Forkølelse og travlhed

Har vi glemt, hvad god service er?

odense-havn-missjeanett-odensebloggers-blogger-celine-solbrillerpaw-sko-shoe-biz-copenhagen-missjeanett-blogger-stoevler-aw17

Indlægget er sponsoreret af Paw Sko

I en travl hverdag er jeg selv selv utrolig glad for nethandel. Det kan jeg ikke løbe fra. Men jeg var ikke klar over, at jeg efterhånden er så lidt til god service i fysiske butikker, at jeg faktisk blev lidt forlegen under mit besøg hos Paw Sko. Jeg tog mig lang tid at vænne mig til, at de var så opmærksomme på én og så hjælpsomme. Flere gange fik jeg faktisk sagt til dem, at de godt måtte gå videre til andre kunder, fordi jeg havde tænkt mig at prøve en masse sko. Men de tog sig den tid, som jeg havde brug for og det gjorde, at jeg kom hjem med nogle sko, som bare passer. Hvis jeg havde købt skoene på nettet, så ville jeg skulle have sendt det ene par retur, fordi jeg endte ikke i den størrelse, som jeg normalt køber.
Som I kan se på billederne, så prøvede jeg ret mange forskellige sko. Jeg er udstyret med meget lange fødder (str. 40/41), men utrolig slanke fødder med en slank ankel også. Derfor har jeg tit dét problem, at jeg ikke fylder sko ud i hverken bredde eller højde.
De sko som første fangede mit øje, sad utrolig dårligt på mine fødder og et andet par klædte ikke mit ben, syntes jeg. Igen; begge dele ville have endte som fejlkøb eller røget retur, hvis de var blevet købt online. Det er sjovt, så lidt vi voksne bruger “hjælp” i butikkerne. Når det kommer til Bella, så køber vi 9 ud af 10 par til hende i fysiske butikker, fordi jeg vil være sikker på, at de sidder rigtigt. Det burde man egentlig også gøre selv i en højere grad end man gør. Jeg tror, at vi med nethandel er blevet vant til ingen service og det er sgu lidt skræmmende! Især når den nu er tilgængelig!

Alle sko, som jeg prøvede, er fra deres Premium brands; fra mærker, der er af høj kvalitet. De har blandt andet mange par fra Billi bi, Shoe Biz Copenhagen, Angulus, Ca*shott og flere. Jeg fandt ud af, at især Shoe Biz passer ret godt til mine fødder og stilmæssigt var jeg også ret vild med flere fra Billi bi. Jeg endte faktisk med to par støvler fra Shoe Biz. De sad virkelig godt på mine fødder og så var hælen ikke højere end at jeg sagtens kan bruge den til hverdag. Især dem med spænderne er jeg ret glad for.

Paw Sko har butikker over hele landet, så I kan finde en i nærheden af jer. I kan finde nærmeste butik her

paw-sko-missjeanett-billi-bi-shoe-biz-copenhagenpaw-sko-billi-bi-missjeanett

KONKURRENCE: I skal også have lov til at finde noget lækkert hos Paw Sko og derfor er der nu en af jer, som kan vinde et gavekort på 1000 kroner til en valgfri Paw Sko butik.

Alt I skal gøre, er at lægge en kommentar her på indlægget, hvor I 1) skriver hvad I mangler af fodtøj nu her og 2) skriver hvilken Paw Sko butik I gerne vil bruge gavekortet i (I kan se butikkerne her).

Konkurrencen slutter 29. september og dagen efter offentliggøre jeg vinderen i kommentarfeltet.

shoe-biz-copenhagen-paw-sko-premium-missjeanett-stoevler

bloglovin

168 kommentarer

 • Sara

  Jeg mangler virkelig et par varme, flade vinterstøvler som samtidig er pæne. Jeg er sgu blevet for gammel til at fryse om fødderne når jeg skal ud og gå tur. 🙈 Billi bi har nogle gode bud på sådan et par støvler. ☺️
  Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko København på Fisketorvet. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Da børnenes vinterfodtøj er i hus, må det være lig der skal forkæles. Er ret vild med de sorte med lynlås du har erhvervet dig og da mit eget fodtøj er blevet nedprioriteret de seneste år – er det vidst på tide jeg selv bliver forkælet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Da børnenes vinterfodtøj er i hus, må det være lig der skal forkæles. Er ret vild med de sorte med lynlås du har erhvervet dig og da mit eget fodtøj er blevet nedprioriteret de seneste år – er det vidst på tide jeg selv bliver forkælet.

