Min weekend: fejring, pizzaparty og EM finale

Sløv og regnfyldt lørdag

venchi-cafe-vegansk-i-odense-smoothie-skaal-bowls-missjeanett-blogger-odensebloggers

Bella tuller rundt i nattøj, jeg har heller ikke fået tøj på endnu og Tim er lige kommet hjem fra at have foretaget en vielse. Det stakkels brudepar måtte rykke hele vielsen indenfor, da det virkelig regner her i Odense. Jeg har slet ikke ord for, hvor sur jeg er på den danske sommer i år. For første gang i 10 år holder vi sommerferien hjemme og så får vi den dårligste sommer i 38 år (hvis august bare fortsætter i samme stil, som juni og juli… hvilket det indtil videre ligner, at den har tænkt sig).

Jeg har ryddet lidt op i skaber og skuffer, og har fået sat lidt flere ting til salg på min Tictail HER. I har købt ret meget de sidste par uger (tusind tak for det 🙂 ), så jeg ville lige fylde lidt op igen. Jeg har stadig virkelig meget tøj, som jeg ikke får brugt og det er jo fjollet, at det bare hænger og samler støv. Bella skyder ud af alt sit tøj for tiden, så jeg har lige købt denne her til hende (reklamelink). Den er fra Mini Rodinis helt nye kollektion og jeg har luret på den i nogle uger nu. Nu er den klikket hjem og jeg giver det dårlige vejr skylden. Jeg tror iøvrigt aldrig, at jeg har brokket talt så meget om vejret på bloggen, som jeg har gjort denne sommer. Det beklager jeg – ha ha – men jesus, hvor er det deprimerende.

Lige nu spiser Bella remoulade (eller mammou-lade, som hun kalder det) i rå mængder (der er vist noget fiskefrikadeller under et eller andet sted), mens jeg prøver at finde ud af, hvad vi skal lave i dag. Jeg ville egentlig have været til træning, men jeg har intet rent vasketøj (hint; måske skulle jeg ordne noget vasketøj) og kan ikke nå at vaske inden fitness lukker kl. 18. Tim har lyst til at lave noget socialt, men det har jeg faktisk ikke rigtig. Bella ævler konstant om den der Emoji-film og vejret er da i den grad biografvejr. Jeg har bare hørt, at den skulle være virkelig dårlig og jeg er ikke rigtig i humør til at se dårlige film. Desuden skal jeg i biografen i den kommende uge igen. Måske skulle vi lege biograf herhjemme? Købe slik, popcorn og så leje en film i stedet? Det er billigere og så kan jeg blive ved med at være iført en grim t-shirt og fedtet hår. Det hele er en stor pærevælling af first world problems og mest af alt har jeg bare lyst til den smoothie bowl, som jeg fik på Venchi (vegansk café i Odense) i går… Åh den var god!

We have no plans today and the weather is super crappy (again). I’ve just bought this dress for Bella and I’m considering if we should go to the movies and watch the Emoji-movie. Bella keeps talking about it. I’ve just heard that it’s really bad. Have you seen it? Right now I just really wanna eat one of these smoothie bowls that I had yesterday.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Anne

  Jeg nyder at læse blogs, og har læst med hos en vifte af jer garvede/inkarnerede gennem mange år – inklusiv dig. Så tak for skriveri om stort og småt gennem årene.

  Men jeg har undret mig tiltagende over noget denne sommer. Alle har travlt med at konstatere den dårlige danske sommer, og dens påvirkning på humør og rejseudlængsel. Men ingen forholder sig rigtigt til, hvordan netop vores rejseudlængsel, forbrug og livsstil er med til at producere den dårlige danske sommer – og nok vil blive ved med det, med mindre Trump har ret og klimaforandringer rent faktisk er noget Kina har fundet på…

  Sommeren 2017 har været fuld af mærkværdigt vejr, og fødevareproduktionerne – og mennesker – lider under det.

  Jeg kunne sådan tænke mig, at nogle af jer store influencers ville bruge noget af jeres taletid på at reflektere over sommerens vejr – og det gode vejr – i et større perspektiv. Er det gode vejr virkeligt, hvad der opfylder mit subjektive her-og-nu behov?

  Jeg har ikke svarene, men jeg undrer mig over, at ingen bekymrer sig/diskuterer det på et plan, der rækker udover om ferien spoleres af skovbrande eller skybrud.

  Måske du kunne have nogle spændende refleksioner på emnet, Jeanett?

  Mvh

  Én der ikke håber, at hun kommer til at lyde alt for frelst, men istedet håber der er højt nok til loftet her ift. at undre sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er bestemt plads til at du undrer dig herinde – og jeg har selv haft lignende tanker. Jeg synes godt, at jeg kan se, at klimaet har forandret sig siden jeg var barn. Sommeren er i år også præcis som mange kloge klimaforskere har forudsagt at vores somre bliver fremadrettet (på vores breddegrader); lunere, men mere våd.

