Outfit of the day #456: Sommerdag i Løkken

Restylane mod rander under øjnene: Selve behandlingen hos CeriX

restylane-for-rander-moerke-under-oejnene-missjeanett-blogger-cerix-odense-klinik-pris

Reklame for CeriX

I dette indlæg vil jeg fortælle jer om, hvordan det var at få restylane sprøjte ind og hvordan behandlingen fungerer. I kan læse det første indlæg HER, hvor jeg forklarede nærmere, hvorfor jeg overhovedet ville have behandlingen.

Jeg var mega nervøs, da jeg vågnede på dagen, hvor jeg skulle forbi CeriX til min restylane-behandling. Faktisk var jeg så nervøs, at kvalme gjorde, at jeg slet ikke havde lyst til morgenmad. Tim skulle med mig, så jeg havde en at holde i hånden imens. Lige inden vi tog afsted, tog jeg billedet øverst. Det er helt uden make-up, så her kan I både se randerne og den blålige farve, som jeg har under øjnene. Man skal komme til behandlingen helt uden produkter på huden – ingen cremer, ingen make-up.

CeriX i Odense ligger inde i vintapperstrædet. Der er så hyggeligt! CeriX har indrettet sig rigtig pænt og man bliver altid modtaget med et stort smil. Det var Rie, der skulle udføre behandlingen på mig. Rie er medejer af CeriX og uddannet specielsygeplejerske. Jeg har hørt mange steder fra, at hun skulle være en af de bedste til restylanebehandlinger i Danmark. Og er hun især voldsomt dygtig til lige præcis den behandling, som jeg skulle have lavet.

Jeg startede med at få taget “før billeder” af Rie, som skulle ind i min journal. Det er lovpligtig, så vidt jeg forstod (CeriX er i øvrigt godkendt behandler af Sundhedsstyrelsen – tjek altid om en klinik er det, før I benytter jer af dem).
Derefter lagde jeg mig til rette på briksen. Jeg får fortalt Rie, at jeg er ret nervøs. Jeg synes, at det er lidt angstprovokerende at skulle stikkes i ansigtet. Rie kommer med en masse beroligende og logiske ord – og hun får mig til at slappe en del mere af. Hun sagde også, at det er rigtig normalt, at dem der skal have lavet noget for første gang, er ret nervøse. Man ved jo ikke, hvordan det hele er. Selve behandlingen tog omkring 15 minutter.

Hun startede med at stikke et hul med en nål på begge kinder. Hullet laves faktisk ret langt nede i forhold til, hvor produktet skal sidde. Langt fra begge øjne. Den første nål bliver ikke brugt igen, da man ikke må stikke med en “rigtig” nål ind i området, hvor produktet skal være. En spids nål kan stikke ting, der helst ikke skal stikkes og kan komme til at ødelægge noget. Istedet stikker man efterfølgende en “stump nål” ind i det hul, der lige er blevet lavet. Sådan en nål kan ikke stikke hul på noget og er derfor stikker at bruge. Men fordi den ikke kan stikke hul (for eksempel på hud), så bruger man en almindelig nål først og så en stump nål bagefter. Man bliver ikke bedøvet, da man skal stikkes så få gange (modsat for eksempel filler i læberne) og derfor er smerten stort set den samme, om man bliver bedøvet eller ej. Der er dog bedøvelse i selve produktet, så så snart det sprøjtes ind, så begynder bedøvelsen af virke. Jeg synes ikke, at det gjorde specielt ondt. Det føles mere bare underligt og især når selve produktet begynder at blive sprøjtet ind. Der “strammer” det lidt i huden (men gør ikke ondt). Rie lavede først den ene side, så den anden. Bagefter “masserede” hun produktet meget forsigtigt, så det falder rigtig på plads. Hun endte derefter med at give hver side en lille smule mere produkt efterfølgende, så nålen røg ind igen i begge sider. Derefter var jeg færdig! Man fornemmer man en “snurren” i huden i en times tid efter på grund af bedøvelsen, men det aftager. Rie tog efter behandlingen lidt billeder til journalen igen og gav mig et par gode råd, inden jeg gik. Selve åbningerne, hvor man har stukket, skal lige hele og derfor må man ikke gå i bad, lægge make-up eller tage op at træne i et par timer efter. I 2-4 dage efter skal man prøve at sove så højt med hovedet som muligt. Desuden skal man helst undgå at sove på siden, så man ikke kommer til at “mase” produktet rundt på den måde. Det skal lige falde på plads. Det samme gælder, når man lægger makeup og cremer de første dage. Man skal ikke trykke for hårdt i området. Jeg brugte makeup og cremer, som jeg plejer, men ventede en uge med min ansigtscrub, da jeg plejer at trykke hårdere med den.