  Og de skal købes i Randers Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er ikke rigtigt en sko-person. Min klædeskabssvaghed er 100% jakker, og jeg har faktisk kun to par sko, som jeg skifter imellem. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig et par pæne støvler, som jeg kan bruge, når jeg går i byen, og til hverdag, når jeg vil være lidt finere. Sort, lidt hæl, behagelige at gå på – det ville være perfekt.
  Jeg vil gerne have til Paw Sko Lyngby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville som dig gå efter støvler til den nye sæson, som jeg ville købe i butikken i Søndergade i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda C

  Jeg er SÅ enig i din anbefaling af Paw sko – det er helt klart service i topklasse.
  Jeg mangler et par varme vinterstøvler som er pæne til hverdag.
  Jeg ville helt klart vælge Paw sko i rosengårdcentret – der er man garanteret god service. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Som studerende mor til et lille barn, mangler jeg sådan cirka alt! Mest af alt mangler jeg et par pæne hverdagssko her til vinter. Mine ridestøvler er så klodsede og jeg kunne godt tænke mig, at være en lille smule mere elegant:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat R

  Meget fine sko du fik dig 👌🏻 :-). Jeg mangler et par pæne sorte flade skindstøvler, og ville elske at kunne vinde et gavekort netop til disse støvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg mangler simpelthen så meget et par gode, lune vinterstøvler, som på samme tid er pæne – det ligner det i hvert fald at både Shoe Biz og Billi Bi har! De sidste sæsoner har jeg overlevet med tykke strømper i et par støvler, som ikke holder på noget som helst varme. Det skal dog være slut i år med den lange vinter, vi har i vente 🙂 Jeg har bedst mulighed for at handle i Paw Sko København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  1) Jeg mangler et par pæne men også praktiske støvler, som er passende på job men også kan tåle at komme på legeplads. 2) Fisketorvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine W

  Jeg mangler et par vinterstøvler til at holde fødderne varme. Hvis jeg vinder, smutter jeg forbi den Paw sko, der ligger på Strøget i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K J

  Sikke en lækker konkurrence. 🙂
  Jeg mangler et par varme støvler til vinter. Jeg fryser altid på fødderne, så jeg bliver nødt til at have et par forret støvler til vinter.
  Jeg er fra Odense, så jeg ville bruge gavekortet i Paw butikken i Rosengårdscentret. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er blevet opereret i min fod og det gjorde mig bevidst om, at jeg faktisk altid har gået i for små sko og derfor ikke har et eneste par der passer mere – så nye lækre støvler fra Paw Sko i Aalborg Storcenter ville være en god start 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg har længe været på udkig efter et par støvler med spænder, ligesom dine, der ikke er for prangende og med en fornuftig hælhøjde til hverdag. Hvis jeg vandt, ville jeg bruge mit gavekort i Rosengårdcentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg mangler virkelig et par flade rå støvler med snøre. Jeg har haft et par i mange år, men de gik desværre i stykker sidste sæson, så har brug for at finde noget som kan erstatte dem.

  Paw sko Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  JEg mangler nogle nye vinterstøvler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg vil ikke decideret sige, at jeg MANGLER sko. Men mine børn skal have vinterstøvler, og jeg kunne godt bruge de støvler med spænderne i dit indlæg… Så jeg kunne godt bruge et gavekort til min lokale Paw sko i Ballerup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Jeg kunne godt bruge et par nye vinterstøvler og vil bruge gavekortet her i Odense. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina R.

  Jeg mangler et par pæne vintersko fra Billi bi 😊 Hvis jeg ender med at blive den heldige vinder, så vil jeg indløse gavekortet hos Paw Sko i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Så ville jeg elske at få fingrene i et par lækre lædervintersko 😊 Og jeg ville bruge gavekortet i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg mangler et par gode vinterstøvler, som jeg gerne vil købe i Paw Sko på Fisketorvet:)

  God weekend:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg mangler et par sorte eller blå ankel støvler. Butikken jeg plejer at handle i ligger i Kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S.

  Jeg skal på barsel nu her og mangler desperat et par gode støvler til alle barnevognsturene her henover vinteren😊 Mine fødder er vokset lidt her i graviditeten, så kan næsten ikke passe nogen af mine gamle sko/støvler.

  Jeg ville bruge gavekortet i Rødovre Centrum👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Jacobsen

  Jeg står virkelig og mangler et par nye støvler til vinter/de lidt koldere måneder. De må gerne være lidt pæne, men også gerne lidt praktiske…
  Og så ville jeg gerne købe dem i Rosengårdcentret i Odense, da det er tættest på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Pæne arbejdsstøvler, med en lille hæl. De skal købes i Paw på Fisketorvet, hvor jeg normalt køber sko i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Jeg mangler et par støvletter – gerne med nitter. Har faktisk set et par fra Billi Bi, som Paw sko jo forhandler 🙂
  Selvom butikken i Ballerup ligger tættest på, hvor jeg bor, ville jeg nok bruge gavekortet i Lyngby, da den butik vist har et lidt større udvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jessen

  Støvler og atter støvler. Jeg syntes støvler klæder efteråret så godt, og det hører sig til.
  Jeg ville bruge gavekortet i butikken i Kolding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lige nøjagtigt de Billi Bi støvler med snøre som du har prøvet, ville jeg bruge dem på!
  Og jeg ville selvfølgelig købe i den her i Odense 😀

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben S.

