Har vi glemt, hvad god service er?

Outfit of the day #458: Rosa slå-om i Ørestad

outfit-gina-tricot-slaa-om-rosa-kjole-missjeanett-oerestad-asos-jeans-de-bedste-jeans-blogger-odensebloggersoutfit-gina-tricot-slaa-om-missjeanett-oerestad-blogger-rosa-efteraar-jeans-asosoutfit-gina-tricot-wrap-dress-rosa-pink-missjeanett-blogger-odensebloggersoutfit-gina-tricot-wrap-pink-dress-missjeanett-oerestad
Reklame/reklamelinks:

Gina Tricot dress (HERE) – ASOS jeans (HERE) – Ray-Ban sunglasses – ASOS shoes

Har I haft en god weekend? Den har jeg! Faktisk en rigtig dejlig en. Til gengæld er jeg røget rigtig ned med min forkølelse nu, så i dag bruger jeg på sofaen med snotpapir, varm te og Halls. Ret belejligt er der jo et nyt afsnit af Outlander oppe i dag (på Viaplay), så jeg startede dagen med at se det. Hvis I følger med inde på min instagram story, så har I set, hvad det afsnit gjorde ved mig i dag (hint: tårer). Det var et virkelig godt afsnit – det bedste i sæson 3 indtil videre, synes jeg! Alt der skete var lige præcis, som jeg havde forestillet mig dét i bogen. Og selvom jeg havde luret, hvad der ville ske i dagens nye afsnit, så rørte slutningen mig bare rigtig, rigtig meget. Stor ros til folkene bag serien. Det var classy og smukt lavet. Andre der har set afsnittet eller skal se det senere? Jeg har allerede fået lidt beskeder fra jer på instagram. Det er så hyggeligt, at I er SÅ mange, der ser den “sammen” med mig.

Nå, outfittet her er tilbage fra denne weekend. Kjolen er fra Gina Tricot og jeg købte den i august. Faktisk havde jeg regnet med, at jeg kunne bruge den som både kjole og bukser, men den er utrolig kort på mig, så den bliver brugt som tunika/over bukser som her på billederne. Det gør mig nu ikke noget og passer også ret fint til efteråret!

Kjolen kan købes HER

Have you guys had a lovely weekend? I did! But now I’m sick with a cold so I’ve spent the day on the couch watching the new episode of Outlander. Wow, it was so good! Even though I’ve read the book and know what’s going to happen, I was so moved by the ending of this weeks episode. This outfit is from this weekend. I bought the wrap dress from Gina Tricot last month. I was planning on using it as both a dress and as a tunic. But it’s so short that it’ll only be used as in these photos – over some jeans. It’s lovely though! You can find it here

outfit-gina-tricot-missjeanett-odensebloggers-oerestad-wrap-pink-dress-slaa-om-kjole

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

5 kommentarer

 • Sandra D.

  Fin slå om kjole 🙂

  Jeg så også 3. afsnit af Outlander i dag og enig, det er det bedste afsnit indtil nu i denne sæson….slutningen var virkelig rørende….kommer sgu til at savne Frank lidt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt enig! Bedste afsnit ind til videre! Og ja, det var næsten helt underligt, at han ikke var med i denne uge, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uh, hvad synes du egentligt om Frank? Det virker til, at de fleste synes han er rigtig tarvelig over for Claire. Men det lader også til, at han bliver fremstillet lidt mere sympatisk i tv-serien end i bøgerne? Jeg har nemlig ikke læst bøgerne, men jeg har rimelig ondt af ham faktisk, og synes også, at Claire på mange måder er uretfærdig, og ikke kun ham..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loiuise

  Hvilken str. Har du ASOS bukserne i? Er de mom små eller store i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er faktisk lidt til den store side. Mener at jeg har den størrelse, der hedder 30/32 (det første er størrelsen, det andet er benlængde).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi glemt, hvad god service er?