Når noget slutter

Min weekend: Svendborg og bloggerbesøg i Odense

svendborg-forret-med-laks-skaarupoere-vingaard-skaarupoere-missjeanett-blogger-oekologisk-vin

Inden jeg lukker computeren og starter denne weekend, så får I her min sidste weekend. Fredag kørte vi til Svendborg, da vi skulle besøge venner i byen dernede. De købte ved årsskiftet et rigtig fint hus næsten nede ved vandet. Det regnede virkelig meget, da vi kørte derned, men det forsvandt, da vi først ankom til Svendborg og vi endte med at spise aftensmad udenfor med solen i ansigtet. Man kan dog godt mærke, at vi ikke rigtig har haft de varme sommeraftener endnu og da solen gik ned, måtte vi også trække indenfor, da det blev for koldt. Vi fortsatte aftenen med massere af timers spil og vin.

Before I’m gonna close my computer and enjoy the weekend then I’m gonna tell you about my last weekend. On Friday we drove to Svendborg to visit friends who bought a house down there – really close to the water. We enjoyed good food and wine outside – and later a lots of games (and more wine 😉 ).

paw-patrol-missjeanett-min-weekend-brandts-kavat-sandaler-odensegorms-pizza-denny-special-gedeost-kartoffel-troeffelolie-caspar-braid-missjeanett-odense-min-weekendodense-brandts-klaedefabrik-missjeanettbrioche-bolle-sicilien-is-il-gusto-odense-min-weekend-missjeanett

Lørdag vågnede jeg i Svendborg med Bella halvt liggende oven på mig. Hun sover som en drøm om natten, men hun kaster sig godt nok stadig meget rundt i søvne. Vi spiste morgenmad (Tim tog oven i købet en morgendukkert i vandet) og så drog vi afsted mod Odense igen. Eller, jeg jagtede en god iskaffe inde i Svendborg by, hvilket ikke rigtig lykkes. Jeg fik fra et sted, der hedder Bobs, men det var godt nok skidt. Hvor får man god kaffe henne til næste gang, hvor jeg er i Svendborg? Har man ikke noget ala Nelles eller Baresso?

Hjemme i Odense slappede vi af på sofaen ind til behovet for aftensmad meldte sig. Vi gad ikke at lave noget, så vi besluttede os for at tage ind til Brandts, hvor vi købte to pizzaer fra Gorm’s (vores to yndlings; Denny special er min ultimative favorit – hvid pizza med kartoffel, gedeost, rosmarin og trøffelolie. SÅ godt!). Dem tog vi med ned i Farvergården, hvor Bella optrådte for os på den opstillet scene med sang og eventyr – og vi voksne nød pizza imens. Det er altså sjovt at se, hvor meget hun elsker at underholde og optræde. Hun kommer sgu nok til at spille med i noget teater eller musical på et tidspunkt – ligesom hendes mor og moster 😉 Desserten indtog vi nede hos Il gusto, hvor jeg for første gang prøvede deres sicilianske specialitet, hvor isen kommer i en blød, sødelig bolle. Det fungerede overraskende godt og den skal jeg have igen! Godt mætte kørte vi hjem igen, hvor vi alle gik tidligt i seng.

Bellas t-shirt er fra Primark (fundet i Inverness, Skotland), jeans fra H&M og sandaler fra Kavat HER (reklamelink)

Saturday I woke up in Svendborg and after breakfast we drove back to Odense where we spent most of the day just relaxing. At dinner time we went to Brandts where we bought two pizzas from Gorm’s (I love the one they have with patatoe, rosmary, goat cheese and truffle oil. SO good!) and ate them while Bella “performed” for us. Dessert was from il gusto – my favorite ice cream place in Odense.

conni-og-jeanett-urbannotes-missjeanett-i-odense-hc-andersens-hus-ellos-kjoleodense-aafart-aa-munke-mose-smaafolk-citron-lemon-print-kjole-dress-missjeanettnelles-iskaffe-odense-aafarten-min-weekend-missjeanettsmaafolk-citron-lemon-dress-print-kjole-missjeanett-munke-mose-legeplads

Søndag havde vi en frokost aftale med Conni og hendes familie, som var på nogle timers visit i Odense. I husker måske, at jeg var på Kreta sammen med Conni (og et par andre dejlige damer) for et par år siden? Vi spiste frokost på Mothers Streetfood og derefter fik de både VIP touren på Odense Rådhus, vi gik forbi H.C. Andersens hus og derefter gik vi ned i Eventyrhaven og langs åen til vi kom til Munke Mose. Vejret var overraskende godt, så vi nød en blanding af is og iskaffe lige ved åfarten. Det er godt nok en fantastisk placering, som den nye Nelles har fået der! Legepladsen nede ved Munke Mose blev inspiceret godt af både Bella og Connis søn – og efter vi havde sagt farvel til vores lækre søndagsselskab, så gik vi tilbage på legepladsen, da Bella ikke var “færdig” med at lege – som hun selv sagde 😉 Aftensmaden bestod af rester fra fryseren, der forvandlede sig til hjemmelavet burgere med blandt andet (hjemmelavet) ristede løg, trøffelmayo, pærer og oksekød. Det blev ret godt og jeg var så ivrig efter at smage den, at jeg glemte at tage billeder – haha.

Min kjole er DEN HER fra Ellos (reklamelink)
Bellas fine kjole med citronprint er en pressegave fra Småfolk. Den er på udsalg nu HER

On Sunday we had a lunch date with Conni and her family. We ate at Mothers streetfood and after we showed them around in Odense. We ended up at Nelles and then the playground in Munke Mose. My dress is from Ellos HERE and Bellas dress is from Småfolk and it’s on sale rigth HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Katrine

  Der ligger en baresso i Kvickly lige overfor Bobs i svende 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det gør der desværre ikke mere! Den er lukket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straa

  I min optik har vi ingen god iskaffe i Svendborg mere. Baresso lukkede desværre for et godt stykke tid siden 👎🏻 Vi plejer at tage på Bobs, som egentligt er okay men jeg kunne se på din story at de havde fået bestillingen helt forkert 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den var godt nok ikke god. Det var et stort sukkerchok. Jeg vil bare gerne have en iskaffe ala Nelles eller Baresso (uden flødeskum, 40 kg sukker osv). Alt det andet har intet med iskaffe at gøre – det er bare dessert i en go-to kop.

   Og ærgerligt at Baresso lukkede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Zozozial i Svendborg er en RIGTIG kaffebar! Virkelig god kvali og masser af stemning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det skal jeg huske til næste gang! Hvor ligger den henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når noget slutter