Damernes biografklub: Girls Night Out

Bella befaler: juli

bella-befaler-how-to-kiss-a-frog-hummel-kjole-den-lille-roedhaette-xavier-ellos-kids-missjeanett-smaafolk-pelikanReklamelinks:
1/ Ellos Kids HER   2/ Den Lille Rødhætte HER   3/ De Tre små grise HER
4/ Hummel HER   5/ How to Kiss a Frog HER   7/ Småfolk HER   8/ Småfolk HER

Åh hvor er jeg træt i dag. Jeg kunne ikke sove i nat og faldt først i søvn omkring kl. 2.30 – til gengæld vågnede jeg klokken lidt i 8 og kunne ikke sove mere. Alt for lidt søvn og derfor går det også liiiidt langsomt i dag, kan jeg mærke. Min hjerne er tydeligvis heller ikke tilfreds med mængden af søvn og det ses, da jeg lige nu lavede denne collage. Jeg har netop opdaget, at jeg har sprunget nr. 6 over. Flot. Til gengæld har jeg en stor lækker og snasket brunsvigersnegl, som jeg vil fortære nu, imens jeg besvarer mails – så helt skidt er det alligevel ikke.

Bella befaler mange ting for tiden. Eller, hendes krop gør. Hendes lange ben har netop taget en hop igen og pludseligt stumper ALT på hende. Også helt nye ting som denne kjole. Typisk. Jeg har netop købt kjolen nr. 1 til hende. Den er på udsalg HER til 52 kroner. Yes to-og-halvtres kroner! Man kan ikke se det på billedet, men syningen i siderne er lavet med pink tråd – en ret fin detalje, synes både Bella og jeg. Blusen nr. 5 røg også lige med, da den også er nedsat og mærket plejer at være god kvalitet (Bella har også denne kjole derfra). Jeg ville ønske, at de to køb var nok, men med de lange ben, så bliver jeg nok nødt til at købe et par kjoler mere. Sættet fra Småfolk er også ret så fint! Rødhætte-bogen købte vi for et par uger siden og den er virkelig skøn. Jeg må lige se, om jeg kan få taget et par billeder af den, men den har de fineste udskæringer inden i. Bella elsker den, selvom hun kunne historien udenad før vi købte bogen. Samme forfatter kommer snart med en lignende udgave med “De tre små grise” og den har Bella allerede fortalt, at hun virkelig ønsker sig. Mon ikke at den finder vej hjem til os 😉 Farverne på bøgerne ser lidt skrigende ud her, men de er egentlig ret afdæmpet og utrolig pæne bøger.

Nu vil jeg få arbejdet lidt mere og så har jeg lagt lidt mere op på min Tictail shop HER. Jeg tager på posthuset i morgen! Senere i aften skal jeg hygge med det nyeste afsnit af Game of Thrones. Rigtig god mandag til jer! <3

Bella’s growing again which means half of her dresses are now too short. Great! So I’ve just bought the dress from Ellos Kids (it’s SO cheap. Like £5 punds or $9). I also bought the pretty sweatshirt from How to Kiss a Frog (also on sale).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damernes biografklub: Girls Night Out