Min fantastiske mandag

Min entre – FØR og EFTER

foer-efter-billeder-entre-bolig-maek-over-missjeanett-gang-male-trappe-hvid-billedevaeg-vertiplants-blogger-ellos

Lige siden vi flyttede ind i vores hus for snart 4 år siden, der har jeg gerne villet gøre noget ved vores første gang. Ja, vi har to! Først kommer man ind i dette rum, hvor trappen er (og udgang til vores første badeværelse) og det næste rum er også en gang/entré, men med lidt mere plads og skab. Trappen har længe trængt til en make-over og jeg var træt af at se på den café latte-agtige farve, som var på væggene. Samtidig har jeg talt om den der billedevæg i årevis (startede med at tale om den her). Nu har hele rummet endelig fået en overhaling!

Trappen er blevet malet helt hvid (først vasket og slebet godt ned). Det giver så meget lys til rummet og det føles helt anderledes – og det virker mere sammenhængende. Væggen langs trappen er blevet malet en lys blå med en grålig tone. Resten af væggene og loftet er blevet helt hvide.

Sådan en make-over har faktisk ikke været så dyr og jeg har desuden lavet det løbende over lidt tid. Jeg har brugt lidt over 1000 kroner på maling og så de enkelte ting på væggene plus lampen. Jeg ville rigtig gerne have slebet gulvet i rummet snart, da det er ret smadret (og jeg har ikke lyst til at male det hvidt. Jeg er lidt træt af hvide gulve), men jeg må lige få undersøgt, hvad det koster. Det er kun 6-8 kvm, så jeg tænker, at det ikke kan være så slemt? Billedevæggen skal selvfølgelig vokse, som jeg får kigget alle vores arkiver igennem og vi får taget flere gode billeder. Planen er, at den en dag skal fylde det meste af væggen.

Reklamelinks:               Lampe fra Ellos HER – vægkrukken fra Vertiplants HER – rammer fra IKEA

ellos-lampe-sort-hvordan-laver-man-en-billedvaeg-haengende-plante-missjeanett-entre-gang-male-trappe-hvidellos-lampe-sort-glas-missjeanett-entre-gang-lys-enkel-pendel-bolig-indretning-hvid

This small hall way in our house has gotten a make over; I’ve painted the stairs white, one wall a blue grey-ish colour and the rest of the walls also white. Then I bought a new lamp (this one) and the flower pot from Vertiplants. I also started my photo wall and the plan is to fill the whole wall with lovely photos of us and the ones that we love.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

9 kommentarer

 • astrid

  Det er rigtig pænt :-)! – vil du ikke fortælle hvilken farvekode (eller hvad man siger) den grå/blå maling har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det kan ikke koste meget at få slebet så få kvadratmeter. Jeg gav vist 2400 kr. eks. moms for at få slebet ca. 35 kvm. for et par år siden – vel og mærke i København, for her er priserne nok lidt højere kunne jeg forestille mig. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det ville jeg også gætte på at de var – højere i København! Det burde ikke koste alverden. Jeg må lige få tjekket priserne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   Vi fik slebet vores stuegulv ned i foråret og det kostede 150kr pr. kvm inkl. behandling (lud,lak,olie hvad du nu vælger), så det koster ikke alverden, men tilgengæld er resultatet SÅ flot.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er da billigt! Hvor befinder du dig henne i landet? Jeg kan forstå, at priserne kan være lidt forskellige afhængigt af landsdel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser super fint ud. Har du brugt speciel slidstærk hvid maling til trappetrinene eller den samme som resten af træet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak! 😀 Det er almindelig panelmaling 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fantastiske mandag