   Selve rejseriet er ikke skyld i det alene, men selvom det da bestemt også har del i kagen. Man kunne jo starte med at kigge på HVORDAN man rejser. For eksempel så er det bedre at tage få, men længere rejser (så sparer man et par flyture væk). Ture med mellemlandinger er også dårligere for miljøet end direkte fly. Samtidig synes jeg også at vi som samfund skal have en snak om, at det altså ikke er meningen, at ALLE skal have råd til 2-4 rejser om året. Det har mange lige nu, fordi alle priser er presset i bund – men på bekostning af miljø og arbejdsforhold (fx. Ryan Air, som jeg nægter at flyve med selv). Det burde ikke være til at finde flybilletter til 200 kroner t/r til en destination. Alle burde sige til sig selv, at der er noget galt her. Det samme med mad (som er den allerstørste synder, når det kommer til CO2 udledning – madproduktion). Det er ikke meningen, at alle skal have råd til bøffer og masser af kød hver eneste dag. Det har vi fået råd til, fordi kødproduktionen er blevet ændret, så man kan producere mest muligt til den laveste pris. Men igen er det på bekostning af miljø, dyr og sundhed (og kvalitet – men det er en anden snak). Det er nok mega upopulært at sige, men hvis man er studerende eller en familie, hvor man tjener langt under gennemsnittet, så er det ikke meningen, at man skal have råd til at spise kød hver dag. Det er en luksusvarer, ligesom laks og lækre oste er. Men det er blevet normalen, fordi vi efterhånden plyndrer naturen med vores grådige produktionsmetoder. Jeg er selv ved at få os til at spise mindre kød herhjemme lige nu.

   Som du kan høre, så har jeg masser af tanker på området og jeg stemmer selv politisk efter folk, der tager miljø seriøst og faktisk gider at tale om det. Jeg mener dog, at vi skal have kigget på fødevarerproduktion først, da det er her vi rykker noget. Det er også nemmere at lovgive os ud af produktion end rejser (for eksempel).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Apropos bryllup – hvor står I selv i jeres bryllupsforberedelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er ingen pt, da det økonomisk ikke er realistisk for tiden. Og med knas på begge sider af familierne, så ville det også bliver verdens mest akavet bryllup, hvis det blev afholdt snart. Og det var ikke lige det jeg havde tænkt, at mit bryllup skulle være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej! Jeg kan ikke lige se, hvad størrelse din Rützou-top på Tictailen er i, men hvis den passer mig er jeg meget interesseret i at købe – så måske du lige vil tilføje str derinde? 🙂 Desuden vil jeg høre, om du kunne overveje at bruge DAO til afsendelse af pakker (kan købes via Trendsales) – det er faktisk billigere end at sende maxibrev med PostNord, og så risikerer man heller ikke, at pakken bliver væk. Jeg sender selv kun mine TS-pakker med DAO nu, og det fungerer bare så godt og er ikke mindst sindssygt nemt at bruge, idet man bare skriver en kode på pakken, som så fungerer som porto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg vil gerne kigge nærmere på DAO! Hvor indleverer man så henne?

   Og jo, jeg tilføjer lige en størrelse – det må have smuttet, da jeg lagde den op. Beklager! 🙂

   EDIT: Jeg var lige inde at kigge og man skal vide, hvad pakkerne vejer for at man kan sende. Det kan jeg ikke, da jeg ingen vægt ejer (hverken badeværelsesvægt eller køkkenvægt). Så jeg vil lige have DAO i baghovedet, fordi jeg er bestemt ikke tilfreds med deres efterhånden meget lange leveringstider, men jeg kaster mig nok ikke ud i DAO lige i den kommende uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg sjusser mig bare frem – den mindste pakkevægt, man kan købe, er op til 1 kg, og det er meget sjældent, at et stykke tøj vejer mere end det, synes jeg (undtaget måske jeans og vinterfrakker!) 🙂 Indleveringen foregår ligesom med f.eks GLS – man taster sin adresse ind, og så kan du se det nærmeste drop-off spot tæt på dig. Det er ofte kiosker, slikbutikker, vinhandler osv herovre på Sjælland 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh giver god mening! Nogle gange sender jeg bare 3-4 ting i samme ordre og der ville jeg være ret meget i tvivl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Ude af kontekst: hvor længe gik der, før du kunne se betydelig forskel på din vippelængde ifbm. M2 serum? Kommer der desuden et egentligt indlæg om din oplevelse med produktet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det kunne jeg – men der går lang tid. Et par måneder før det er rigtig tydeligt. Men jeg kan bestemt se forskel! Jeg regner med at skrive om det, ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: fejring, pizzaparty og EM finale