Min weekend: besøg af søde bloggerdamer

Hvad synes I, er “Best of Odense”?

outfit-of-the-day-433-til-best-of-odense-prisuddeling2

Hele outfittet fra “Best of Odense” sidste år HER og kjolen fås stadig HER (reklamlink til ASOS)

Sidste år var jeg en del af juryen i “Best of Odense” her i byen (det siger navnet også lidt, ikke? 😉 ). Det var vildt sjovt og jeg er så heldigt, at jeg er den eneste fra juryen sidste år, der er med igen i år! Jeg har allerede været “på arbejde” og har sammen med fire andre i juryen, fået kogt næsten 5000 indstillinger ned til fire i hver kategori. Det tog os seks timer og i nogle af kategorier var der meget debat, men det er noget af det fede ved at være med – at få udfordret sine egne favoritter og få indblik i, hvad der er hit hos andre. Selvom vi bor i helt samme by!

Nu er det dog jer derude bag skærmene, der skal bestemme, hvem der endeligt skal løbe med titlen i hver kategori. Det er jer der bestemmer og I kan stemme lige HER

Er der nogle, som I hepper særligt meget på? Mangler der nogle nye kategorier? Jeg har foreslået dem en “Special forretning/butik” til næste år, da der var mange dygtige steder, der ikke rigtig passede ind i nogle af årets kategorier. Jeg glæder mig til, når jeg i slutningen af oktober skal være med til at uddele priserne til et stort show inde på Odense Teater. Tim er ude at hænge i lygtepælene den dag (for at hænge valgplakater op), så jeg skal have fundet mig en anden date den dag. Jeg håber, at en sød veninde vil gøre mig selskab og heppe på mig nede fra salen, når jeg står og skal præsentere for en masse mennesker, haha.

Nu vil jeg lægge mig på sofaen. Jeg er lidt i tvivl, om jeg skal læse videre i min Outlander-bog (jeg er meget tæt på at være færdig med nr. 7, så den er ekstra spændende lige nu) eller om jeg skal se “Jeg, Daniel Blake”. Jeg har hørt utrolig meget godt om filmen (blandt andet fra hende her) og den er netop kommet på Viaplay. Rigtig god aften til jer!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg duller mig gerne op og er din plus one den dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noteret! Du ville være en lækker date 😉 Siger lige til, hvis min anden date ikke bliver til noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hva?? Er jeg nummer 2 ??! Det er jeg ikke sikker på, at mit ego har det godt med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha!! Du er skønt selskab <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er et benhårdt felt i næsten alle kategorier. Jeg er helt ked af at der ikke er mulighed for at stemme på Mothers Streetfood, for det er hurtigt blevet til en storfavorit herhjemme, og i vores omgangskreds. Odense er jo proppet til randen med gode folk, steder og oplevelser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er virkelig en luksusproblem, at vi har SÅ mange gode steder i Odense efterhånden. Jeg er også ret glad for Mothers, men var desværre i undertal. Sådan er det jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: besøg af søde bloggerdamer