Fede statement t-shirts

Mest læste indlæg i april

outfit-blue-yas-dress-flower-print-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-tim-vermund-kaereste-asos-sneakers-sko

Outfit #447: Den fineste kjole fra Y.A.S

Jeg har været lidt dårlig til at få lagt outfit op de sidste par uger, men jeg lover, at det bliver meget bedre her i maj. Et af de mest læste indlæg i april var dette outfit med kjolen HER fra Y.A.S.

I haven’t had that many outfits on the blog in April, but I’m gonna do a lot more in May – promiss! This outfit with my new dress from Y.A.S. (HERE) was one of the most read posts in April.

laksemad-avocadomad-frokost-fra-riceteria-missjeanett-i-odense

Når man er for nervøs til at kunne spise morgenmad

Et af de andre mest læste indlæg i april, var dette, hvor jeg beskrev, hvor nervøs jeg havde været om formiddagen. Jeg skulle have lavet noget ved mit ansigt og det er føles bare mere “farligt”, når det er i ansigtet. Der kommer snart indlæg om hele oplevelsen – og resultaterne. I kan læse indlægget HER

In this post I described how nervous I was one morning before I was getting something done to my face. I’m gonna do a post about the whole thing soon (and the results). Read the post HERE

paaskefrokost-paaskepizza-missjeanett-paaske-2017-louise-roe-vase-blogger-pizza-og-roedvin-middag

Min påske

I stedet for at lave “Min weekend”-indlæg lige efter påske, så blev det til et “Min påske” i stedet for. Og det kunne I rigtig godt lide! Den bød blandt andet på et køleskab der gik (vi købte dette i stedet – læg mærke til rabatkoden under prisen, som gør dét en del billigere), skred i ryggen til Tim og en voldsomt hyggelig aften med venner og pizza. I kan læse indlægget HER

Instead of doing a “My weekend” post after Easter I did a “My Easter” – and you liked that! Our fridge broke, Tim hurt his back and we had such a lovely night with good friends and pizza. Read it HERE

blomster-hvidvin-valgkamp-valgkampsmoede-missjeanett-min-weekend

Kærlighed & kommunalvalg: Vi har et hold

Det blev også til en ny opdatering i “Kærlighed & Kommunalvalg” i april. Der er nu et hold klar, som kan hjælpe Tim med planlægningen af hans valgkamp. Det skrev jeg meget mere om HER

I also did a new post in Love & Election. This time about the planning of Tims campaign – and who’s helping him. Read it HERE

asos-ordre-paa-snapchat-missjeanett-club-l-denim-skirt-nederdel-seje-t-shirts-yas-kjole-nedringet-lbd-little-black-dress

Ny ASOS ordre – på snap senere i dag!

Som altid, så er mine indlæg med min nyeste ordre altid blandt de mest læste hver måned. Og indlægget i april var ingen undtagelse! Jeg ved ikke, om jeg har fået det sagt før, men jeg er SÅ glad for den positive modtagelse, som de indlæg har fået og får hver gang. Jeg nyder at åbne min ordre med jer hver gang! I finder indlægget HER

As always, my posts with my latest ASOS order is always amongst the most read each month. And the one in April was no exception. Find it HERE

Dét var de mest læste indlæg i april. I kan bruge listen her til at genfinde indlæggene eller til at få læst dem, som I ikke nåede, da de kom op. Andre velbesøgte indlæg i april var Min weekend: Flere hvidevarer, takeaway og Mårhøj gravhøj og Min weekend: Venindeophold på Munkebjerg hotel og åbning af ny legeplads i Odense

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede statement t-shirts