begivenheder og nye fede karakterer. Jeg glæder mig især til at se Lord John Grey og Mr. Willoughby “live”. I skal nok ikke se traileren her, hvis I ikke har set sæson 2 endnu – den afslører lidt i forhold til, hvordan sæson 2 slutter. Og hvis jeg ikke har fået nævnt det, så har Netflix nu også fået sæson 2. Den kan nu både ses på Viaplay og på Netflix.

Hvad siger I til traileren her? “God, you gave me a rare woman” – åh det går lige i hjertet! Jamie Fraser, forhelvede. Glæder I jer? Sæson 3 kommer til september (en præcis dato mangler stadig) og Viaplay kommer til at have den igen ligesom de havde rettighederne til sæson 2, hvor nye afsnit kommer op dagen efter det er blevet vist i USA. Det er sweet!

I kan finde mere om Outlander her på bloggen ude i menuen til højre eller lige HER

Last night this teaser trailer for Outlander season 3 was released. Oh it looks so amazing!! I can’t wait for September to come. I’ve read the book (“Voyager”) so I know what’s in store for us regarding the story, but I still can’t wait to see it come to live. I’m really looking forward to see Lord John Grey and Mr. Willoughby. Are you excited??

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April shopping cravings