The Big Sick

20% rabatkode til Nicehair

nicehair-rabatkode-kevin-murphy-hh-simonsen-cnd-vinylux-anti-gravity-maria-nila-true-soft-ghd-curl-wand-olaplex-missjeanettReklamelinks:
1/ Kevin Murphy “Do.Over” HER   2/ HH Simonsen VS5 Deep Waver HER   3/ CND neglelak HER  
4/
Kevin Murphy “Anti gravity” HER   
5/ Maria Nila hårkur HER
6/ ghd curl hold spray HER   7/ Olaplex No. 3 kur HER   8/ ghd curl wand krøllejern HER

Det her kommer som kaldet! Jeg er ved eller er allerede løbet tør for flere af mine faste hårprodukter herhjemme, så at Nicehair lige nu har en 20% rabatkode på alt, er P E R F E K T. Alle disse produkter her i collagen er nogle jeg bruger hver eneste uge. Måske lige bortset fra kuren fra Olaplex – der går et par uger imellem, but you get my point 😉 Lige nu mangler jeg mest en ny “Do.Over” fra Kevin Murphy. Det produkt er fantastisk! En blanding mellem en holdspray og en tørshampoo. Min hovedbund er desværre ikke så glad for rigtige tørshampooer og bliver hurtigt irriteret. Det er vildt ærgerligt, fordi konceptet er genialt. Men “Do.Over” har kun en meget lille smule tørshampoo i sig. Dog nok til at holde ens hår lidt mere frisk og mindre fedtet – men ikke nok til at “redde” et allerede fedtet hår. Den skal bruges inden det bliver fedtet og så holder den nærmere fedtet på afstand en ekstra dags tid. Samtidig med at den også giver fylde og lidt hold. Den vil jeg snuppe med 20% rabat nu (og måske lige et par andre ting. Har næsten heller ikke mere Olaplex tilbage).

Rabatkoden virker på alt, så står I og overvejer at investere i et krøllejern (eller glattejern), så er det en god mulighed for at spare på prisen. Jeg knuselsker min ghd curl wand (HER) og 9 ud af 10 gange, så er mine krøller lavet med det. Jeg bruger dog stadig min deep waver fra HH Simonsen (HER) også. Den laver denne type krøller og det går en del hurtigere med den, end med det andet krøllejern. For at få mine krøller til at holde lidt længere, bruger jeg en kombination af nr. 4 og nr. 6. Og så lidt lak til sidst.

For at få rabatten på 20%, så skal I bruge koden HURRA20. Koden gælder på hele shoppen til og med i morgen (31. august). I kan shoppe med den HER

This is so perfect! I’ve been running out of several of my hair products and now Nicehair has a 20% promo code that works on the whole shop. I’m gonna buy the Do.Over spray from Kevin Murphy and more Olaplex. Use HURRA20 to get 20% off. It’s valid until tomorrow (31th of August) at midnight.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Big Sick