Bella befaler: nye praktiske kjoler

På toppen

img_20170821_182923_173

Beklager stilheden herinde, men jeg er stukket af til noget af det nordligste Danmark og internet heroppe er meget af tiden ikke-eksisterende. I går tog det mig 15 (!) minutter at lægge et billede på instagram. Men det er omvendt også en del af charmen, når man er på ferie væk. Nogle gange altså. Andre gange kan jeg blive ret så arrig. Intet kan pisse mig af, som langsomt internet. Ind til videre har det dog været en slags befrielse, der tvinger mig til at holde lidt fri. Det er rart – selvom jeg heller ikke kan lide at lade bloggen stå stille så længe.

Lige nu ligger jeg har kæmper med noget internetdeling fra telefon og over på computer, så vi kan få set det nyeste afsnit af Game of Thrones. Det er ikke til at være på Facebook og Twitter for bare spoilers og venners ivrige GoT-statusser, så nu skal vi have set det afsnit, inden det bliver helt ødelagt af spoilers. Jeg kan forstå på dem, at det er et ret vildt afsnit.

Jeg er som sagt taget på ferie. Vi er i et virkelig skønt sommerhus oppe omkring Løkken. Der er havudsigt fra huset og det er godt næsten rent meditation at vågne hver morgen og kigge på havet. Det samme med solnedgang hver aften. Vi sover længe, læser bøger (jeg har på et døgn læst 200 sider i min seneste Outlander bog), spiller spil, drikker vin, går ture mellem klitterne og ned til stranden og ser virkelig smukke steder i Danmark. I går var vi ved Rubjerg Knude Fyr, som er, hvor dette billede er taget. Der var godt nok pænt og landskabet derude føltes meget lidt “dansk”. I dag havde vi sågar vejr med over 20 grader, blå himmel og masser af sol. Ferie i Danmark er ikke dårligt!!

Jeg tjekker ind hos jer igen, men på instagram er jeg lidt mere aktiv (også i min insta story). Jeg hedder missjeanett derinde.

 

bloglovin

2 kommentarer

 • Emma

  Arrgh, så er nettet der hvor I er virkelig dårligt! Bor selv i Nordjylland / Hjørring og det er altså ikke så dårligt. Det går mig så meget på, at man skal få Jylland (nordjylland) til at virke som værende såååå langt ude på landet og et sted som ingenting har… cooome on! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var bestemt ikke min mening at skyde på hele nordjylland og egentlig heller ikke dét der var min pointe. Men jeg har dog aldrig oplevet andre steder i Danmark at være HELT uden net (så mange heller ikke kunne ringe) et par timer næsten hverdag. Men det var også et sommerhusområde, hvor husene var gemt godt væk nede i klitterne – så det er nok ikke et sted, hvor man har prioriteret en masse telefonmaster. Vi skulle typisk ikke køre mere end 15-20 minutter før vi havde fint net (omkring Løkken fungerede det helt okay).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: nye praktiske kjoler