  Jeg mangler et par lækre flade ankel støvler. Nu har jeg rendt rundt i sportssko for længe, trænger til at prøve noget nyt. Hvis jeg vinder skal det være i Paw sko butikken i Kolding Storcenter, måske kunne jeg få den rette hjælp, som du har fået. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lana

  Jeg mangler et par flade støvler. Efteråret kommer altid bag på mig. Og jeg vil bruge gavekortet hos Paw sko i Ballerup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  1. Jeg mangler nogle varme vinterstøvler, som jeg kan gå vinteren i møde med – det bliver nok en del ture (omend korte), når lillepigen melder sin ankomst slut november.
  2. Jeg vil købe skoene på Fisketorvet i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg mangler et par gode og flotte hverdagsstøvler til efterår/vinter som er som smør for mine fødder, der til daglig er tvunget til at være i uskønne sikkerhedssko
  Hvis jeg vinder skal jeg i Paw Sko i Rosengårdscentret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg elsker sko og har mange af dem, men mine chelsea boots måtte lade livet sidste vinter. Så jeg vil helt sikkert købe et par chelsea boots fra enten Bilibi eller Angulus! Også vil jeg naturligvis benytte butikken i Rosengårdscenteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg foretrækker klart at shoppe sko i fysiske butikker, da jeg som du også har en smal fod, men dog en høj vrist. Jeg ville derfor bruge gavekortet til at finde et par lækre støvler til efteråret og jeg ville gå på jagt i butikken på Fisketorvet i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Begge mine børn mangler overgangssko og inden længe vinterstøvler! Og så kunne jeg helt sikkert godt selv bruge en par nye støvler, jeg kan have på på arbejde. Gavekortet skulle bruges i Paw Sko i Rosengårdscenteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline christensen

  Jeg kunne godt bruge et par nye høje støvler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg mangler i den grad et par flade støvler her til efteråret og så et par hvide sneakers 🙂
  Vinder jeg vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bergholm

  Jeg mangler nogle fine hverdagsstøvler, som jeg både kan cykle i og være bekendt at gå rundt i på arbejde en hel dag. Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdcentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg købte vinterstøvler til min datter hos Paw Sko i Rødovre Centrum i dag, og fik så god sevice, så der ville jeg købe ankelstøvler tul efteråret. Det mangler jeg nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Mangler nogen fine lidt lettere sko som er gode til kjoler. Og vil handle i rosengårdcentret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Jeg står og mangler et par vinterstøvler. Mine gamle Angulus har klaret 3 sæsoner og nu hvor jeg er på barsel er udsigten til lange traveture i sne, regn og slud nært forestående. Et tilskud til Paw sko i Århus C vil være luksus og særdeles kærkomment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  1) Fine sko/loafers til barnedåb snart, 2) Lyngby Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg mangler et par støvletter, der kan bruges til kjoler, nederdele og bukser. Jeg ville, hvis jeg vandt, bruge gavekortet i Randers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  1) Jeg leder med lys og lygte efter et par dejlige vinterstøvler til de kolde morgener på cykel til SDU.
  2) Paw sko i Rosengårdscentret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Virkelig flotte sko du har fundet! Er især vild med de flade støvler. Sådant et par mangler jeg, de skal bare være forede, så er jeg klar til vinter. Gavekortet ville jeg bruge i Glostrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg er den heldige skal gavekortet bruges i Lyngby Storcenter til enten et par varme forede vinterstøvler eller til chelseastøvler 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal helt 100 ud og have mig et par vinterstøvler. De skal være flotte, selvfølgelig! Men de skal også være varme nok til mine cykelture ud på Uni.
  Gavekortet måtte gerne være til Paw Sko i Odense 🙂

  Knus Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skal helt sikkert have et par elegante støvler til hverdag, der skal købes i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg elsker elsker elsker at gå og lure inde i Paw Sko butikkerne, for de har simpelthen så mange lækre sko, med forskellige stilarter, materialer og prisklasser, man bliver jo bare ved med at gå rundt og dåne derinde haha!😄

