Min weekend: svampetoast, sommeraften med venner og biograftur

Picnic på Stige Ø – et sted vi har givet naturen tilbage igen

banrock-station-stige-oe-legeplads-natur-paa-fyn-odense-losseplads-missjeanett-blogger-fredet-natur-vinbanrock-station-picnc-paa-stige-oe-missjeanett-odense-fyn-bloggerstige-oe-missjeanett-blogger-odense-paa-fyn-steder-til-picnicbanrock-station-missjeanett-blogger-stige-oe-picnic-paa-fyn-odensebloggers-picnickurv-vin-australsk

Indlægget er sponsoreret af Banrock Station

Vi er, som nævnt tidligere, hjemme i Danmark denne sommer. Det betyder dog ikke, at vi ikke skal ud at se lidt og nyder de skønne steder herhjemme. Fordi vi har altså nogle smukke steder i vores egen baghave! Et af mine favoritsteder er Stige Ø, der ligger her i Odense. Man kan nemt køre eller cykle ud til. Udover at Stige Ø er utrolig smukt med vand på alle sider og masser af bakker, der giver fantastiske views, så elsker jeg stedets historie. Da jeg var barn, forbandt jeg ikke Stige Ø med noget specielt fedt – det var nemlig en losseplads. Faktisk var det Danmarks største losseplads dengang! Men i 1994 lukkede man lossepladsen og i 1997 blev hele området genetableret som et naturområde. Vi valgte altså simpelthen at give naturen området tilbage igen. Er det ikke fantastisk? I dag er der så smukt derude og mellem de naturskønne områder, så har man bygget legepladser, der opfordrer til leg med naturens elementer. Nede dybt under jorden er der stadig affald begravet, men som nu i stedet ligger og danner gas, som man udnytter til energi. Det er fantastisk godt gennemtænkt.

banrock-station-verdensnatur-fredet-natur-stige-oe-picnic-missjeanett-blogger-odense-fyn-udsigtbanrock-station-hvidvin-fra-australien-picnic-paa-stige-oe-missjeanett

For et par uger siden havde jeg pakket en ret lækker picnickurv med mad, snacks og lækker vin fra Banrock Station. De havde spurgt, om jeg ikke ville finde et af mine favoritsteder i min lokalområde og valget faldt ret hurtigt på Stige Ø – netop på grund af det overstående, som jeg beskrev. Vi nød en lækker (og meget nem!) aftensmad med smuk udsigt, Bella der samlede blomster og en virkelig fin solnedgang. Banrock Stations rosé og hvidvin er virkelige gode! Jeg skal lige have købt et par flasker mere af deres rosé. Let og med en sødme, der er lige tilpas.

Banrock Station er en vinproducent fra Australien og de går utrolig meget op i at passe på verdensnaturen. Deres første projekt var at genoprette området Banrock Station i Australien og det lykkes. Druerne som de bruger i deres vine, er netop fra samme område (deraf navnet). I dag har de mere end 130 naturprojekter verden over.
Her i juli og august har Banrock Station fokus på at hylde den danske natur i en kampagne, der hedder Beautiful Planet. Kort og godt handler den om, at vi sammen skal huske hinanden på alle de skønne steder, som vi har her i Danmark. I kan også deltage ved at uploade et billede af jeres yndlings sted. Enten på deres facebookside HER eller på instagram under hastagget #BeautifulPlanetDK
Hver uge findes det skønneste billede og vinderen får tilsendt nogle lækre præmier.

Vi skal på picnic en gang eller to mere denne sommer, uden tvivl. Jeg har planer om, at vi skal spise aftensmad på stranden i Kerteminde snart. Måske denne weekend, hvis vejret holder sig okay. Har I andre gode ideer til et fantastisk picnic sted i eller omkring Odense? Det er virkelig hyggeligt, hvis man en dag i løbet af sommeren gerne vil gøre lidt ekstra ud af dagen.

stige-oe-udsigt-fra-picnic-paa-odense-fyn-missjeanett-blogger-banrock-station

A few weeks ago I packed a lovely picnic basket with good things and then we went to Stige Ø. I was asked by Banrock Station to show one of my favorite places in the nature and I think that Stige Ø in Odense has a really unique story. When I was a kid it was actually a dumpyard, but in the late 1990s it was closed and made into a nature area again. It’s hard to believe that this used to be filled with trash 20 years ago – it’s so pretty now!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

 

bloglovin

4 kommentarer

  • Inge

    Det ser skønt ud! Jeg skal på ferie til Kerteminde i næste uge. Har du gode råd til steder og restauranter på den del af Fyn? Udover vaffelhuset i Kerteminde selvfølgelig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Åhh det lyder dejligt! Jeg kender faktisk ikke særlig mange restauranter i Kerteminde andet end Rudolf Matis, som skulle være rigtig godt, men også til den dyre side. Jeg prøvede for et par uger siden selv den italienske, der ligger ved siden af Vaffelhuset og den er ikke noget at råbe hurra for.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ELSKER billederne i dette indlæg! Hvor er de smukke og idylliske <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: svampetoast, sommeraften med venner og biograftur