Det bedste fra Ganni udsalg

Min weekend: Hvidvin og Tulipanfeber med biografklubben og kirsebærsoftice i Kerteminde

spil-til-boern-4-aar-tiger-braetspil-missjeanett-min-weekenedsvampetoast-miss-jeanett-opskrift-svampe-paa-broed-kantareller-min-weekenddamernes-biografklub-tulipanfeber-missjeanett-min-weekenddamernes-biografklub-hvidvin-tulipanfeber-missjeanett

Den her uge er godt nok gået hurtigt. Jeg synes lige, at det har været weekend! Sidste weekend startede utrolig rart. Min søster kom på besøg fra København og det nød Bella virkelig. Imens de voksne nippede til hvidvin, så fik moster og Bella spillet en masse spil (Bella udklædt – selvfølgelig). Aftensmaden blev en hurtig omgang svampetoast (igen-igen). Det er med at udnytte sæsonen for kantareller 😉 I finder min opskrift HER. Omkring Bellas senge tog jeg min søster under armen og så kørte vi ind til Café Biografen, hvor vi skulle mødes med Damernes Biografklub. Vi nåede en hurtig aperol i aftensolen, inden vi satte os ind i mørket for at se det historiske drama Tulipanfeber. Min anmeldelse er liiiige på trapperne! Vi slog rekord og var 8 afsted denne gang – hvilket betød, at vi blev nødt til at have et fællesbillede, hvor vi dog alle ser ret fjollede ud, fordi vi blev ved med at grine. Efter filmen inviterede jeg damerne hjem til mig, hvor vi drak mere hvidvin og spiste en masse rodfrugtchips (jeg er helt tosset med den der pose fra Änglemarkt – er jeg den eneste, der er kæmpe fan af den?). Tim havde besøg af en håndfuld gutter og de hyggede sig blandt andet med Risk. Efter en masse hvidvin og irish coffee sagde jeg godnat til damerne ved en 02-tiden. Skøn fredag!

This week has gone by so fast! Last Friday my sister was visiting from Copenhagen. While we enjoyed some wine, Bella introduced her aunt to some of her new board games. After dinner my sister and I went to Café Biografen to meet up with my Ladies movie club. We watched “Tulip fever” (my review will be posted in a few days). I invited the ladies back to my house after the movie for wine and irish coffee. Lovely Friday!

vaffelhuset-i-kerteminde-kirsebaer-softice-kirsebaerfestival-2017-missjeanett-bloggerlegeplads-odense-svanedammen-kochsgade-skibhuskvarteret-missjeanett-bloggerpicnic-aktivitestlegeplads-kochsgade-svanedammen-i-odense-ny-missjeanett-blogger

Min søster var på Fyn, fordi hun skulle til sin venindes bryllup. Brylluppet skulle stå helt ude på spidsen af Fyns Hoved og vi kørte hende derud. Jeg har ikke været derude siden jeg var barn og der er så smukt – jeg tror, at vi skal en tur derud her i løbet af sommeren. Efter vi havde sat hende af, så kørte vi til Kerteminde, hvor der var Kirsebær Festival hele sidste weekend. Der var godt nok mange mennesker og søde, hyggelige Kerteminde var knapt så charmerende den dag, synes jeg. Den weekend tror jeg, at vi undgår fremover. Jeg synes, at det er fedt for dem der bor i byen, at der sker noget. Men jeg kan – som ude fra kommende – bedst lide Kerteminde med lidt mindre hornmusik og færre store menneskemængder. Til gengæld fik vi, hvad vi kom efter; kirsebær softice fra Vaffelhuset! Den var altså god! Hjemme i Odense inviterede Hr. Borgmester (dét synes jeg stadig, er lidt sjovt at kalde Peter – ha ha) og hans søde familie os på picnic ved vores legeplads med kaffe og kanelsnegle. De voksne fik ordnet verdens situationen, mens ungerne fik brændt energi af på legepladsens trampoliner, svævebaner og gynger. Efter en times hygge vendte vi igen snuden mod Fyns Hoved, da min søster skulle retur til Odense og derefter til København, da hun skulle flyve på ferien om natten. Resten af aftenen brugte vi på sofaen og selvom jeg egentlig har set LA LA Land i biografen med damerne i marts, så kunne jeg sagtens tåle et gensyn med den (vi lejede den på iTunes). Tim var – mega overraskende – ret vild med den. Faktisk mere end jeg var, da jeg så den i foråret. Jeg synes, at det er en god film, men liiiidt hypet og jeg synes ikke, at Emma Stones Oscar var fortjent. I kan læse min længere anmeldelse af den HER. Har I set den? Kunne I lide den?

