En smuk dag ved Rubjerg Knude Fyr

Outfit of the day #457: Den der Ellos nederdel og feminist t-shirt

outfit-ellos-skirt-josefina-ive-seen-the-future-shes-female-t-shirt-gina-tricot-missjeanettellos-nederdel-ternet-wrap-skirt-josefina-missjeanett-blogger-odensebloggers-odense-havn-migogodense-asos-the-future-is-femaleellos-josefina-nederdel-slaa-om-wrap-skirt-missjeanett-blogger-odensebloggers-odense-havnellos-josefina-wrap-skirt-slaa-om-nederdel-seen-the-future-is-female-ternet-black-white-sneakers

Reklamelinks markeret med *
Gina Tricot t-shirt (HERE*) – Ellos skirt (HERE*) – Quay Australia sunglasses (HERE*) – ASOS shoes

(Nederdelen* er stadig sponsoreret, men indlægget er ikke)

Jeg ved ikke, om det her bliver lidt for meget dobbelt konfekt, men jeg ville alligevel lige lægge hele outfittet op, som jeg havde på i søndags (og ikke kun nederdelen). Jeg er stadigvæk ret overrasket over, hvor glad jeg så hurtigt er blevet for nederdelen. Den er allerede røget til vask efter et par ganges brug, så jeg kan skynde mig at få den på igen. Det er så fedt, når man bliver glad for et stykke tøj på den måde! T-shirten* er en anden beklædningsgenstand, som jeg er ret vild med. Det er selvfølgelig på grund af budskabet 😉 Vi kvinder kan alt, hvis vi bare sætter os for det! Tim kalder den for min feminist t-shirt 😉

I dag har jeg været på arbejde hos AOF (jeg har blandt andet siddet og lavet en del arbejde på dette foredrag og dette). Nu har vi lige et par timer sammen som familie – inden Tim smutter igen. Han er godt nok en travl mand i disse uger.

outfit-ellos-josefina-skirt-wrap-missjeanett-blogger-ive-seen-the-future-shes-female-t-shirt-gina-tricot

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Lykke

  Har været på Ellos og checke den, og der står at kvaliteten er lidt ‘billig’ ? Hvad syntes du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg så godt den anmeldelse! Jeg er slet ikke enig. Den virker ikke “billig” på mig. Måske har hun været uheldig? Der var ingen tråde eller lignende på den, som jeg har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hej Jeanett
  Totalt off-topic, men er begyndt at se outlander og jeg tror seriøst aldrig, jeg har været så betaget af en serie. Mit hjerte både griner og græder med dem alle. Hold op det er vildt. Nu har jeg siddet og læst alle dine indlæg om jeres rejse og bliver helt hooked på selv tage afsted. Jeg er stadig i den spæde start af sæson 1, så har heldigvis en masse til gode. Men jeg er allerede bjergtaget og glæder mig til at se mere. Hvis ikke jeg havde fulgt dig på SoMe, så havde jeg aldrig taget hul på serien -havde afskrevet den til at starte med. Big mistake. Så mega mange tak for anbefalinger og konstant for at nævne den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, hvor er jeg glad for at høre det!!! Outlander burde virkelig snart begynde at betale mig med alle dem, som jeg har sendt deres vej 😉 Jeg synes også, at det er en helt, helt fantastisk serie og jeg fan-girl’er på en måde, som jeg ikke har gjort siden mine spæde teenagerår, ha ha.

   Og jeg vil varm, varmt anbefale en tur til Skotland!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk dag ved Rubjerg Knude Fyr