  Jeg har virkelig brug for et par nye gode vinterstøvler så hvis jeg vinder skal jeg bruge det på det, og det skal bruges i Paw Sko i Lyngby Storcenter!
  (Prøvede tidligere at sende en kommentar men tror ikke den gik igennem så ville prøve igen, håber ikke der så er kommet to.. ups!! Så ka du bare slette den ene Jeanett 🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg kunne virkelig godt bruge et par pæne læderstøvler til kontoret her til efteråret. Og de må meget gerne være fra Billi Bi 🙂
  Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet i Rødovre Centret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil forkæle mig selv med et par vinterstøvler 🙌🏻 Fra butikken i Kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mangler og mangler… Jeg ville virkelig gerne have et par støvler som dem med spænderne, men det er vist min datter på 7 år som mangler vinterstøvler. Vi køber som oftes sko og støvler i Paw sko i Holbæk. Virkelig stor butik med god service.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Århh… jeg kunn godt bruge et par støvler her til efteråret/vinter lidt alle dit ene par du har valgt i læder. Lige her midt i hus renoveringen er penge til shopping ikke jeg prioriterer højst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Jeg mangler virkelig et par nye ankelkorte støvler! Troede jeg kunne genbruge dem fra sidste år, men må desværre erkende, at jeg har brugt dem alt for meget, og de er meget slidte under bunden og inden i.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne bruge gavekortet i Paw Sko Kolding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg mangler virkelig et par vintersko, mine er helt smadret. Jeg ville købe skoene i butikken i Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg mangler nogen gode efterårsstøvler. Og et par sneakers. Efter min graviditet kan jeg ikke passe de fleste af mine sko og da jeg er på SU nogen år endnu ville det lette en del i budgettet at vinde et gavekort. Jeg har lige været ude og købe Ecco vinterstøvler til min dreng – Så det er ikke fordi der ikke bliver spenderer på sko, Det er bare ikke længere sko til mig 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler støvler til arbejde som passer til både bukser og kjoler.
  Hvis jeg er heldig skal gavekortet bruges i slalgelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Uhh, jeg trænger så meget til et par nye vinterstøvler. Blev Mor i juli måned, og ved at jeg kommer til at gå mange ture med barnevognen denne vinter (og sikkert flere i fremtiden også 😉) og derfor kunne det være skønt med et par ordentligt vinterstøvler. Jeg ville bruge gavekortet i min lokale Paw butik, i Rosengårdscentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg mangler et par gode, lækre vinterstøvler. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg nok købe dem fra Billi Bi med snører og for, som du også viser her i indlægget. De er så fine!
  (Det er altså ikke for at deltage to gange, men glemte at skrive hvor jeg vil bruge gavekortet, så du kan evt. slette første kommentar, haha 🙈). Jeg vil bruge gavekortet i butikken på strøget i Aarhus (Søndergade 53) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville købe nogle gode og pæne vinterstøvler, som kan holde fødderne varme, når landskabet (forhåbentligt) bliver dækket med et tykt lag sne til vinter. Jeg vil købe dem i butikken i Rosengårdscentret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdcentet i Odense på et par lækre vinterstøvler til mig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg mangler desperat de smukke støvler, som du ligeledes er faldet for med sølvspænder. Købte, som du nævner, dem over nettet og de passer bare ikke 🙁 Ville elske at gå i lækker Paw butik i Rødovre Centrum og shoppe løs 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Ville elske at gå i Paw sko i Rødovre Centrum og købe de sorte støvler med sølv spænder, du også faldt for. Har nemlig købt et par på nettet, som bare ikke passer….. Øv øv ….. Du har ret, vi burde shoppe mere i fysiske butikker og samtidig støtte dem ☺️😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil benytte Paw sko i Holbæk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har fået sådan en dum fodlidelse, så jeg nu skal gå med et specielt indlæg i alle min sko, og det er der selvfølgelig ikke plads til i nogen af mine nuværende sorte støvler. Så derfor håber jeg meget på at vinde et gavekort til Paw Sko i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg mangler sådan et par flade, behagelige, men pæne ankelstøvler. Er gravid med to måneder til termin, og kan ikke længere holde til at gå i høje hæle grundet bækkenløsning – hvilket er ret problematisk, da jeg ellers ALTID har høje hæle på, og derfor ikke ejer et par flade støvler. Jeg bor tæt på Fisketorvet, så der ville jeg bruge gavekortet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg ville købe et par fede vinterstøvler til mig selv i rosengårdscentret i Odense 😊 jeg synes specielt, at de sorte støvler fra billi bi med rågummisål er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville finde en rigtig fin efterårs/vinterstøvle. Som studerende har der aldrig været råd til at købe dyre støvler, så jeg har altid fundet et par i en high-street butik. Så det ville være luksus at finde et par rigtig lækre støvler, som helt sikkert ville kunne holde et par sæsoner.

  Jeg ville bruge gavekoret hos Paw sko på Fisketorvet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg mangler nogle gode vinterstøvler alá dem med snørrer og rulamsfor, som du viser på ét af billederne. Jeg ville bruge gavekortet på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg drømmer om et par nye smarte støvler og er helt vilde med dem du har på her i indlægget 😍 Hvis jeg er så heldig at vinde, skal gavekortet bruges i Odense 🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Marie V. M.

  Jeg mangler nogle vinterstøvler og jeg tænker, at jeg netop hos dem kan finde nogle rigtig lækre nogle, som er lige det jeg mangler
  – så ville blive vildt glad, hvis jeg kunne få opfyldt det behov uden at bruge hele mit studerende budget :))
  Det er ikke for at deltage to gange, så det beklager jeg meget, men glemte at sige, hvor jeg ville købe skoene henne – og hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg købe skoene på Fisketorvet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Jeg trænger så meget til et par pæne støvler som passer til nederdel. Går meget med nederdel og normalt ryger der bare et par ballerinaer på til. Men mangler sådan et par enkle, pæne sorte støvler nu hvor det bliver koldere.
  Jeg ville gå i Paw sko i Rosengårdcentret, min mor og jeg er altid lige inde og vende når vi er der 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg mangler et par gode vandrestøvler 🙂
  De skal shoppes i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristina

