Hvad synes I, er "Best of Odense"?

Damernes biografklub: Logan Lucky

logan-lucky-adam-driver-review

Tænk på Ocean’s Eleven, men byt så det seje, “on top of the world” hold ud med en flok amerikanske bonderøve – så har I filmen Logan Lucky. Vi følger Jimmy Logan (Channing Tatum) og det kører ikke rigtig for Jimmy. Sådan generelt i livet. Indenfor filmens første ti minutter mister han både sit job og hans ekskone (Katie Holmes) meddeler ham, at hun vil flytte til en anden stat sammen med sin nye (meget rige, selvfølgelig) mand – og hun tager den datter med, som hun har sammen med Jimmy. Jimmy magter ikke sit lorteliv længere og derfor planlægger han sammen sin enarmet bror (Adam Driver) og søster (Riley Keough – Elvis Presley’s barnebarn) et stort kup til en NASCAR løb, der skal gøre dem alle meget rige. De behøver dog lidt hjælp fra en springstofsekspert, Joe Bang (Daniel Craig), men da Mr. Bang sidder i fængsel, må de have ham ud først. Kan sådan et hold af tumper overhovedet udføre sådan et kup?

logan-lucky-movie-reviewjpg

Min anmeldelse: Logan Lucky er en rigtig underholdende film. Den er måske 20 minutter for lang, men jeg var rigtig fint underholdt, imens jeg sad i biografen. Der er sjove scener og holdet af skuespillere, som man har fået samlet, er ret imponerende. Channing Tatum, Adam Driver, Katie Holmes, Daniel Craig og Hillary Swank er bare nogle af de kendte ansigter. Det er samme filmskaber, Steven Soderbergh, der står bag Logan Lucky, som også har lavet både Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve og Ocean’s Thirten. Og det kan man godt mærke! Opbygningen minder utrolig meget om. Det der er anderledes, er at man har valgt at tage udgangspunkt i et andet social lag i samfundet end i de andre film. Vi er virkelig blandt USAs “red necks” – og det er mega sjovt! Alle klicheerne står i kø; skanky outfits (se lige søsterens outfit her ovenover – hun er på arbejde i den mundering!), børne “pageants”, en frisørsalon der laver billig permanent og extensions, trailerparks, billøb og langt nakkegarn. Jeg elsker det!

Men selvom der er rigtig mange gode ting ved filmen og selvom jeg faktisk grundlæggende godt kan lide Logan Lucky, så blæser den mig bare aldrig helt bagover. Nu er jeg heller ikke typen, der får pulsen meget op af heist movies (film, hvor der skal udføres et kup. Ocean’s triologien, The Italian JobOlsen Banden mm). Logan Lucky er sin egen og det er forfriskende, at man tager udgangspunkt i en flok mennesker, der i princippet bare leder efter en ny chance i livet (hvor man i Ocean’s gør det lidt for sportens skyld). Filmen føles i sidste ende dog alligevel bare som endnu en Ocean’s film – bare med et nyt cast, et nyt sted. Hvis man er til heist movies, så tror jeg, at I vil være vilde med Logan Lucky. Jeg manglede bare overraskelser og dem fik jeg aldrig rigtigt. Den bringer ikke noget nyt til bordet, men er en god film indenfor sin genre og jeg fik grint flere gange. Logan Lucky får 3 stjerner (hvillet samtlige damerne i biografklubben, på nær en, også gav den. Ingen hadede den, men alle syntes ikke, at den var mere end en underholdende film).

I kan finde inspiration til flere film blandt alle dem, som Damernes biografklub har set HER

In Logan Lucky we follow Jimmy Logan. He has lost his job and now his ex-wife wants to move away with the daughter. Jimmy is sick of his life and in a try to change it, he plan a big heist with his brother (Adam Driver) and their sister. Steven Soderbergh made the Ocean’s movies and he’s also the guy behind Logan Lucky – which is easy to to spot. It feels like another Ocean’s movie – just set in red neck country in the US. It’s a very entertaining movie, but I don’t feel that it brought anything new to the table. 

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad synes I, er "Best of Odense"?