Et hej fra Skotland - der hvor feerne bor

Tradition: Det japanske kirsebærtræ 2017

tradition-det-japanske-kirsebaertrae-sakura-missjeanett-molo-fiskekjole-kavat-sandalertradition-det-japanske-kirsebaertrae-sakura-festival-missjeanett-molo-kjoletradition-det-japanske-kirsebaertrae-sakura-missjeanett-april-maj-2017-festival-blogger

Jeg elsker simpelthen vores lille tradition, hvor jeg hvert år tager et billede af Bella foran mit japanske kirsebærtræ (sakura, kalder nogle dem), når det blomstrer. Det er så hyggeligt at følge med i, hvor meget både Bella og træet vokser 😉 Jeg har gjort det siden 2014, hvor jeg plantede træet. Træet har fået en del flere blomster i løbet af de tre år og Bella er næsten dobbelt så høj – ha ha. Sidste år blomstrede det først i slutningen af maj, så selvom vi har haft et koldt forår i år, så er det vist en del bedre end det var sidste år.

I kan finde billederne med træet og Bella fra 2014 HER – 2015 HER – 2016 HER

Bella har en fin ny kjole med det smukkeste fiskeprint på. Den er fra Molo og jeg har købt den HER. Sandalerne er fra Kavat købt HER

I love our own tradition where I each year take photos of Bella standing at our sakura tree. I’ve done it since 2014 where I planted the tree. In those three years the tree has gotten a lot more flowers and Bella is almost twice her size. You can see the photos from 2014 HERE – 2015 HERE – 2016 HERE
Bella is wearing her new dress from Molo bought HERE and sandals from Kavat HERE

tradition-japansk-kirsebaertrae-sakura-molo-fish-print-dress-fiske-kjole-missjeanett-2017

bloglovin

7 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg ser seriøst frem til det her indlæg hvert år siden du startede med at tage billederne i 14 😁 det er SÅ hyggeligt at se B og træ fri om kap 😍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, hvor er du sød! Jeg går også hvert år og tripper utålmodigt på, at det skal springe ud, så jeg kan tage nye billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Simpelthen så smukke billeder af Bella og træet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun dog fin 🙂 og sikke en god tradition 🙂
  Det er jeg sikker på, hun også vil synes er sjovt når hun bliver stor 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en hyggelig tradition, og hvor er hun fin, din lille pige.
  Mine forældre havde det smukkeste japanske kirsebærtræ i haven da jeg var barn. Jeg stod næsten som din datter og poserede til min konfirmation, kan jeg huske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hej fra Skotland - der hvor feerne bor