Nyt job!

Bella befaler: rulleskøjtekjole, enhjørninger, citroner og masser af Smølfine

bella-befaler-juni-2017-molo-rulleskjoejter-mini-rodini-enhjoerning-kjole-ellos-x-fahrmanns-citron-kjole-lemon-smoelfine-smurf-puslespil-t-shirt-name-itReklamelinks:
1/ Molo HER   2/ Ellos x Fahrmanns HER   3/ Mini Rodinin HER + HER
4/ Ellos x Fahrmanns HER   5/ Name It HER   6/ Smurfarna HER

Lige nu synes jeg på samme tid, at Bella mangler alt muligt og samtidig ikke rigtig mangler noget vigtigt. Det giver ikke mening, vel? Hun mangler for eksempel ikke kjoler, men alligevel er det kjoler, som jeg forelsker mig i pt (til gengæld kunne hun godt bruge et par jeans mere). Men jeg er virkelig vild med rulleskøjtekjolen fra Molo. Så fin  – og den kan både bruges nu og til efteråret med strømpebukser. Jeg har vist den til Bella og hun var også ret vild med den. Blusen nr. 4 SKAL hun have. Den er fra Ellos x Fahrmanns kollektionen (som jeg er helt skudt i og også selv har denne bluse fra. Jeg har lyst til at købe hele kollektionen!). Der står “I’m a girl. What’s your superpower?” på den. Det er en bluse efter mit hjerte. Små piger er ikke kun smukke og søde – men også utroligt seje. At være en pige/kvinde er virkelig, virkelig sejt og det skal Bella ikke være i tvivl om! At blusen så samtidig også er pæn, er bare en lækker bonus! Blusen er faktisk sat ned med 50% lige HER og findes også til voksne HER. Jeg ville også have købt kjolen nr. 2 til hende, men den er udsolgt i hendes størrelse (den er også på udsalg!).

Smølfine er et mega hit herhjemme for tiden, så jeg har lovet Bella t-shirten med Smølfine. Den er nedsat til 77 kroner HER, så det er heldigvis ikke den store udskrivelse 😉 Jeg overvejer, om hun skal have puslespillet også.

Hvad mangler jeres unger til sommeren?

Right now I feel that Bella needs a lot of things and nothing at the sometime. It doesn’t make any sense, does it? She doesn’t need anymore dresses, but I keep on falling in love with more dresses. I really love the roller skating dress from Molo. The top from Ellos x Fahrmanns (I love that collection! I wanna buy it all!) is so cute and I love the text on it “I’m a girl. What’s your superpower?”. A really cool message! It’s actually on 50% sale HERE (and also available for adults here).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job!