Bella befaler september: Termotøj og gummistøvler

Min weekend: event, synstest og et kongemåltid!

min-weekend-nelles-med-simoneheiko-stumbeck-missjeanett-blogger-odensebloggers-optiker-brillebutik-mykitamykita-sunglasses-solbriller-lady-gaga-missjeanett-hos-heiko-stumbeck-odense-goldmykita-briller-med-styrke-missjeanett-heiko-stumbeck-odense-optiker-bloggermin-weekend-dior-sunglasses-solbriller-heiko-stumbeck-odense

Sidste weekend startede jeg med at snuppe en kop kaffe og en sandwich på Nelles sammen med søde Simone. Hun har lige flyttet sin blog for ikke så længe siden og havde brug for lidt hjælp til lidt tekniske ting. Efter en hyggelig time med Simone, så tog jeg hen til Heiko Stumbeck, der er en virkelig fed brillebutik. Den startede i Odense for mange, mange år siden, men ligger i dag i flere byer i landet. I fredags havde de lancering på mærket Mykita, som de netop har fået. Jeg fik tilbudt en synstest og tog den for sjov. Jeg har ingen problemer haft, så tænkte, at der ikke var noget at komme efter. Det var der så! Ikke meget, men nok til, at jeg vil få glæde af at have et par briller (ikke på hele tiden – efter behov. Typisk i biografen, når jeg har lange dage foran computer osv). Derfor prøvede jeg pludselig briller og jeg faldt for det par, som jeg har på her. De var også fra Mykita. Jeg har dog ikke købt dem endnu, da jeg lige skal sluge, at det faktisk er nødvendigt. Den havde jeg ikke set komme – heller ikke selvom det bare er nogle, som jeg skal have på en gang i mellem. Jeg nåede i øvrigt også at forelske mig i et par solbriller fra Dior. Dem med den hvide stribe. Åh de er pæne!
Bella og Tim kom ind og mødte mig hos Heiko Stumbeck og derefter tog vi vietnamesisk med hjem fra Me – Mothers. Det er efterhånden blevet et stamsted!

Kjolen jeg har på her, er selvfølgelig den der fra Vero Moda. Den kan stadig fås online HER og HER (reklamelinks)
Sidstnævnte link har netop fået den igen i blå og i den nye navy/røde version.

Last Friday I met up with the lovely Simone at Nelles for a cup of coffee. After our meeting I went to visit the shop Heiko Stumbeck where I found out that I actually need glasses for when I’m watching TV and working many hours at the computer. I tried out some glasses from Mykita that I really liked! My dress is from Vero Moda and you can get it here

horseneck-cocktail-opskrift-drink-reciepe-ginger-jack-daniels-missjeanett-bloggermin-weekend-raadyr-vildt-koed-bagt-mos-middag-missjeanett

Tim vågner altid tidligt og denne lørdag var det en fordel. Tidligere på ugen havde Tim købt noget vildtkød og det havde vi planlagt skulle spises lørdag. Det skulle have 10 timer ved lav varme i ovnen, så da jeg stod op, duftede det allerede helt fantastisk. Udover at rende rundt og være kronisk sulten på grund af den fantastiske duft, så fik vi ryddet lidt op og jeg havde et par hængepartier i forhold til arbejde, som jeg lige fik ordnet. Lige inden spisetid kom min søster og jeg lavede cocktails til os. Der kommer en opskrift snart! Den var nemlig ret god. Middagen var helt, helt fantastisk. Tim havde virkelig overgået sig selv og ALT smagte ubeskriveligt. Kødet var saftigt, saucen lige i skabet og en lækker silkeblød bagt mos. Jeg sprang dog waldorfsalaten over. Jeg er et meget, meget lidt kræsent menneske. De ting jeg virkelig ikke kan lide, kan tælles på en hånd og jeg HADER ikke at kunne lide ting, så jeg har lært mig selv at spise rigtig mange ting ved bare at blive ved. Bladselleri er desværre bare en ting, som jeg stadig ikke kan udstå og jeg har virkelig forsøgt mange gange. Og lige waldorfsalat synes jeg nærmest kun smager af bladselleri. Andre derude, der heller ikke er fan af bladselleri? Vi fortsatte aftenen med nogle flasker rødvin og en masse gode snakke i stearinlysets skær. Dejlig aften!!

Saturday was a great day! My sister was visiting and we had cocktails and Tim made the most amazing meal. It was soooo good! We ended up talking all night while drinking loads of red wine.

min-weekend-soendag-rod

Jeg var SÅ træt søndag. Mine hverdage i øjeblikket er ret proppet og jeg ved også, hvilket presset efterår vi går i møde herhjemme på grund valget, så det hele kræver en del energi. Det var som om det indhentede mig i søndags. Jeg fik dog slæbt mig selv afsted til træning søndag, men vi begge var så trætte, at aftensmaden blev en omgang sandwiches. Bordet her er et meget godt billede på min søndag; rod, hygge, take away og læsning. Angående sidstnævnte, så har jeg krise over, at jeg snart er færdig med bog nr. 7. Det betyder at der kun er en bog mere tilbage (ind til videre – forfatteren har sagt, at der kommer to mere). Det bliver tomt, når jeg er færdig med alle Outlander-bøgerne. Aftenen gik med at se gamle afsnit af Outlander, så jeg var klar til premieren om mandagen 😉

