Jeg er smuttet på en lille miniferie

Det bedste fra Ganni udsalg

ganni-sale-udsalg-sommer-2017-kjoler-nederdel-dresses-asos-boozt-horse-print-sweatshirt-hesteReklamelinks markeret med *

1/ Kjole HER*   2/ Kjole HER*   3/ Kjole HER*
4/ Nederdel HER*   5/ Bluse HER*   6/ Nederdel HER*

Faktisk har flere af jer nævnt, at jeg ikke køber så meget fra Ganni mere. Det er helt korrekt set. Jeg har bare ikke rigtig været så vild med deres seneste to kollektioner. Jeg er bare ikke faldet for det på samme måde som før, hvor jeg havde lyst til at købe halvdelen af hver kollektion. Samtidig synes jeg, at de hæver priserne hver eneste sæson og det har efterhånden nået et niveau, hvor jeg ikke helt længere synes, at der er sammenhæng mellem den kvalitet man får og den pris man betaler. Er der andre der har det sådan?

Men nu er der udsalg på Ganni rundt omkring – og flere har 50-60% rabat på SS17. Så nu skal jeg altså lige kigge lidt 😉 Jeg er småforelsket i denne her*, men selv på udsalg, synes jeg, at den er for dyr. Men åh, den er smuk! Kjolen nr. 2* lurer jeg lidt på; den kunne være fin både nu, men også til efteråret med strømpebukser og støvler samt min brune ruskindsjakke. Jeg var ret vild med nederdelen nr. 6* lige da den kom frem, men jeg ved ikke, om jeg vil få den brugt? Vil I også gerne gøre jer nogle gode Ganni-kup, så er der udsalg på mærket  masser af ting på udsalg hos ASOS HER (også fra gamle sæsoner, hvis I søger noget fra dem) og så  HER*

The sale is on and so it is on a lot of items from Ganni. I like the dress no. 2* and it would be nice now, but also for fall with boots. You can find the Ganni sale HERE*, lots of Ganni on sale on ASOS HERE and HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Sara

  Enig. Jeg synes heller ikke at priserne helt stemmer overens med kvaliteten længere. Det er simpelthen blevet for dyrt efterhånden – især når man er på SU. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er virkelig ærgerligt, at det er stukket lidt af for dem. Før kostede de dyreste kjoler i en kollektion omkring 1000 kroner. Nu skal man være heldig, hvis der er overhovedet er nogen kjoler til under 1000 kroner hver sæson.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Helt enig! Synes priserne er på himmelflugt…. Mærket er jo vidt udbredt på diverse blogs og eksponeres massivt, men jeg synes ikke pris+kvalitet står mål med hypen, desværre. Jeg var ellers fan tidligere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg var virkelig også megafan tidligere (som I nok kan huske). Men ja, min forelskelse er bestemt kølet af med de prisstigninger (og to knapt så fantastiske kollektioner).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det er nogle pæne ting du har fundet. Det er som om designet var mere vintage-inspireret før, og nu er det blevet anderledes tænker jeg. Det plejede at være søde kjoler med unikt print, luksuriøse kimonoer osv. Har du fundet et andet yndlingsbrand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den observation er jeg helt enig i! Nej, ikke udover ASOS, Selected Femme og så har Vero Moda fået en lille revival hos mig for tiden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er ikke alene, jeg synes også en del af tøjet er lidt klodset, hvor det før fremhævede kvindelige figurer smukt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er også en del af det! Det var før så fint og feminint. Nu er det tit meget store løse firkanter og tøjstykker der intet godt gør for ens krop.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er smuttet på en lille miniferie