Min weekend: Bloggerbar på Privaten, biografklub og sommer-sushi

It’s my birthday!

jeanett-og-bellaReklamelinks:

Wuhu det er min fødselsdag! I dag fylder jeg 33 år (ingen krise her, overhovedet) og dagen skal først og fremmest tilbringes sammen med Bella og Tim. Jeg vågnede ved lyden af regn og var lettere utilfreds, da vejrudsigten har lovet varme og masser af sol – ala dagen i går. Til gengæld ser det nu ud til at holde igen. Der er i hvert fald godt lummert og solen er fremme her i Odense. Jeg har fået acai bowl til morgenmad og nu skal vi lige finde ud af, hvad vi vil lave i dag. Jeg satser dog på nogle dejlige varme timer i solen og helt sikkert også noget kage af en art. Jeg håber, at jeg har været sød i jeres landsdel også og sender noget godt vejr jeres vej.

Hav en god søndag!

Min kjole her er fra Y.A.S. og kan købes HER og skoene er købt HER

Today it’s my birthday! I’m going to celebrate together with Tim and Bella. The weather is lovely here in Odense so I’m thinking that we’re going to spent some time in our garden. I hope that I’ve brought great weather to you whereever you are! My dress is from Y.A.S. HERE + HERE. And the shoes HERE

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Bloggerbar på Privaten, biografklub og sommer-sushi