Outfit of the day #454: It was all yellow

Jeg er smuttet på en lille miniferie

jungshovedpraestegaard-missjeanett-blogger-i-badekar-outlander

Ser det ikke rart ud? Det lover jeg jer, at det også var! Jeg er smuttet på en lille miniferie. Faktisk kørte vi allerede i mandags og skal desværre retur i morgen, da jeg skal hjem og lave lidt arbejde – og ud med biografklubben i morgen aften. Men vi nyder virkelig det sydsjællandske og har indtil videre været på både Møn, i BonBon-land, spist fantastisk frokost i Karrebæksminde og boet virkelig hyggeligt på Præstø (det var her jeg nød dette skønne badeværelse). Bella stornyder virkelig turen og har været i strålende humør lige siden vi tog afsted i mandags. Hun fik endda en ferieveninde i dag (en pige som hun legede med på restauranten, hvor vi spiste frokost). Efter 30 minutters leg proklamerede Bella, at hun elskede pigen, Frida. Jeg må lige lære hende, at hun ikke skal være helt så hurtigt med kærlighedserklæringerne, når hun bliver større og er til fest. Også selv folk er søde og sjove at være sammen med 😉
Lige nu er vi i Næstved og skal snart ud at spise lækker mad. Turen er en sponsoreret og der kommer mere om den, når vi er hjemme igen. Indtil da kan I følge med på instagram, hvor jeg er ret aktiv i min stories. I finder mig derinde HER

Ps. Jeg læser i øvrigt kun Outlander sådan her fremover – i badekar med chokolade og rom/whisky “on the side” 😉

Doesn’t this look nice? I’m off on a small holiday in the southern part of Zealand in Denmark. I left Odense Monday and we’re back tomorrow. So far we have been to Møn, Præstø, Karrebæksminde and now we’re in Næstved. This was how I took a bath yesterday – with my Outlander book and chocolate and rum “on the side” 😉 I’ll tell you more about my trip when I’m back in Odense. But until then I’m very active on my instagram (and in stories). You can find my profile HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Det ser lidt mere luksuriøst ud end min mini ferie 😀 Ville så gerne ligge i et badekar fyldt med bobler lige nu..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var godt nok også lækkert! Jeg havde ikke noget imod, hvis mit badeværelse derhjemme så sådan ud! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #454: It was all yellow