20% rabatkode til Nicehair

Outfit of the day #455: Vero Moda slå om kjole fås nu igen

outfit-vero-moda-kjolen-slaa-om-kjole-i-groen-nye-farver-august-2017-missjeanett-blogger-hc-andersens-hus-odense-odensebloggers-celine-solbrilleroutfit-vero-moda-slaa-om-kjole-missjeanett-i-groen-myrtel-green-wrap-dress-hc-andersens-husoutfit-vero-moda-slaa-om-kjole-med-prikker-wrap-dress-missjeanett-blogger-i-groen-hc-andersens-husoutfit-vero-moda-slaa-om-kjole-wrap-dress-green-prikker-missjeanett-blogger-odense-odensebloggers-hc-andersens-hus-houseReklame/reklamelinks:
Vero Moda
dress (HERE) – Celine sunglasses (HERE) – ASOS bag (HERE) – ASOS shoes

Så er den meget eftertragtede slå-om kjole fra Vero Moda kommet online igen og I kan finde den lige HER. Tøv ikke med at købe den, da de sidste gang blevet revet væk på meget, meget kort tid. Den er lidt lille i størrelsen, synes jeg. Jeg har kjolen i grøn, blå og har bestilt den i kombinationen mørkeblå med røde prikker. Jeg overvejer også den røde, men kan ikke finde ud af, om det er liiiidt for meget at have den samme kjole i fire farver. Omvendt er den bare SÅ pæn, behagelige, mega anvendelige, flatterende og prisen er kun 259 kroner, så det er jo til at betale! Billederne her tog jeg, inden jeg tog på ferie, da jeg var så heldig, at Vero Moda sendte mig den grønne version i gave før den kom i butikkerne.

Skal I også skynde jer at have et eksemplar af kjolen? I finder den i grøn, sort og rød lige HER
Den gule version og blå/rød kommer senere. Om et par uger, er vist, hvad jeg sidst hørte.

It’s finally back!! The very sold out wrap dress from Vero Moda. It runs a bit small in size, I think. It’s available now in black, red and green right HERE

outfit-vero-moda-kjolen-missjeanett-slaa-om-kjole-i-groen-august-2017-celine-solbriller

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

21 kommentarer

 • Emma

  Hej Jeanett. Hvor har du mon købt den i mørkerød? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har forudbestilt den mørkeblå et andet sted (men den er stadig ikke kommet) og så købte jeg den røde via linket her i indlægget i går aftes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Er den ikke sort med røde prikker og ikke mørkeblå? Jeg har set den på en anden side og der skriver de den er sort/rød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg fik at vide, at den var blå. Men jeg har set nogle steder, at de kalder den sort. Og jeg har set billeder, der både kan se sorte og blå ud – så jeg er faktisk lidt spændt på, hvad den er, når den kommer! Men håber faktisk mest på blå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hvis du kigger på billederne her (nummer 2 og 3, de rigtige billeder af kjolen) https://mulieres.dk/collections/vero-moda/products/henna-dot-wrap-dress-red-black?variant=43469905868 synes jeg den ser blå ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det synes jeg også! Og det håber jeg også, at den er!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Ja, jeg håber nemlig også virkleig meget den er mørkeblå og rød, ellers tror jeg ikke jeg gider at have den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er mørkeblå! Vi svar fra Vero i dag og den er mørkeblå – heldigvis! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ok sorry, der læste jeg vist ikke lige helt færdig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ flot til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin, din kjole. Og også dig, for den sags skyld🙂

  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hapsede den mørkeblå/røde i min lokale VM i dag 🙂 og ja den er mørkeblå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh jeg glæder mig til at min kommer med posten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Lund

  Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beebee

  Må jeg spørge hvilken størrelse du har taget den i? Tror vi bruger samme str. nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er mega lille – især over barmen og lidt kort i længde også. Jeg har den både i L og XL. L passer mig klart bedste i forhold til min krop, men XL er bedst i forhold til længde og over barmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  En super flot kjole, og hvor sidder den også flot på dig! 🙂
  Hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til Nicehair