Min weekend: Bellas oldefar, hawaii party og kagebord

Juni shopping cravings

ellos-flora-kjole-dress-coola-sunscreen-spray-diana-gabaldon-seven-stones-to-stand-or-fall-stine-goya-kjole-monday-swimwear-portofino-yas-guld-ellos-big-beach-bag-strandtaske-sivtaskeReklamelinks:

 1. Selvom vejret ikke er specielt sommerligt i disse dage, så er mine shopping cravings dét virkelig! Lige nu har jeg bare lyst til at fylde garderoben med sommerkjoler. Masser af dem! Jeg tror, at jeg skal have denne her fra Ellos. Så fin og anvendelig – og en fin pris! Jeg ville også gerne have denne her fra &Other Stories (brug koden FRIENDS og få 10% rabat), men den er udsolgt i min størrelse online. Det var nu, man godt kunne bruge en &Other Stories i Odense! Kjolen fra Ellos finder I HER
 2. Solbeskyttelse. Ikke en sommer uden og jeg bruger helst minimum Faktor 30 – også herhjemme. Der kommer færre af de farlige stråler igennem jo højere faktor og jeg bliver stadig brun. Det er en skrøne, at man ikke gør med høj faktor. Jeg er virkelig vild med sprayen fra Coola og gerne den med piña colada duft (den findes også duftfri her). Den fedter ikke og er rigtig nem at komme på. Eneste minus er at den er i den lidt dyre ende i forhold til pris. Men den er virkelig lækker! Den kan købes online HER (og ellers fås den i Magasin, men den er billigst online)
 3. Her d. 29. juni udkommer en Outlander-novellesamling. Seven Stones to Stand or Fall er en samling på 7 små noveller, der alle handler om forskellige karakterer fra Outlander; Jamie og Ian som unge, John Grey, Rogers forældre og flere. To af dem er helt nye, hvor resten har været udgivet før separat. De kan sagtens læses uafhængigt af “hovedserien”, da de fleste af historierne ligger forud for historien om Claire. Den vil jeg købe til min sommerferie og læse historierne som små pauser mellem bog nr. 6, som jeg stadig læser i. Mangler I overblik over alle bøgerne, så kan I finde den HERSeven Stone to Stand or Fall kan købes HER + HER
 4. Monday Swimwear opdagede jeg på instagram for et års tid siden. Først troede jeg bare, at det var en profil med lækre damer, men så gik det op for mig, at to af de lækre damer ejer Monday Swimwear og alt badetøjet på billederne er fra deres eget mærke. De laver virkelig nogle fine ting –  både bikinier og badedragter. Lige nu drømmer jeg om den røde “Portofino” badedragt her. I kan følge dem på instagram HER og badedragten kan købes HER
 5. I lørdags til min fødselsdagsfest havde min søster denne smukke kjole fra Stine Goya på – og jeg har ikke kunne slå den ud af hovedet lige siden. Den er så smuk og jeg tror også, at den ville være flatterende på mig. Den kan købes HER
 6. Hvis jeg skal pege på en trend, som bliver (allerede er?) stor denne sommer, så er det strandtasker som denne her fra Ellos. Trenden er, at man bruger dem som almindelige tasker og ikke kun, når man tager på stranden. Det er alle steder på instagram. Jeg vil også have mig en! Tasken fra Ellos kan købes HER
 7. Guld og mintgrøn er en skøn kombination (elsker stadig denne nederdel) og kjolen her fra Y.A.S. er så skøn. Den er måske lidt til den festlige side, men jeg kunne sagtens se den fungere på skønne sommerdage også. Den kan købes HER

Even though it’s not very summer-y here in Denmark then all my shopping cravings this month is! I really wanna buy lots of new Summer dress. I love no. 1, no. 5 and no. 7. Coola is my favorit sunscreen at the moment and I’m gonna buy some for the Summer. Have you Outlander fans seen that on June 27th (29th in DK) there’s a new short story collection from Diana Gabaldon? “Seven Stones to Stand or Fall” consists of seven shorts stories about some of our favorite Outlander charactors like Jamie + Ian, John Grey, Rogers parrents and many more. I love following Monday Swimwear on instagram and now I’m craving their red “Portofino” swimsuit. Sexy yet classy! This big beach bag would also be perfect for the Summer.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

14 kommentarer

 • Cecilie

  Hvornår kommer der noget bryllup? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ikke foreløbigt, desværre 🙂 (hvis du mener vores bryllup 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det gjorde jeg 😀 men hvordan kan det være?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Primært penge 🙂 Jeg gider ikke have et hurtigt bryllup på rådhuset og så grille med gæsterne i haven. Det er ikke dét jeg drømmer om. Og jeg drømmer nok lidt stort og det er der bare ikke penge til, som det er nu (og vi vil ikke stoppe med at rejse, for at kunne holde bryllup). Så det handler vel om, at de penge vi har, dem vil vi begge hellere bruge på noget andet, som det er lige nu. Fordi vi begge drømmer stort (jeg vil have mange ting til festen, der er dyre og Tim vil gerne have enormt mange mennesker med. Så det bliver bare ikke billigt).

   Desuden har der været knas på begge sider af familierne, så et bryllup lige nu ville blive en stor omgang akavethed. Og dét gider jeg virkelig heller ikke. Sådan skal dagen bare ikke være. Jeg vil selvfølgelig gerne have dét bryllup en dag, men jeg har ikke selv travlt og det er faktisk ikke noget, som jeg tænker på særlig ofte. Mest når andre spørger ind til det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ser ud til, at alle størrelser tom 42 er tilbage på lager online 💥🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej miss jeanett. Vil bare lige fortælle at kjolen @ other stories er på lager igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Den fine stories-kjole er lige kommet tilbage i alt fra 36-42 🙂 jeg har nemlig også luret på den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej tak for tip! Så skal den klikkes hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow. Jeg blev også lige helt vildt forelsket i nummer 5! 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den Goya-kjole var SÅ pæn ! Lurede også på den hele aftenen😍
  Siger du til, hvis du finder den i vores størrelse et sted ?
  Small og Goya er helt no go kombi for mig ….. 😱🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha nej me neither!! 😉 Jeg skal nok sige til! Den er nemlig så freaking pæn! (men min søster får også bare tit tingene til at se ekstra pæne ude 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Bellas oldefar, hawaii party og kagebord