Nye Outlander locations i Skotland: Lallybroch, Culloden Moor og Falkland

Outfit of the day #451: Stribet kjole fra Y.A.S. og om for store BH’er

outfit-stribet-yas-kjole-missjeanett-dune-london-shoes-ray-ban-aviators-sommeroutfit-stribet-yas-missjeanett-dune-london-shoes-flats-asos-suede-tote-bag-dressoutfit-stribet-yas-missjeanett-ray-ban-aviator-asos-suede-tote-bag-odensebloggersReklame/reklamelinks:
Y.A.S. dress (HERE + HERE + HERE) – ASOS bag (HERE) – Ray-Ban “aviator” sunglasses (HERE) – Dune shoes (HERE)

Den her kjole er altså et af de fineste køb, jeg gjort længe. Så behagelig, sommerlig og nem at bruge til det meste. Jeg skal dog lige have fundet en anden bh. Har I en bh, som I bruger lidt mere end alle de andre? Min er sort og den kan man ane igennem denne kjole. Derfor måtte jeg finde en hudfarvet frem, men den er fra dengang jeg lige havde afsluttet amning. Den er liiiidt for stor, så mine bryster ser voldsomme ud, når jeg har det på. Så jeg må lige have købt mig en anden (der passer).

Men kjolen altså – den er fin! Virkelig, virkelig fin. Jeg havde dette på, da jeg var ude med biografklubben for at se Springtur i Toscana (min anmeldelse af den HER) på Café Biografen. Det er sådan en hyggelig biograf – dog savner jeg at de har popcorn 😉 De har de fleste størrelser tilbage af kjolen lige HER
I dag står den nok på lidt et lidt tungt hoved efter festen i går. Dog ikke noget som ikke kan fixes med et kagebord senere 😉 Det er virkelig skønt, at det er en helligdag i morgen, så jeg også kan få slappet lidt af der.

This dress is one of the best buys I’ve done in awhile. It reaks of Summer and it’s easy to style. They still have most sizes left HERE and HERE. I wore this outfit when I went out with my movie club to watch “Like Crazy” (read my review HERE).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

  • Nadja

    Den er så flot til dig den kjole, både farven og faconen er lige i øjet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Hej Jeanett. Hvordan er den fine kjole i størrelsen ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Den er meget normal, synes jeg 🙂 Jeg har en størrelse L

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Outlander locations i Skotland: Lallybroch, Culloden Moor og Falkland