Mest læste indlæg i juni

Dansk sommer og regntøj fra Mini A Ture

regntoej-fra-mini-a-ture-med-hajer-blaa-bukser-frakke-missjeanett-blogger-odense-legepladserregntoej-fra-mini-a-ture-roser-hajer-blaa-missjeanettregntoej-fra-mini-a-ture-med-hajer-paa-frakke-jakke-blaa-rain-coat-with-sharks-shark-print-missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture

Selvom jeg virkelig hepper på en god dansk sommer i år nu, hvor vi tilbringer den herhjemme, så ved jeg godt, at vi ikke kommer uden om regnvejrsdage. Jeg havde egentlig håbet på, at jeg kunne strække den til efteråret, før Bella havde brug for et nyt sæt, men de sidste par uger har det været tydeligt, at længden på hendes gamle bukser ikke er holdbare længere. Derfor er dette lækre regntøj fra Mini A Ture netop flyttet ind herhjemme. Det er første gang, at hun har regntøj fra Mini A Ture. Vi kender mærket ret godt i forvejen (har I nok lagt mærke til) og det meste af Bellas overtøj de sidste par år, har været derfra. Fordi jeg kender mærket i forvejen og netop vælger det til gang på gang grundet den høje kvalitet, så havde jeg også lidt høje forventninger til sættet her – som heldigvis er blevet indfriet! Det er virkelig et godt sæt og vigtigst af alt: det holder hende tør, så hun kan hoppe i vandpytter og rutsche på legepladsen uden at blive våd. Samtidig kan jeg se, at hun har nemt ved at bevæge sig i det og det er utrolig vigtigt for mig. Kan I ikke huske de der regnsæt, man havde som barn, hvor man gik som en robot, når man havde det på, fordi det var så stift? Det må virkelig ikke hæmme dem motorisk og det gør dette virkelig ikke.

Hendes gamle regnsæt var in-your-face-pink og ærlig talt, så var jeg utrolig træt af at se på den. Derfor valgte jeg denne gang et sæt i en mere rolig farve. Jeg elsker detaljen med de små hajer på jakken og synes, at sætte går så fint til både piger og drenge. Har I piger, der hellere vil i lidt lyserødt, så har de også dette fine sæt. Bella udbrød, da hun så det første gang “Århhh hajer, moar! Det er SÅ sejt. Så bliver jeg meget farlig!”. Regnsæt godkendt – yes! Regnjakken med hajer fås også i en sort version HER

mini-a-ture-regntoej-regnsaet-med-hajer-fugle-anker-bukser-foret-missjeanett-blogger-udsalgRegnjakke med hajer HER – Lyserød regnjakke HER + HER – Lyserøde regnheldragt HER
Regnjakke med anker HER + HER – Blå regnbukser HER – Mørkeblå regnjakke HER

Jeg har her udvalgt nogle af det fineste fra deres kollektion her. Som altid er jeg ret vild med Mini A Tures farveskala. Det er rart at se på for de voksne øjne også! Er der nogle af jer, der har haft sådan en regnheldragt til jeres børn? Er det smart? Jeg overvejede den nemlig, inden jeg endte på hajsættet i stedet. I finder hele udvalget af regntøj fra Mini A Ture HER – og bare et tip: Rigtig meget af det er på udsalg nu!

regntoej-fra-mini-a-ture-missjeanett-hajer-print-blaat-udsalg-rain-coat-with-shark-print-blueregntoej-fra-mini-a-ture-hajer-shark-bukser-missjeanett

Even though it’s Summer here in Denmark then we won’t stay clear of the rain – sadly. Bella has just grown out of her old rain coat and pants so she badly needed new ones. I ended up choosing this set from Mini A Ture in a calm blue colour with small sharks on the jacket. I really liked it! Mini A Ture is high quality and it’s important to me that she can move in her clothes. Rain coats and pants can be so “stiff”, but this set is so soft.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

12 kommentarer

 • A

  Den der regnheldragt er satme smart 😀 Gad vide om man kan få sådan en til voksne 😀
  Det var faktisk noget jeg ville købe! haha! Har 8 km på job på cykel og ofte kommer der altså vand ind, selvom man har regnsæt på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er flot! Er det fri for flourstoffer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmmm det synes jeg, er lidt svært at finde ud af. Det er oeko-tex certificeret, men siger det noget om fluorstofferne? Må ærligt indrømme, at det ikke er noget jeg er ekspert i. Men jeg kan læse mig til, at det er rigtig svært at finde vandafvisende “udetøj”, der er helt fri for fluorstoffer, da der ikke er så mange alternativer endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Du har altså et ualmindeligt yndigt barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak hvor er du sød – selvom jeg er helt, helt enig med dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster

  Verdens smukkeste B 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En heldragt er genial til børn, der stadig kravler, eller kun lige har lært at gå. Til de større børn er det todelte sæt at foretrække, i hvert fald hvis man kan skal vælge en af delene. Der er mange gange, hvor græsset og legepladsen i børnehaven er våde, men hvor temperaturen gør at en trøje, Termo jakke el. Vindjakke er at foretrække.
  Hilsen pædagogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Synes det er upraktisk med heldragt som regntøj. Nogen gange er det rart bare at kunne give dem bukser på hvis det er fordi græsset eller jorden er våd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Super sæt…men ikke gennemført ! Hun har jo sneaks på haha:-)

  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha I know! Men det regnede meget lidt og hun gad ikke at have gummistøvler på, så derfor blev det sådan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i juni