Picnic på Stige Ø - et sted vi har givet naturen tilbage igen

Ny lang trailer for Outlander sæson 3

Hvilken bedre måde at gå på weekend på end med en ny lang trailer for Outlander sæson 3? Den kom for et par dage siden og jeg har allerede set den 38 gange – mindst! Og snakket løs om den og analyseret den en masse sammen med hende her. Usj, den er god og de viser virkelig mange ting. Jeg glæder mig til at se mere til Lord John Grey (han er en fanfavorit i bøgerne! Jeg kan også rigtig godt lide ham), kysset mellem Roger og Brianna, hvor meget lidt sød Frank er og så selvfølgelig det allersidste i traileren – scenen i The Printshop. Hvis I ikke kan vente, så kan I nå at læse bog nr. 3 inden (reklamelink). Sæson 3 kommer til at være baseret på den.
Jeg viste traileren til Tim (efter han spurgte, hvad det var, som jeg blev ved med at se igen og igen på YouTube) og da han havde set den, sagde han “Okay, nu glæder jeg mig faktisk også ret meget til den”. Jeg tror, at det bliver den bedste sæson ind til videre!

Hvad glæder I jer mest til i den kommende sæson?

Outlander fans, have you seen this new extended trailer for season 3? It came out a few days ago and I’ve already seen like 38 times (at least!). I’m really looking forward to seeing Lord John Grey, the kiss between Roger and Brianna and – of course – The Printshop scene. What are you looking forward to the most?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Tina

  Har kun set 1. sæson for laang tid siden, og lige nu er jeg et stort spørgsmålstegn… Hvorfor er Claire med Randall? Og hvad blev der af Frank, som hun først var gift med – er det “den samme”?? Ejj hvor er jeg forvirret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg forstår slet ikke dit spørgsmål? Hvilket afsnit er du ved – så kan jeg måske hjælpe lidt mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Om det er den samme skuespiller der spiller Frank Randall og Jonathan Randall? Har læst mig frem til at de er slægtninge langt, langt ude, men det synes jeg ikke man bliver introduceret for, eller høre Claires overvejelser omkring på noget tidspunkt – er det bare mig, der er forvirret?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er fordi du har misset en del i starten så. De snakker rigtig meget om det i de første par afsnit af 1. sæson. Det er samme skuespiller og det er også fordi, at de er i familie med hinanden. Black Jack Randall er Franks 5xtip oldefar 🙂

   Claire tror også, at det er Frank, da hun første gang møder Black Jack i fortiden. Hun kalder ham Frank 🙂 Prøv at se 1. afsnit igen – så tror jeg, at det hele giver mening for dig 🙂 Ellers spørger du bare igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic på Stige Ø - et sted vi har givet naturen tilbage igen