Min yndlings morgenmad for tiden

10 ting jeg vil lave i september

10-ting-i-september

Årets første efterårsmåned. Egentlig kan jeg godt lide september. Den er ofte forholdsvis lun og er oftest ikke så efterårsagtig, som de to måneder der følger efter. Men jeg gider godt nok ikke efterår endnu og slet ikke oven på den fesne sommer, så jeg krydser fingre for, at september er dejlig lun!

I september vil jeg…

 1. … tage en hel weekend til København, hvor der skal besøges så mange af vores venner som muligt. Det er lidt for lang tid siden, at vi har været på besøg i hovedstaden, så vi tager lige en tour-de-venner med fødselsdag, venners nye hus og en aften med min søster og svoger.
 2. … lave så meget svampetoast som muligt. This the season! Min opskrift er HER
 3. … OUTLANDER OUTLANDER OUTLANDER!! Jeg glæder mig ustyrligt til sæson 3 har premiere d. 11. september. 10 dage endnu!! Men det tror jeg ikke kommer, som et chok for nogen af jer? 😉 Aftenen før premieren vil jeg varme op med sidste afsnit af sæson 2.
 4. … selvfølgelig ud med biografklubben, som altid. I denne måned skal vi se Logan Lucky og en mere, som vi lige skal have stemt om. Jeg er faktisk lidt i tvivl denne måned, men tror, at jeg vil kigge nærmere på God’s Own Country, Borg og Paula. Jeg er åbenbart til lidt smalle film denne måned – at dømme ud fra de tre sidste.
 5. … invitere venner over til at hjælpe med at plukke alle de mange hasselnødder, der sidder på vores hasseltræ. Og selvfølgelig splitte rovet. Jeg skal have fundet ud af, hvad vi skal gøre med vores del. Hjemmelavet nutella eller nogle nøddetærter måske? Har I nogle gode ideer?
 6. … glæde mig til at denne bog udkommer. Den er jeg nemlig med i sammen med blandt andet søde Maria.
 7. … lave yoga-maveøvelser minimum 5 aftener om ugen. Der sker ikke den helt store opstramning af maven med den træning, jeg dyrker for tiden, så jeg vil give det en ekstra skalle nu.
 8. … nyde at dette er den sidste hele måned før valgkampen (kommunalvalg 2017) går igang. Jeg egentlig både glæder mig og frygter den. Det skal nok blive sjovt i perioder og jeg er spændt på resultaterne. Men jeg ved også, at den kommer til at trække tænder ud. Dog vil jeg glæde mig over, at jeg denne gang ikke sidder alene i et møbeltomt hus med en baby på 6 måneder. Denne gang er de vilkår lidt bedre 😉
 9. … finde mig de perfekte overknee støvler til efteråret. Jeg har blandt andet luret på ASOS’ udvalg HER (og på disse). Egentlig havde jeg de perfekte overknees (dem HER og HER), men de har det ikke så godt. De var geniale; flade, behagelige af ruskind og så sad de ikke helt til på benet. Overvejer dog at tage dem til en skomager og spørge, om han kan redde dem. De her minder ellers meget om – men de er selvfølgelig udsolgt i min størrelse. Typisk.
 10. … have en sjov ballade-weekend med hende her, hende her og hende her. Vi skal ud at spise, damer skal introduceres til brunsvigersnegle (jeg tænker, at noget champagne vil gå godt til 😉 ) og vi skal have en masse cocktails. Jeg glæder mig!!

Hvad ser I frem til at skulle her i september?

In September I wanna; go and watch “Logan Lucky” with my movies club, look forward to this book (I’m in it!), eat a lot of this, find my self a pair of perfect over knee boots (flat, black and suede. These would be perfect, but my size is sold out 🙁 ) and count the days ’till the premiere of Outlander S3 in Denmark (September 11th!!).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Mai

  Hyggeligt at #1 blandt andet foregik hos vores genboer i Ørestaden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, meget! Spottede du mig i løbet af weekenden? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

   Jep! I sad i haven på Hannemanns Allé, mens jeg lokkede min kæreste til at give mig neglelak på tæerne to haver væk (kan ikke komme til for den efterhånden store babyhule). Og så spottede jeg lige på vej ud af døren, I var gang med et OOTD-shooting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings morgenmad for tiden