På toppen

“Vi har jo ferie”…

img_20170822_172425_861

Det er godt nok en sætning, som vi har brugt mange gange de sidste dage. Når vi er i tvivl, om vi skal købe en eller to flasker hvidvin: “Jamen, det er jo ferie!”. Når Bella ikke kan vælge mellem to forskellige slags mælkesnitte (I ved, den almindelige og den der med flydende karamel og nødde-choko overtræk. Den sidste er min favorit): “Tag begge to, skat. Vi er jo på ferie!”. Og sådan kunne jeg fortsætte med eksempler. Vi har godt nok nydt den sidste uge. Vi har set rigtig smukke steder, hængt ud mange timer på et sejt lille sted nede ved stranden i Løkken, nydt smukke solnedgange fra sommerhuset (ikke en af dem har lignet de andre), læst utrolig meget, drukket pænt meget vin (hey, det er jo ferie!) og sovet længe alle dage. Bella sover faktisk stadig lige nu.

I morgen skal vi hjem, så i dag skal rigtig nydes. Vi får besøg af et sæt venner heroppe, så planen er at grille og drikke en masse drinks. Det glæder jeg mig til!

Vi har været okay heldige med vejret. Et par dage før vi tog afsted, der sagde vejrudsigten overskyet, regn og 15 grader alle dage. Det blev heldigvis anderledes og vi har haft tre dage ned fuld sol og temperaturer over 20 grader. Sådan var vejret også her på billedet ved stranden i Løkken. Kjolen er i øvrigt HERFRA (reklamelink)

I sag skulle blive okay med hensyn til vejr. De har lovet 18-19 grader og selvom der er lidt mange skyer nu, så skulle solen snart komme. Det krydser jeg fingre for! Det kunne være en skøn afslutning på en dejlig ferie.

Hello from the most northern part of Denmark where I’m currently on vacation. We have seen the most beautiful places and have had a great time. The weather has been good several days aswell. Like in this photo taken on the beach in Løkken. The dress is available HERE


 

bloglovin

2 kommentarer

 • Malene

  Åh ja, den sætning bruger min kæreste og jeg også ret meget. Det kan dog godt gå hen og blive ret farligt, eftersom vi pt. er studerende og derfor har en tre måneder lang sommerferie 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja, tre måneder med “Vi har jo ferie…” kunne godt blive lidt farligt -ha ha! Det går lige, når det bare er en uge eller to 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På toppen