  Teknisk set mangler jeg ikke sko, vil min kæreste sige 😉 men et par pæne støvler gerne flade eller meget lav hæl som er gode at gå i mangler jeg helt sikkert. Vi har dresscode på min arbejdsplads, og støvler som både er pæne og komfortable og kan bæres med klassisk pencilskirt og skjorte står højt på listen. Gavekortet ville jeg bruge i Paw Sko Hørsholm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mine fødder og su budget ville helt sikkert have optur over et par pæne støvler til efteråret! I butikken på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg mangler vinterstøvler og vil gerne vinde til butikken i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville bruge gavekortet på et par sorte, klassiske ankelstøvler. Et must her til efteråret! Hvis jeg er så heldig at gå hen og vinde, skulle gavekortet anvendes i butikken i Odense 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth T

  Jeg ville bruge gavekortet på nye smarte støvler til mig selv i Randers storcenter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Holme

  Jeg mangler et par gode basic støvler, som passer til alt og er gode at gå i. Jeg vil bruge gavekortet i butikken i Aalborg Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lidt utraditionelt måske men jeg mangler virkelig et par gode sandaler. Har kigget efter nogen hele sommeren uden held så jeg krydser fingre 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Uuuh, jeg ville super gerne bruge gavekortet i én af butikkerne i Rosengårdcentret. Jeg står VIRKELIG og mangler nogle flotte efterårsstøvler, som kan peppe mit SU-look lidt op, eftersom jeg lige har fået job som studentermedhjælper på et kontor 🙂 Det ku’ være fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg mangler virkelig, virkelig et par nye vinterstøvler, så et gavekort til Paw sko i Aarhus ville være helt perfekt. At dømme ud fra dine billeder, så er der i hvert fald mange muligheder! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Jeg mangler rigtig meget et par par korte støvler, idet jeg pt går rundt i et par med hul i… mit problem er, at jeg bruger en str 42 i sko, og det er bare tit svært at støve op, så jeg har kun få sko, som så til gengæld slides op. Min fod kræver desuden en bred sko, så jeg er mest fan af de fysiske butikker hvor skoen kan prøves først. Hvis jeg er den heldige, skal jeg en tur forbi Paw i Rosengårdcentret i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette H.

  Jeg mangler et par pæne støvler med kort skaft. Et par, der både er pæne til hverdag og en tur i byen – har længe luret på de sorte med spænder 🙂 Jeg vil tage en tur til Paw Sko i Rosengårdscentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie H

  Jeg mangler et par pæne støvler med en lav hæl så de kan bruges til hverdag uden jeg får ømme fødder 🙂 Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdscentret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona J

  Jeg mangler et par flotte støvler med hæl, som kan bruges både på jobbet og til lidt mere festlige lejligheder her i efteråret. Det er jeg sikker på, at jeg kan finde hos Paw Sko i Herningcentret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mine vinterstøvler, er ved at være helt nedslidt, så det ville være så dejligt, med et par nye og faktisk er det ikke længe siden, at jeg var inde i Paw Sko i Rosengårdcentret, for at kigge på, nogen af de samme sko, som er på dine billeder 😉😍❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Åh, jeg kunne godt bruge et par varme, forede støvler til den danske vinter, så jeg ikke fryser fusserne af i mine gamle converse. 🙂
  Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdcentret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne godt bruge en par spidse støvler, jeg kan bruge i stedet for stiletter, når det bliver koldere. Gavekortet skal bruges på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vinterstøvler 😄Butik i Slagelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville købe et par høje helt ufornuftige sko. Er lige blevet mor for anden gang, ammer og har købt kedelige flade vinterstøvler, så det skal helt klart bruges på sko til en festlig aften (om laaaaang tid)… eller sko til den ældste?! Ej…;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg mangler et par vintersko, som samtidig er pæne nok til kontorbrug. Jeg ville smutte i Paw Sko i Hørsholm, hvor vi kommer af og til i forvejen 🙂 Faktisk primært i forbindelse med at købe sko til ungerne. For hvor har du ret. Man gør det som regel med dem, men ikke sig selv. Faktisk ret fjollet. God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hald

  Jeg mangler virkelig et par støvler, som kan bruges med en kjole, og som både er pæne og rare at have på en hel dag. Hvis jeg er den heldige, så skal jeg forbi PAW sko i Rosengårdcenteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria bech

  Jeg er gået fra stilletter på job til barsel i sneakers og mangler ærlig talt noget det er mere praktisk end højhælede støvler nu hvor vi går koldere tider i møde 🙈 Jeg ville smutte i Paw sko i Kolding storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er på barsel og kunne godt bruge et par gode støvler til de lange gåture med barnevognen.
  Jeg ville købe dem på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Andersen

  Ej, en lækker konkurrence! Jeg mangler faktisk et par støvler her til efteråret. Jeg er en sucker for korte sorte ankelstøvler, og dem fra sidste år er desværre gået op i syningen. Hvert år lurer jeg dig også på st par støvler i en fed farve til alt mit sorte tøj. Måske en bordeaux støvle? Jeg ved dig ikke om jeg tør (abe der holder sig for øjnene).
  Det skulle være i butikken i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R.

