Min weekend: Gallashow i Odeon, lækker cheesecake og sommer i haven

Situationer, hvor jeg godt kunne have brugt vejhjælp og en konkurrence

fdm-missjeanett-vejhjaelp-abonnement-bil-blogger-kampagne

Indlægget er sponsoreret af FDM

Det her virker måske som et rigtig “voksent” indlæg, men jer der har egen bil, kender helst til alle de trælse situationer, man kan komme til at stå i med sådan en. Vi har haft vores andel af oplevelser, som jeg helst ville være foruden (blandt andet vores bilulykke, som jeg stadig er mærket af den dag i dag), men heldigvis kan vi i dag grine og trække på skulderen af de fleste af dem. Dog kunne en masse bøvl i situationerne være undgået, hvis vi havde haft en abonnement, som dét hos FDM. Jeg husker tydeligt en vinter for mange år siden (før Bella), hvor vi havde hygget os en søndag i advent med nogle venner ved Hindsgavl Slot her på Fyn. Det havde sneet i flere dage, hvilket jo var smukt og perfekt i forhold til at julen stod for døren. Dog var det knapt så fedt at køre i. Vi kører i to biler derhen og alle kører meget forsigtig. Alligevel sker det, at vores bil ikke bremser, da vi skal holde ved nogle hajtænder. Der er is på vejbanen og derfor glider vi i stedet glider op bag i vores venners bil. Det lille bump beskadiger beholderen med kølevæsker på vores bil og derfor begynder motoren at ryge. Der står vi så – midt på motorvejen (eller ude i siden, selvfølgelig). Det er næsten mørkt, i sne og frost og uden nogle former for abonnement på vejhjælp. Vi ringer efter hjælp, men der går over 1,5 time og det kostede flere tusinde. Der kunne det have været virkelig behjælpeligt med en FDM abonnement med vejhjælp – så var de jo bare kommet og vi havde sparet flere tusinde kroner. Vi har lært på den hårde måde, at det i den grad kan betale sig at have abonnement på vejhjælp!

Der er ret mange fordele ved et FDM abonnement. Blandt andet giver det rabat på benzin (20 øre per liter hos Shell), rabat når bilen skal synes (og det skal den jo mindst hver andet år. Tror snart vores skal!), vejhjælp, juridisk hjælp, rabat på oplevelser og rigtig mange andre ting. I kan læse mere om fordelene HER

Den juridiske hjælp tilbydes for eksempel, hvis man er uenig med et P-selskab eller værksted og mener, at man bliver behandlet forkert. Jeg ved ikke, om det havde gjort nogen forskel, men jeg kunne godt have tænkt mig at have den hjælp efter vores biluheld. Efter ulykken var vores bil var ved en fejl blevet leveret til et forkert værksted (vi havde bedt om at få den et andet sted hen og vi havde kontaktet mekanikeren også). Det var mega træls for os, men den “forkerte” mekaniker var virkelig heller ikke glad og han kimede os faktisk ned flere dage i streg. Han ville have at vi flyttede den bil NU. Vi forklarede vores situation, men han var ligeglad. Vi kunne begge dårligt nok kunne bære på Bella og jeg lå i fosterstilling på sofaen. Det var ikke lige en situation,, som man gad at stå i der og ham mekanikeren var fuldstændig kold overfor, at vi lige havde været i et biluheld. Der ville det have været rart, hvis FDM havde kunne taget over eller kunne have hjulpet lidt.

KONKURRENCE: Nu kan 2 af jer vinde et FDM medlemsskab og Vejlhjælp Guld. I skal være fyldt min. 18 år for at kunne deltage. Alt I skal gøre er at lægge en kommentar på dette indlæg senest på mandag d. 16. maj kl. 12.00. Vinderne får direkte besked via mail.

Sponsored post by FDM. I’ve been in plenty of situations where we could have used some car help. Once we went to Hindsgavl Castle and on the way home we bump into our friends’ car (there was a lot of snow and our car slipped on the icy surface). It ended up costing us several thousands DKK. It would have been nice to have had the help of FDM in that situation.

