Outfit of the day #458: Rosa slå-om i Ørestad

Min weekend: besøg af søde bloggerdamer

storms-pakhus-kinesisk-wah-ton-missjeanett-odense-blogger-vietnamesiskstorms-pakhus-odense-missjeanett-blogger-torv-min-weekend-nyodenseden-bedste-brunsviger-cocktail-med-kaffe-jack-d-missjeanett-min-weekendmin-weekend-dorte-conni-bloggers-missjeanettrestaurant-no-61-i-odense-bedste-bistro-missjeanett-blogger

Sikke en skøn weekend!! Jeg har dog ingen billeder fra fredag, da jeg primært lå og plejede min forkølelse, så jeg var klar til fornemt besøg lørdag. Søde Conni og søde Dorte kom nemlig til Odense, hvor vi skulle have en skøn dag fyldt med god mad, skønne snakke og godt selskab. Jeg startede med at hente damerne ved toget og så gik vi mod gågaden, hvor vi shoppet en smule. Derefter gik vi mod Storms Pakhus til frokost. Vi købte en masse forskelligt, så vi kunne smage lidt af det hele. Jeg har været der en gang før og er altså ret vild med det sted! Fed lokation, jeg elsker stemningen og så er der rigtig god mad. I lørdags prøvede vi lidt forskelligt thai, andefritter (dem havde jeg fået før) og lidt fra det kinesiske sted. Det var især sidstnævnte, der gjorde indtryk i lørdags. Har I været der? Mætte og glade gik vi hjem til mig, hvor Conni lavede lækre kolde kaffe-cocktails til os med Jack Daniels Honey. Virkelig lækre! Dem indtog vi i skøn forening med en ægte fynsk brunsviger. Vi fik selvfølgelig instagrammet en masse i løbet af dagen 😉 Aftensmaden spiste vi på altid gode No. 61, hvor især hovedretten med fisk og hummersauce var ret lækker. Derfra røg vi på cocktails flere steder i byen og klokken 03 sad jeg i min sofa og spiste kebab, haha.

I don’t have any photos from Friday since I was sick with a cold – and trying to get well for a visit from Conni and Dorte on Saturday. I picked up the ladies at the trainstation and then we went shopping. We had lunch at the new Storms Pakhus – so good! Back home at my place we had coffee-and-Jack-Daniels cocktails with the local cake “brunsviger”. Dinner was at the always lovely No. 61.

min-weekend-morgenbord-morgenmad-missjeanett-odense

Søndag vågnede jeg med en liiiidt tung fornemmelse i hovedet. Tim var så sød at lave det helt store morgenbord til mig og damerne. Han er altså en god fyr <3 Conni og Dorte begav sig hjemad inden middag og derefter kastede jeg mig i sofaen, hvor jeg sammen med Bella så tegnefilm (og måske tog en liiiige lur). I løbet af dagen blev min forkølelse bare værre og søndag aften havde jeg også feber. En lidt træls måde at slutte weekenden af på og især fordi jeg stadig ikke er ovre den.

My head wasn’t feeling well when I woke up Sunday – haha. Tim made all of us ladies breakfast (he’s the best!). When Conni and Dorte went back home I threw myself on the couch together with Bella for the rest of the day.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Man ved bare det har været godt når man sidder i sofaen kl.3 om natten med en kebab 😉 Det lyder som en rigtig dejlig weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Storms! Det sted er altså genialt og fyldt med så meget god stemning. Er så glad for der nu også er den slags i Odense!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, helt vildt!! Jeg er godt nok også faldet for det sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #458: Rosa slå-om i Ørestad