  Jeg mangler et par støvler her til vinter. Jeg plejer at være glad for sko og støvler fra Billi Bi, og det mærke har Paw Sko. Jeg ville handle i Paw Sko i Lyngby Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne købe et par pæne vinterstøvler i Odense. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg mangler nogle virkelig lækre stiletter til de kommende julefrokoster. Og på den lidt mere praktiske side ville et par nye varmevinterstøvler virkelig også vække glæde :-). Begge par kunne jeg passende købe i Paw sko i Lyngby storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg mangler virkelig nogle pæne flade støvler, som er gode at gå i. Jeg ville købe dem i Paw Sko i Rødovre Centeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Reifenstein

  Jeg drømmer altid om støvler 🍀🍀🍀🍀🍀, og er vild med Paw sko i Aarhus og i særdeleshed Gabor shop i shoppen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bojana

  Jeg mangler et par gode, ikke for høje, varme og praktiske vinterstøvler som man hurtigt kan hoppe i, når man har en travl morgen med 2 små børn som skal afleveres. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdcenteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har simpelthen været på et stramt budget i så mange år – først som studerende, siden som dagpengemodtager – at jeg er blevet alt for god til at tænke minimalistisk og praktisk, aka. mit fodtøj skal kunne bruges længst muligt og til mest muligt. Det betyder, at min sko-garderobe ikke er specielt prangende.. Så hvis jeg vandt, ville jeg give pokker i praktisk og vælge et par sko alene fordi, de er smukke og får mit hjerte til at banke hurtigere! Har eksempelvis set nogle meget, meget smukke bordeaux ruskindsstøvler fra Billi Bi, så det ville nok blive noget a la dem 🙂 Og jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko på Fisketorvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kindberg

  Ville købe nogen støvler, da dem jeg har er slidt og økonomien ellers ikke ville række til et par nye.
  Sønnen og manden får altid først
  vi handler altid i rosengårdcenteret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg mangler meget en mellem-fin sko/støvle til at bruge på arbejde. Har enten sneakers eller høje stiletter. Synes det ser ud til der er mange af den slags sko med en mellemhøj høj. Så det gad jeg godt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mangler nogle praktiske støvler, da min mand og jeg flytter fra indre KBH til et nedlagt landbrug på midtsjælland om det par måneder, gisp! Selvom jeg hellere ville købe dem med spænderne, wow hvor er de bare fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Wiggers

  Jeg har længe drømt om et par lange flotte støvler 😀Og de skal købes i Paw sko i Rosengårdscentret i Odense. Her er super kompetente medarbejdere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville stået gerne have et par nye lave støvler med lav hæl. Mine gamle er 5 år og trænger til en udskiftning… Ville bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdscentret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg mangler et par klassiske, sorte ankel støvler, som jeg kan have på en hel dag på job, men som også kan dresses (lidt mere) op hvis jeg skal “ud”. Jeg ville vælge at handle i Århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mangler et par lækre ankelstøvler jeg kan bruge i hverdagen på kontoret og jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at jeg mangler (host) et par sorte ankelstøvler til samlingen.
  Mht. sted; demangler tilsyneladende en butik i Sønderborg, så Kolding eller et sted i København/omegn må være hvor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter en operation i anklen mangler jeg stort set alt, da jeg er gået en halv størrelse op. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko København på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville købe et par lækre overgangsstøvler her til efteråret. Jeg ville bruge gavekortet i butikken i århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Hej Jeanett
  Jeg skal helt klart have varme fornuftige (men selvfølgelig også pæne!) vinterstøvler. Jeg har allerede spottet et par på dit billede 🙂
  De skal købes i Aarhus.
  (undskyld for dobbelt A’et 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg mangler et par gode (og varme) vinterstøvler til når vinteren inden længe kommer over os. 😀 Jeg ville bruge gavekortet i PawSko i butikken på Fisketorvet i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg mangler pæne sorte støvler, men det er altid så svært at vurdere støvler på nettet synes jeg. Så jeg ville tage i rosengårdscentret og bruge gavekortet en dag jeg er hjemme i Odense for at besøge mine forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pedersen

  Tak for et super godt indlæg. Hvor er det sørgeligt at man som kunde er blevet så vant til dårlig service, at man lidt giver pinoc altid vælger nettet. Der findes heldigvis butikker hvor servicen er i top.
  Men åh jeg drømmer om en ny smart loafer f. eks. fra Billi Bi. Og så ønsker jeg mig også en smart ny ankelstøvle gerne med lidt hæl f.eks. fra Shoebiz.
  Hvis jeg er så heldig at vi de et gavekort vil jeg meget gerne benytte det i den dejlige Paw Sko i Rosengårdcentret i Odense ❤️❤️❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil super gerne have et par korte ankelstøvler med snørre, som passer til både hverdag og fest. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Paw butikken i Rosengårdscentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Et par loafers! Et par pæne flade sko, som ikke er sneakers. Jeg vil bruge den i Søndergade i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah R