The reason why my Sister was visiting was her friends’ wedding. It was a bit far from Odense so we drove her there and on the way home we got cherry soft ice in Kerteminde. While waiting to pick my sister up again, we went for a picnic with some friends and the playground near our house. The night was spent on the couch watching LA LA Land. I saw back when it was still running in the theatres, but Tim hadn’t seen it and he loved it (which I was very surprised by).

vasketoej-ok-design-stol-sort-black-chair-missjeanett-bloggersolsikker-blomster-i-vase-jewel-louise-roe-missjeanett-boligaftensmad-tomatsalat-bearnaise-missjeanett-min-weekend

Søndag var sådan en rigtig “vi-skal-rydde-op-og-have-styr-på-en-masse-ting”-dag. Jeg drak min formiddagskaffe, imens jeg lagde lidt nye ting på min Tictail shop. I må gerne kigge forbi HER – jeg smutter på posthuset mandag. Der er både forskellige ting fra Ganni, ASOS, DKNY, Selected mm – og så har jeg sat priserne ned på en håndfuld ting. Egentlig ville jeg også have online shoppet lidt, men det blev bare til en masse “online kiggeri”. Lige nu venter jeg på, at Gina Tricot får denne HER online (reklamelink). Den ser ret fin ud og er bestemt også brugbar til efteråret. Har I set den irl?
Jeg fik derefter ordnet en masse vasketøj og fik pakket til vores miniferie, som vi skulle på mandag. Tim er elendig til at pakke, så det er altid mig, der står for det – til os alle sammen. Han kan finde på at pakke 12 t-shirts og ikke andet. Hverken bukser, sokker, tandbørste eller andet. Jeg smuttede til træning sidst på eftermiddagen, hvor jeg slog min personlige rekord på 5 km – jeg slår den næste hver gang i øjeblikket og er allerede mere end 3 minutter hurtigere end jeg var, da jeg startede. Det er lidt sjovt, at jeg i dette indlæg var i tvivl, om jeg overhovedet kunne løbe 5 km og nu er jeg næsten nede at løbe den på en halv time (min seneste tid hed 31:06 min). Jeg VIL under 30 minutter og det er topmotiverende at have en så defineret mål, synes jeg. Imens jeg havde svedt voldsomt, havde Tim lavet aftensmad, som stod klar, da jeg kom hjem. Den kunne jeg nyde efter et dejligt bad.

Sunday was spent doing laundry and cleaning up the house. I also did some packing so we were ready for our small get away the next day. Later that day I went to the gym while Tim made dinner. I enjoyed that after a long bath.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Sara

  Hej Jeanett 🙂

  Du har en lys kjole fra Ganni til salg – hvilken størrelse er det? Jeg synes ikke lige, jeg kan finde det derinde 🙂

  Mvh.
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, det er da smuttet, da jeg oprettede den! Annoncen er opdateret med størrelse nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Os der bor i Kerteminde, kan også blive rigtig trætte af alle de mennesker.. men det er godt for byen og så kan man vælge at være andre steder i den weekend 😉 Godt I nød isen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt bestemt og det er jo heldigvis bare en enkelt weekend! Og det gjorde vi – den var god! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ej, hvad er det for et spil, som Bella spiller på det første billede? Det har jeg spillet så meget, dengang jeg gik i SFO, men jeg kan ikke engang huske, hvad spillet går ud på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det hedder “Vildkat” og vi spiller lidt en ekstra børnevenlig “made up” version. Men det er vist noget med, at man skal trække nogle brikker og så finde dem på den store plade.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste fra Ganni udsalg