 

bloglovin

23 kommentarer

 • Dorthe Pedersen

  Puha – det vil være dejligt! Efter 16 års ægteskab står jeg nu alene og derfor ansvar for ALT. Min lille gammel bil SKAL hver eneste dsg køre min 3 drenge til 2 forskellige steder i byen og derefter bringe mig på arbejde 25 km hver vej- offentlig transport er ikke en mulighed idet jeg så ikke vil kunne nå drengene inden lukketid 😳- FDM vil helt sikkert hive mig mindre bekymring og mere tryghed i hverdagen 😊

  Vh Dorthe Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Kan nikke genkendende til flere at de ting du skriver, livet som bilejer….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Hvor var I uheldige med jeres bil:-(
  Nogen gange skal der ikke så meget til.
  Jeg vil gerne prøve at vinde til glæde for min unge datter og hendes bil:-)
  God dag ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det abonnement gad jeg godt vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteLynghøjen

  Wow det gad jeg da godt at vinde :-)krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor ville det være dejligt at vinde! 🙂
  Super god konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja tak. Ville da være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina N

  Jeg vil forære min kæreste abonnementet, hvis jeg er så heldig at vinde. Han har en gammel skrotspand af en bil – og jeg HADER at være med ud at køre i den. Han har også oplevet at holde midt på en landevej med et fladt dæk – uden at have vejhjælp!
  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har helt ret, vejhjælp er noget af det, man først ved, at man har brug for, når man har stået i situationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Dejlig præmie og stof til eftertanke !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Hej Miss Jeanett
  Lækker præmie den kunne jeg godt bruge inden sommerens udflugter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B.

  Krydser fingre, da jeg lige har købt min første bil for et par måneder siden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow, sikke en præmie!😍 Den ville jeg gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg har selv prøvet at blive påkørt – vi kunne selv køre den ellers totalskadede bil til mekanikeren bagefter, men det ville nu stadig være rart at have nogle at ringe til, hvis man en anden gang skulle være strandet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Mit vejhjælpsabonnement udløber snart og det ville være fantastisk at vinde et nyt. Det er i forvejen dyrt at være på SU og have bil, men desværre nødvendigt for os. Vejhjælp er nok noget af det, man ville prioritere fra, men hvor har du bare ret i, at det er vigtigt – og en tryghed!

  Hermed mit lod i konkurrencen. Jeg krydser fingre (Y) Super dejligt med indlæg af denne “karakter” sammen med de andre, det er jo noget, de fleste af os går og bøvler med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie KH

  Jeg har pt. ikke noget vejhjælp på min bil, men kunne faktisk frygteligt godt tænke mig det, så det er da den perfekte konkurrence for mig 😉 Jeg krydser fingre for, at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor har jeg også alt for mange gange stået i en situation, hvor vejhjælp ville have været sagen. Fx sidste jul hvor vi var på vej hjem fra Sverige og skulle til at køre ombord færgen for så at punktere 20 meter for rampen. Ikke helt så overskueligt på sådan en 2. Juledag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hold op, hvor lyder det også virkelig træls!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Det ville jeg da mægtig gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg krydser fingre😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith

  Det ville være en stor tryghed med sådan et abonnement, når vores første barn kommer til verden inden for den næste måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg er med 🙂 Jeg elsker min bil, men der er bare så mange udgifter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg kommer uvilkårligt til at tænke på dengang, jeg var ret ny kørekort-indehaver. Da jeg var 22. Jeg havde kørt nogle af vores venner til en restaurant. På vej hjem var jeg mega kæk, så jeg kørte ind for at tanke benzin. Havde egentlig halvgrimt tøj på, og ingen mobil med, for jeg skulle jo bare liiiige..Nå, men jeg fik låst det der dæksel af til tanken, og fik tanket benzin. Og så var det, at nøglen sad fast i dækslet! Som i: urokkeligt fast! Og jeg kunne jo ikke ringe hjem! Der kom flere og flere biler til, og folk var lidt mopsede, fordi jeg holdte midt i det hele. Der kom nogle unge fyre til, som hjalp med at få bilen skubbet til side. Og jeg lånte en telefon af en anden flink mand, så jeg kunne ringe hjem. Hvilket jeg jo gjorde, og så måtte min mand have fat i min far, som skulle hente ekstranøgle hos os, og derefter køre ud til tanken, hvor jeg ventede. Christ! Dér havde FDM ikke gjort nogen skade! 😉
  Nå, men egentlig ville jeg jo bare sige, at jeg glad er med i konkurrencen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Gallashow i Odeon, lækker cheesecake og sommer i haven