Man skal forvente lidt hævelse i dagene efter. Det havde jeg hørt om, så jeg var bange for at ligne en, der havde fået tæv i dagene efter. Det gjorde jeg heldigvis slet ikke og hævelsen er minimal – og aftager hurtigt. Den føles også mere end den ses (uden man har ondt. Det “spændte” mere). Efter 3 dage var det helt væk. Jeg var til kontrolbesøg efter 14 dage for at se, om alt er faldet godt “på plads” (og det var det). Det er standard.

Behandlingen holder i cirka et år, men efter man har fået den lavet nogle gange, så ser man typisk, at den begynder at vare en smule længere. Det skyldes, at der hver gang er en lille “rest” tilbage fra gangen før. Det var for eksempel 1,5 år siden Rie selv havde fået den lavet selv. Efter første behandling anbefaler de, at man ikke venter et helt år. Under øjnene er en af de filler-behandlinger, der holder længst tid. Læberne er en af dem der holder i kortest tid (4-6 måneder). Holdbarheden er længst i de områder, hvor man bruger ansigtet mindst. Læber bruger man hele tiden; snakker, spiser, kysser og så videre. Hvis man er en person, der har meget mimik, så holder det kortere tid end hos en person, der ikke har så markant mimik.

CeriX er ikke det billigste sted at få lavet sin behandling. Men det ved de godt og de har ingen ambitioner om at være det. De vil i stedet være de bedste og mest sikre. Jeg følte mig i rigtig gode trygge hænder hele vejen igennem. De ved altså, hvad de laver derinde og jeg vil altid hellere betale lidt ekstra for sikkerhed, når det handler om nåle i mit ansigt. Langt hellere end at få en lavere pris. Prisen afhænger af, hvor mange ml man har brug for og hvor tykt produktet er (jo tykkere, jo dyrere). Min behandling kostede 3000 kroner og det lyder måske af meget, men tænk på, hvor mange penge vi bruger på andre ting; tøj, sko, cremer. Det her er noget, som man kan glæde sig over hver eneste dag, når man ser sig selv i spejlet. Jeg synes, at det er godt givet ud. Priserne på denne behandling starter fra 2000 kroner. I kan se prisoversigten HER og I kan eventuelt spørge, hvor meget jeres behandling vil koste, når I er til forkonsultation. I er ikke forpligtet til at købe, fordi I tager til konsultation.

Kan man fortryde sin behandling? Ja, det kan man godt. Hvis man ikke vil vente den tid, som det tager for restylanen selv at forsvinde, så kan man få sprøjtet et opløseligt stof ind, som fjerner restylane.

I kan booke en gratis konsultation HER. CeriX ligger i både Odense og København – og Rie behandler begge steder. Hun kan varmt anbefales!

Jeg skriver et tredje og sidste indlæg snart, hvor jeg vil lave et før- og efterbillede. Desuden vil jeg komme med min vurdering af, om jeg vil gøre det igen.

A few months ago I got filler under my eyes. This is a before photo. It didn’t hurt much and it was all done in 15 minutes. I had it done at CeriX.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Helle

  Spændende! Sådan én behandling kunne jeg også trænge til. Jeg har selv været hos Rie og kan kun være enig i, at hun er dygtig. Jeg fik fjernet synlige blodårer på benene og jeg er SÅ glad for det. Det tog 3 min. og resultatet blev flot. Jeg er spændt på at se dit endelige resultat af restylane behandlingen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har faktisk også overvejet kar på kinder og når jeg bliver ældre, så muligvis på lår. Jeg er dog ikke ramt endnu. Lige nu vil jeg hellere have fixet mundviger, der “hænger” ned ad og har en mørk skygge. Det kan også fixes med restylane.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #456: Sommerdag i Løkken