  Jeg trænger sådan til et par pæne støvler som jeg kan bruge på det arbejde jeg forhåbenligt får lige om lidt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine B

  Jeg vil helt sikkert købe et par FLADE vinterstøvler – det mangler jeg virkelig! Jeg skal ofte løbe efter toget (pendlerliv) eller stå op i mange timer (butikliv) og så duer flade sko bare bedst. Desuden er vinterstøvler ret dyre, så jeg ville virkelig sætte pris på et tilskud til dem (studieliv). Vil gerne bruge gavekortet i Herning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Holse

  Jeg ønsker mig et par nye efterårs støvler. Og prøvede faktisk et par angulus i Paw sko den ene dag til 1200 så 1000 ville være en stor hjælp til dem. Jeg bor i Nykøbing Falster. Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg mangler virkelig en par nye vinter støvler og nogle pæne til min mors 60 års fødselsdagsfest. Jeg ville købe dem fisketovet i Kbh.
  Bh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Korsgaard - Sundstrup

  Jeg ønsker mig vildt meget et par støvletter her til efteråret – dem vil jeg købe i Paw sko i Rosengårdscentret i Odense 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg mangler virkelig et par pæne vinterstøvler, som kan holde mine fødder varme, når vi (forhåbentlig) får et tykt lag sne til vinter. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdscentret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Nanna,

   Du har vundet gavekortet til Paw Sko – stort tillykke!! Du får en mail 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Begge mine piger mangler vinterfodtøj.
  Vi handler gerne i Randers Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Åh et par nye vinterstøvler ville være godt 🙂 og meget gerne til Paw Sko Aalborg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Det er faktisk min bonusdatter på 8 år, som mangler nye sko. Hun har desværre svært ved at finde sko hun kan lide at have på (de er for stramme, for løse, sidder mærkeligt, for smalle etc) så ville være SÅ dejligt at overraske hende med et gavekort til en butik, hvor der netop er god service så de kan hjælpe hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine D C

   Sorry, havde glemt at skrive hvilken by så du får lige min kommentar igen:
   Det er faktisk min bonusdatter på 8 år, som mangler nye sko. Hun har desværre svært ved at finde sko hun kan lide at have på (de er for stramme, for løse, sidder mærkeligt, for smalle etc) så ville være SÅ dejligt at overraske hende med et gavekort til en butik, hvor der netop er god service så de kan hjælpe hende Vi vil tage til Lyngby og shoppe, så kan vi bagefter tage på Joe & The Juice, som er hendes yndlings-cafe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Henriksen

  Jeg kunne virkelig godt bruge et par nye støvler her til efteråret. Da jeg primært altid går i kjoler og nederdele synes jeg nogle gange det kan være svært at finde de helt perfekte støvler og her håber jeg, at det kyndige personale på Fisketorvet i København kan hjælpe her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jari

  Vinterstøvler til fruen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  Aarhus 🙂
  Jeg mangler et par fine brudesko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg mangler unægteligt et par støvler med foer til denne sæson men med en str. 42 er det ikke altid let – PAW sko i lyngby har altid et stort udvalg. Dog matcher prisen ikke altid SU-budgettet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Mikkelsen

  Jeg mangler et par rigtig varme vinterstøvler, som både er praktiske og smarte. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Aarhus 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg mangler helt klart et par støvler til efteråret og vinteren! Jeg ville bruge gavekortet i Paw i Lyngby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ville købe nogle rigtig fine flade støvler. Vil handle i Kolding storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg har brug fo et par praktiske, men stadig pæne støvler til efteråret… jeg ville købe dem i Rødovre Centrum☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg mangler et par fede sko til vinter sæsonen – måske et par flade, men lækre støvler 🙂

  jeg ville bruge den i Herning, den på Bredgade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise U

  Skulle jeg være så heldig at vinde,så kunne jeg virkelig godt bruge et par ankelstøvler,og min lille søn kunne godt bruge et par sko, som vil være hans første par sko <3 Jeg ville bruge gavekortet i butikken på Søndergade i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja V.

  Vinterstøvler og vil bruge gavekortet i Rødovre Centrum 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Megamotter

  Min skobeholdning er efterhånden i en virkelig pinlig forfatning. Med tre piger, der ALTID skal have nye sko, når jeg aldrig rigtig til mig selv… Mangler især støvletter til job – både flade og med lidt hæl.
  Ville bruge gavekortet i Aalborg (Storcenter) og ville ELSKE det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Willer Hedelund

