Træt af at se træt ud: Rander under øjnene

10 ting jeg vil lave i juli

10-ting-jeg-vil-lave-i-juli-odense-cafe-biografen-cafebiografen-missjeanett-mitodense

Juli står for mit vedkommende endelig på lidt sommerferie – dog ikke endnu! Der går lidt to uger før vi som familie går samlet på ferie. Jeg holder dog aldrig 100% ferie fra bloggen, så der vil være indlæg herinde alligevel (men måske ikke helt så hyppigt som “normalt”). Her er hvad jeg vil bruge min juli på (udover at heppe på det der sommervejr. Det kunne ikke finde på slet ikke at komme -vel? ).

I juli vil jeg:

 • nyde en masse aftaler med venner, som er “hjemme” på ferie i Odense. Grill, gode snakker og drinks <3
 • Vi skal ikke udlands denne sommer, men vil nyde en miniferie på det sydlige sjælland. Vi skal blandt andet forbi Møn og Karrebæksminde. Jeg har allerede været på Møn et par gange og hvis I også skal afsted denne sommer, så har jeg skrevet dette indlæg og dette her – begge med tips til seværdigheder, spisesteder og mere.
 • … men jeg vil alligevel være lidt bitter, når jeg ser på andres rejsebilleder på instagram og facebook. Jeg gad godt at ligge ved en strand under en palme lige nu.
 • Jeg satser dog på, at den danske sommer snart viser sig fra sin bedste side og har derfor også planer om, at tilbringe et par dage i Kerteminde, når vejret er godt. Vi overvejer at overnatte dernede, så man får den ægte sommerferiefornemmelse. Kender I nogle gode steder til gode priser i Kerteminde? Jeg har altid kun overnatte privat, når jeg har været der som barn, så kender ikke så meget til mulighederne på det område.
 • Tage Bella med i biografen på en regnvejrsdag. Hun snakker lidt om, at hun gerne vil se den nye film med Minions. Jeg håber, at der går en anden tegnefilm, som jeg kan få hende overtalt til i stedet. Den sidste Minions film var virkelig dårlig, synes jeg.
 • Og selvfølgelig også afsted med biografklubben; i juli skal vi se Tulipanfeber og en film mere, som dog ikke er besluttet endnu (lige nu står den mellem Mysteriet ved Slacker Bay, Girls night out og Dunkirk).
 • Tage til en pinickurv med til en af stranden i Kerteminde en aften og spise aftensmad til solen der går ned. Det har vi gjort mindst et par gange i løbet af hver sommer de sidste par år og det er SÅ hyggeligt.
 • En dag i Odense Zoo. Det er et stykke tid at vi har været der og vi har endnu faktisk ikke set det nye kænguruanlæg, hvor man kan gå rundt mellem kænguruerne. Det vil jeg vildt gerne prøve!
 • Jeg vil rigtig gerne se H.C. Andersen festspillet i Den fynske landsby og jeg tror også, at Bella er gammel nok til at sætte pris på det nu. Samtidig spiller de i år Den lille Havfrue, som er en af mine personlige favoritter (det er dog HC Andersens version – ikke Disneys 😉 Knap så happy ending).
 • Forbi min frisør Sascha, da det efterhånden er ved at være tid til at få styr på den mørke udgroning. Sidste gang fik jeg bare at vide, at jo større udgroning, jo bedre kan man lave balayagen. Så denne gang har jeg sørget for at Sacha har lidt mere at arbejde med 😉 I kan i øvrigt læse min oplevelse med balayage HER

Hvad har I af planer for sommeren og juli?

It’s Summertime and in July I wanna experience some other parts of Denmark; Møn and Karrebæksminde. I also wanna go to Kerteminde when the Summer weather finally arrives. I’m also going to the movies to see “Tulip Fever” and another – yet decided – one.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

7 kommentarer

 • Jeg synes virkelig også I skulle gå i Lotzes have og se HC Andersen paraden. Det er gratis og SÅ fin en oplevelse .-)

  Og så ligger der et ret godt B&B i Kerteminde for enden af Trollegade (Vejen med Vaffelhuset, you know 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bella har bare allerede været inde at se paraden med børnehaven (det er en tradition, som de gør hver år). Så tænkte at vi skal prøve noget andet 🙂

   Men tak for tip mht Kerteminde – det skal klart tjekkes ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  I påskeferien, mener jeg, var jeg i Odense Zoo med mine piger og vi syntes alle, at det var rigtig sjovt at være så tæt på kænguruerne. Generelt var vi ret fascinerede af zoo’en og vil bestemt tage dertil igen – og måske opleve mere i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er virkelig også en god zoo, som vi har, synes jeg. Den har også vundet prisen for “Bedste zoo i Europa” flere gange. De er kendt for at deres dyr har det ret godt og det ses blandt andet også ved, at deres dyr får utrolig mange børn – det er et tegn på trivsel, har jeg ladet mig fortælle.

   Jeg håber, at I vil komme igen og se mere af byen. Og imellemtiden vil jeg tage din anbefaling og får oplevet kænguruerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Der ligger en virkelig fin bed & breakfast i den gamle købmandsgård. Hyggelige værelser og fin beliggenhed – med Vaffelhuset lige om hjørnet 🙂 https://www.bnb-kerteminde.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig til kænguru-anlægget i ZOO – det er blevet SÅ godt, og de er bare så søde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt af at se træt ud: Rander under øjnene