I was so tired on Sunday, but managed to go to the gym anyway. Back home we did nothing; ordred take away, read books and watched old episodes of Outlander, so I was ready for the premiere on the following Monday.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Helene

  Jeg synes virkelig de her indlæg er hyggelige! Noget jeg tit har tænkt på – du og I virker til at være rigtig gode til at prioritere at ses med venner og familie, og samtidig få tid til at træne og hygge som familie. Hvordan prioriterer I, så I får tid til det? Hvornår er I hjemme i hverdagen? Og er I begge meget udadvendte? Jeg ved ikke om det er så let at svare på i en kommentar, men ellers vil jeg rigtig gerne læse et indlæg om det. Jeg kan godt bruge noget inspiration ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er faktisk svært at svare på. Vi gør det lidt, som vi har brug for det? Giver det mening? For os er det naturligt at se folk i weekenderne. Nogle weekender har vi lyst til ikke at lave noget som helst, men vi har ikke 3 weekender i streg uden sociale planer. Det synes vi begge simpelthen er for kedeligt og mærkeligt. At være sammen med andre er ikke noget, som vi skal finde energi frem for at gøre – det er netop de sociale ting, der fylder vores depoter op! Vi er begge meget udadvendte og sociale mennesker, ja. Det handler nok lidt om, hvad der er vigtigt for én. Og det er ret vigtigt for os begge (det havde været sværere, hvis den ene havde et stort behov, men den anden ikke havde. Men lige her er vi heldigvis ret ens). Tit er det heller ikke noget, hvor der bliver gjort et stort nummer ud af det. Så mødes vi med venner, hvor vi bestiller pizza og det ene par har rødvin med under armen. Man behøver ikke gjorde det mere besværligt end det er. Børnene nyder det også og Bella ELSKER, når vi skal ud eller får besøg.
   Træning er også et spørgsmål om prioritet, men der ville jeg selv gerne træne mere end jeg gør. Men jeg kan simpelthen ikke finde mere end en til to dage om ugen, da jeg også gerne vil have tid til at hygge med Bella i hverdagen.

   Tim er typisk hjemme mellem 15.30 og 16.30 (det svinger og nogle enkelte dage er han først hjemme efter kl. 17). Jeg arbejder de fleste dage hjemme, så når de andre kommer hjem, så lukker jeg computeren ned. Når jeg er hos AOF, så er jeg hjemme lige omkring kl. 16.

   Denne weekend har vi dog ingen sociale planer og det regner jeg med at vi holder. Vi har nemlig en masse praktiske ting, der skal ordnes og næste uge er voldsomt presset for os begge, så vi skal lige have slappet helt af denne weekend (og kysse på Bella, fordi næste uge har hun to travle forældre).

   Jeg håber, at det gav lidt svar? 🙂 Ellers spørger du bare igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hvor ser du bare vildt sød ud med briller! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak søde Sandra! Jeg var selv forberedt på at hade mig selv med briller, men det er faktisk ikke så slemt, som jeg havde frygtet ha ha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej, de briller er fine! Og de klæder dig 😉

  Jeg fik selv briller for et par år siden. Det er især når jeg sidder ved computeren jeg har brug for dem. Men får jeg dem brugt? Eller rigtig.. Lige pt ved jeg faktisk ikke hvor de er 😛 Dumt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, Emma!

   Hehe nej, det er lige med at sørge for at få dem brugt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan heller ikke så godt lide bladselleri, men elsker waldorfsalat, så det må næsten komme an på hvordan man laver den. I min mors udgave som er den absolut bedste i min bog, der tror jeg faktisk at hun bruger revet knoldselleri i stedet for bladselleri. I kunne jo afprøve om det gør det mere spiseligt for dig.☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Knoldselleri kan jeg godt lide! Men kommer hun det så i rå? Jeg synes nemlig ikke, at rå knoldselleri lyder så lækkert…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg synes du ser så godt ud mad briller! Kan godt forstå, at du lige skal sluge den, men de der briller er altså ret gode til dig.
  Omkring bladselleri: Jeg kan rigtig godt lide bladselleri, til gengæld kan jeg ikke fordrage koriander. Sådan som du har det med bladselleri, sådan har jeg det med koriander. Kan.ikke.spise mad med koriander i, og jeg er overhovedet heller ikke kræsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er du sød – tak!!

   Du er langt fra den eneste, jeg kender, som ikke kan lide koriander. Det er sjovt – den er mange ikke vild med. Jeg kan personligt rigtig godt lide det og kan endda finde på at bestille “ekstra koriander”! haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AN

  Kan man få en opskrift eller links til opskrift 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var desværre totalt free style! Vi fulgte ingen opskrift. Når vi laver det igen, kan jeg lige prøve at huske at få noteret, hvad vi gjorde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler september: Termotøj og gummistøvler