  Jeg mangler helt sikkert et par klassiske sorte sko til at supplere efterårets arbejdsgardarobe! Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdscenteret i Odense. Sidste år købte jeg vinterstøvler til begge mine børn der – og jeg forlod stedet med en Total WOW oplevelse. Jeg havde begge børn med (i alderen 1,5 og 4,5) i ulvetimen naturligvis. Men personalet gav sig tid og ro til os – imens jeg prøvede støvler til yngsten med en ekspedient – lærte den store at binde snørebånd med en anden. Og omvendt blev yngsten aktiveret med ballonspil og pjat imens vi afprøvede forskellige modeller til den store. Det hele uopfordret og selvom jeg sagde at ser behøvede de ikke, men de gjorde det med største selvfølgelighed og smil. Og ved kassen blev børnene “belønnet” for deres indsats med to fine bamser. Det var virkelig en overvældende god oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg mangler virkelig et par pæne støvler med en lille hæl, når jeg skal klædes lidt finere på. Så det ville jeg elske at vinde penge til 😀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Står og mangler et par rigtig gode og varme støvler til efteråret/vinter og det samme gør min kæreste 🙂 Vil bruge gavekortet i Kolding Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Jeg mangler et par varme sne-egnet støvler, da de gamle afgik ved døden sidste vinter.
  Jeg ville købe dem i Paw Sko i Algade i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Jensen

  Jeg mangler en efterårs/vinter støvle. Jeg synes det er svært at finde det helt rette fodtøj til den tid vi går i møde. Jeg kunne tænke mig noget, som både er pænt men også praktisk. Jeg krydser fingre 😀

  Jeg ville bruge gavekortet i butikken i Slagelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg ville ville forkæle mig selv med et par ‘ankelstøvler’, så jeg kan få brugt mine kjoler lidt mere i efterårsmånederne. Jeg vil gerne handle i Randers SØ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ol K

  1000 kr til et par vinterstøvler i Paw sko Odense kunne være så skønt. I øvrigt, er det en fornøjelse, at følge med på din blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg mangler et par behagelige og pæne støvletter til vinteren, fordi mine fødder lige er blevet lidt større og lidt bredere efter min graviditet ejer jeg simpelthen ikke nogle lidt “fastere” sko som støvletter typisk er i en størrelse jeg kan passe. Jeg vil gerne bruge gavekortet i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Munk Petersen

  Åh, der er ikke noget bedre end et par nye sko. Selvom vinteren står for døren, så ville jeg køber et par smukke, farverige stiletter. De skulle bruges til alle de fester som kommer over jul og nytår, og jeg er sikker på at det skulle kunne lade sig gære at finde sådan et par sko i butikken i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg mangler et par fede støvler her til efteråret og køber som regel et par billi bi hvert efterår. Jeg ville ønske at handle i Rosengårdscentret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg mangler alle slags sko, da min sidste graviditet ikke har forladt mine fødder, skønt drengen er over et år. Men jeg mangler især pæne støvler, der både kan bruges til hverdag og fest.
  Jeg ville elske at købe dem ved Paw i rosengårscenteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Jeg vil meeeget gerne købe mig et par efterårsstøvler i butikken i København – krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg gerne bruge det i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg mangler et par gode vinterstøvler, som kan bruges både ude og inde. Jeg ville gerne bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdscenteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg burde vælge praktiske sko – men det bliver altså nogle der kunne komme med i byen. Jeg ville prøve i fisketorvet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kan så meget nikke genkendende til din oplevelse med at blive forlegen over at en ekspedient bruger så meget tid og energi kun på lille mig, og hvor er det dog skørt.. det er jo det de er ansat til og brænder for 🙂

  Jeg mangler lige nu overgangsstøvler, som gerne må være vandtætte, og det håber jeg da at kunne finde hos Paw sko i Rosengårdcenteret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er helt fjollet, ikke? Men jeg er sikker på, at det er fordi, at vi har vænnet os til slet ikke at få service!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Både jeg og mine døtre mangler nogle støvler til at bruge i løbet af vinteren – så et gavekort ville være et dejligt tilskud 🙂
  Vi køber i øvrigt ofte i Paw sko i Lyngby Storcenter, så det er der jeg gerne vil have gavekortet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg mangler et par nye støvler til vinter, som jeg gerne vil købe i butikken i Aarhus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg mangler virkelig et par flade støvler til arbejdet.. Mine gamle blev slidt op, og jeg har ikke fundet en erstatning endnu..

  Hvis jeg blev den heldige vinder, så ville jeg smutte en tur i butikken på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg ønsker mig de samme støvler, som du har på på det øverste billede. Og ville bruge gavekortet i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mangler et par pæne sorte støvler til arbejdet 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg gerne bruge gavekortet i Paw Sko i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg mangler nogle varme, men flotte(e!), vinterstøvler, som jeg kan gå vinteren i møde med – det bliver nok en del ture (omend korte), når lillepigen melder sin ankomst slut november. Jeg vil købe skoene på Fisketorvet i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber, jeg lige kan nå at få et lod med i puljen her på faldrebet. Jeg mangler virkelig nogle gode vinterstøvler, som jeg ville elske at købe i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er derfor det er vigtigt vi bruger de fysiske butikker. For der står der personale klar til at vejlede dig så du ender med det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Et par fede statement sko som kan pifte et hverdags outfit opeller et par lækker vintersko som kan varme fødderne. Gavekortet skulle bruges i Paw sko København på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkølelse og travlhed