10 ting jeg vil lave i juli

Her er den præcise premieredato på Outlander sæson 3!

outlander-season-3-saeson-3-premiere-date

E N D E L I G!!!! De offentliggjorde tidligere på året, at premieren på sæson 3 ville være i september, men uden en præcis dato. Jeg skrev om mine frustrationer i det GIF-fyldte indlæg HER – som faktisk på stående fod er det mest læste indlæg på bloggen i 2017 ind til videre. I er nok også en del Outlander-fans derude og samtidig, så står det indlæg også og hiver imponerende google-trafik hver evig eneste dag.

Nå, men til nyheden. For nogen ligegyldig – for mig store sager. For under en halv time siden offentliggjorde Starz (som er TV-netværket, der laver Outlander) dette nye billede OG nyheden om, at Outlander vender tilbage 10. september. Nu kan der tælles præcist ned – og tro mig, det gør jeg! Herhjemme har Viaplay fortalt at de har rettighederne til den nye sæson og de håber meget på, at de får lov til at lægge det nye afsnit op dagen efter, at det har været vist i USA. Det vil sige – hvis det bliver som sidste sæson – så vil det ligge klar til os danskere på Viaplay mandag d. 11. september.

Sikke en fantastisk nyhed – og så lige samme dag, som jeg har takket ja tak til en tur til Skotland. At jeg får lov til at se Skotland tre gange på 10 måneder – det er godt nok priviligeret! Det kunne næste ikke være bedre!

Jeg har læst bog nr. 3, som sæson 3 kommer til at være baseret på og jeg LOVER jer, at I er “in for at treat”. Jeg er slet ikke i tvivl om, at den sæson bliver fænomenal. Muligvis den bedste ind til videre – fordi bogen er vild! Jeg kan næsten ikke forestille mig nogle “stille” afsnit, da hele bogen er så hæsblæsende. Billedet her er også genialt. Åh kom så september!!

Imens vi venter, så kan I læse min oprindelige anbefaling af Outlander HER, hele listen over alle bøgerne HER (hvis I ikke kan vente til september) og det der mega læste GIF-indlæg HER. Traileren til sæson 3 kan I se HER (jeg har set den +30 gange. I kid you not!).

No matter how far they travel, they’ll always carry each other in their hearts

Hvad siger I derude? Glæder I jer? 😀

Starz just released this photo tonight together with the text “No matter how far they travel, they’ll always carry each other in their hearts” and the news that Outlander season 3 returns September 10th. Oh yes!!! Are you excited? I LOVE this photo by the way!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Marie Joost

  Jeg holdt næsten vejret gennem hele indlægget😱 Jeg glæder mig virkelig til at se den nye sæson. Der er mange ting jeg er spændt på at se hvordan de løser🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg hvinede højlydt derhjemme, da jeg så opslaget på Outlanders egen facebookside!! 😀 Jeg ved, hvad der sker i store træk, men jeg glæder mig alligevel helt vildt til at se det på skærm. Ind til videre har jeg jo bare selv forestillet mig det i mit hoved, når jeg har læst bøgerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  KAN! IKKE! VENTE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ må jeg altså snart få set sæson 2 færdig! Så jeg kan blive helt klar til den næste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, ja – det må du! Plus du har stadig det bedste afsnit overhovedet til gode. Sidste afsnit af sæson 2 er såååå godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg glæder mig så meget, at jeg er begyndt at gense sæson 1 – mine abstinenser var så slemme, at jeg må gense de første to sæsoner for at holde ventetiden ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har også genset den flere gange siden sæson 2 sluttede sidste sommer. Og jeg overvejer, om jeg liiiige skulle nappe en tur mere inden september 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juli