Min weekend: grill med venner, legeaftale og min fødselsdag

Nye Outlander locations i Skotland: Lallybroch, Culloden Moor og Falkland

lallybroch-visit-midhope-castle-scotland-skotland-besoeg-se-missjeanett-blogger-travel-outlander-location-locations-jeanett-drevsfeldtLallybroch (aka Midhope Castle)

Endelig!!! Lallybroch, my love! I husker måske mit mislykkes forsøg på at besøge Lallybroch (aka Midhope Castle) i oktober, da vi var i Skotland. Jamie Fraser filmede på stedet, da vi kom og derfor blev vi stoppet af vagter få hundrede meter før. Du skylder en, Jamie 😉 Denne gang lykkes det dog heldigvis og det havde jeg glædet mig til længe. Det var virkelig syret at være der selv. Det vil I fellow Outlander-fans nok kunne sætte jer ind i.

cullodon-moor-battlefield-of-clan-fraser-jamie-outlander-location-locations-steder-i-skotland-scotland-missjeanett-blogger-trenchcoatCulloden Moor – Clan Fraser

Jeg nåede tre nye Outlander locations denne gang og jeg har tilføjet dem til dette eksisterende indlæg, så I kan finde dem på oversigten der. Det blev som sagt til Lallybroch (Midhope Castle), Fraser stenen på Culloden Moor og den lille landsby Falkland, som er stand-in for 1940ernes Inverness i serien. I Falkland boede vi endda på samme hotel (dette), som Claire og Frank gør i serien – og Catriona Balfe (der spiller Claire) havde faktisk brugt præcis vores værelse som omklædningsrum de dage, hvor de indspillede. Lidt sejt!

I finder meget mere om de nye Outlander locations og dem fra sidste rejse alle samlet HER

SPOILER (hvis I ikke har læst bog nr. 3 og 4): Hvis I har læst bøgerne, så ved I, hvad Frasers Ridge er. I bøgerne er det i North Carolina, men den sidste nyhed er, at de har planer om at bygget et helt udendørs set, som skal være Fraser Ridge. Settet bliver, efter rygterne, bygget lidt udenfor den skotske by Stirling. Så der kommer til at være flere nye Outlander locations i Skotland fremadrettet 😉

Hvad vil jeg gerne næste gang? Jeg kunne godt tænke mig at besøge Kinloch Rannoch, som er der, hvor scenerne med stencirklen er filmet. Stenene eksisterer dog ikke i virkeligheden, men jeg gad godt at stå på den samme bakke. Drummond Castle Gardens vil jeg også gerne besøge. De bliver brugt i sæson 2, som stand-in for haven omkring Versailles. Den lille by Culcross er også på min liste (som er det ydre af Geillis’ hus og torvet foran er også med flere gange i sæson 1). West Kirk (også i Culcross) blev brugt som Black Kirk og den vil jeg også gerne se. Der er nok at kaste sig over og så snart sæson 3 kommer, så kan jeg nok tilføje endnu flere til listen. Hvilke steder ville I gerne besøge?

falkland-inverness-1940s-outlander-scotland-skotland-missjeanett-location-locations-steder-trench-coat-like-claire

On my last vacation in Scotland I managed to visit three new Outlander locations: Lallybroch (aka Midhope Castle), Culloden Moor and the town of Falkland which they use as a stand-in for 1940s Inverness. We even stayed in the same hotel (this one) as Claire and Frank do in the series. I’ve added the new places to THIS blogpost so all the Outlander locations I’ve visited now all are in that one post.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: grill med venner, legeaftale og min fødselsdag