Oktober shopping cravings; Leowulff, Skotland og bukser med svaj

10 ting jeg vil lave i oktober

10-ting-jeg-vil-lave-i-oktober-2017-missjeanet-kahler-lav-din-egen-vase

Jeg forbereder mig mental på et hård efterår med kommunalvalget, men selvom det kommer til at fylde rigtig meget herhjemme og i mit liv de kommende måneder, så skal jeg (heldigvis) også andre ting. Jeg glæder mig især rigtig meget til vores ferie på Kap Verde!

Vasen på billedet har jeg iøvrigt selv lavet – eller, jeg har selv malet/glasseret den. Det gjorde jeg hos Kähler i sommers og man kan gøre det igen her i efterårsferien, hvis I har lyst til at kreere jeres egen vase. Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet!

I oktober vil jeg…

 1. … glæde mig til et helt specielt afsnit af Outlander <3 Traileren til næste uges afsnit kan I se HER
 2. … til Kap Verde!! Åhh jeg glæder mig. Endelig skal jeg mærke lidt sommer!
 3. … uddele priser til Best of Odense ’17 showet på Odense Teater. Husk at det er jer, der bestemmer, hvem der skal vinde de forskellige kategorier. I kan stemme lige HER
 4. … selvfølgelig afsted med Damernes biografklub. Uh hvor jeg håber, at vi enten skal se The Beguiled eller den nye Blade Runner 2049. Sidstnævnte er med Harrison Ford og Ryan Gosling. Jeg har faktisk ikke det store forhold til den første Blade Runner film, men anmeldelserne af den nye er helt vilde. Jeg har endda set to, som skrev, at den nye er endnu bedre end den fra 1982. Fik jeg nævnt, at Ryan Gosling har hovedrollen? #haps Derudover har jeg lovet Bella, at vi tager ind og ser enten den nye My Little Pony film eller Den kæmpe store pære. Vi læser ofte Den kæmpe store pære af Jakob Martin Stridherhjemme, så den vil jeg faktisk gerne se. Den er sådan en fin historie!
 5. … høre startskud lyde på den intense del af valgkampen. Lørdag d. 28. oktober må de hænge valgplakaterne op (der er strenge regler for den slags) og det plejer at være startskuddet på selve den valgkamp, som I andre mærker til; plakater, TV-debatter, politikere i gågaden mm. Dette fortsætter ind til selve valgdagen d. 21. november.
 6. … tage i skoven, hvor vi samler blade og kastanjer – så hjem og være kreativ en eftermiddag sammen med Bella. Sådan en eftermiddag ville hun elske og jeg er meget opmærksom på at gøre lidt ekstra for hende nu, da valgkampen heller ikke bliver nem for Bella.
 7. … bage en lækker svampet og krydret gulerodskage. Jeg har længe gerne villet lave en version af Starbucks gulerodskage. Den var så fantastisk før, men så fik de pludselig nye producenter på den og derefter er den blevet virkelig ringe (#firstworldproblems, I know!). Jeg savner den gamle og derfor vil jeg se, om jeg selv kan genskabe den. Nogle gode tips til en god cream cheese frosting?
 8. … til flere bloggerevents her i Odense. Blandt andet hos Bianco. Jeg går faktisk og lurer lidt på dem her* for tiden.
 9. … se om jeg ikke kan finde et hul i kalenderen til at tage ind og høre et af de spændende foredrag, som mit arbejde AOF arrangerer her i oktober. Der er blandt andet dette her med Ritt Bjerregaard i aften (der kan jeg desværre ikke selv), dette her som er inklusiv “show cooking” og det her om den afdøde forfatter Jakob Ejersbo. Der er stadig billetter at få til dem alle tre. Bare klik på linkene.
 10. … købe mig et par røde eller bordeaux sko. Jeg er især lidt besat af ideen om et par røde. Aner ikke helt, hvor det kommer fra. Jeg har kigget lidt på disse* og dem her*. De her* er til gengæld virkelig, virkelig porno. Haha, det er næsten til en gang udklædning! De her* er jeg vild med, men tænker, at de er svære at få brugt ofte. Modellen er ellers sej og hælen er ret fin. Hvad synes I om de sidste?

I kan se listen for, hvad jeg ville lave i oktober sidste år HER (jeg kan se, at jeg også pønsede på det med en gulerodskage sidste år, ha ha)

In October I wanna bake a spicy carrot cake, I wanna watch either “The Beguiled” or “Blade Runner 2049” with my movie club. I wanna buy a pair of red shoes (considering these or these. Do you like these?). 

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Vi ses til Bianco-eventet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  De to første par røde sko er vældig fine 🙂
  Kastanjesamling tror jeg også, at jeg vil tage på med mine to piger. De ville elske det samt lave kastanjedyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er så fine!

   Ja, det elsker de fleste børn heldigvis! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som nogle skønne planer 😀 Jeg skal til bla bruge oktober i Odense, da jeg som den giganørd jeg er, skal til HP festival i uge 42. Da det er et par år siden jeg har været i byen, vil jeg høre om der er nogle sjove, hyggelige, lækre cafeer du kan anbefale?
  Vi var ret pjattet med Kræz sidst vi var forbi, og har hørt godt om Cuuko og Froggy’s, men nogle insider tips ville være fede 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh Harry Potter Festival er også mega populært! Billetterne bliver REVET væk hvert år. Det er imponerende!

   Personligt ville jeg gå langt udenom alle tre, som du nævner. Det synes jeg ikke er godt. Og især ikke Kræz og Cuckoos. Tjek i stedet nogle af mine anbefalinger her (jeg ville især smutte forbi Burger Anarchy, Soup Stone, Mothers Street food og det nye Storms Pakhus!)
   https://missjeanett.dk/mit-fine-odense/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Maria

  Har du prøvet denne opskrift?
  http://starbucksrestaurantathome.blogspot.dk/2012/12/carrot-cake.html
  Opskriften er fra 2012, så der er god mulighed for at det er “den gode gamle” 😀 Hvis du prøver, så lad mig lige høre hvad du synes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, men den vil jeg bestemt tjekke ud! Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Damn! Jeg ville have haft et link til den vase! Den er jo gudesmuk!! Jeg er helt forelsket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tak!! Den er “desværre” hjemmelavet. De var faktisk også ret vilde med den inde hos Kähler, da jeg lavede den der. Det kan være at man skal skrive til dem, at de burde putte den i produktion – ha ha!! Min tipoldefar, der var keramikkunstner, ville være stolt! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober shopping cravings; Leowulff, Skotland og bukser med svaj