Skotland plakater

Min weekend: aggressiv hveps og en hel dag med valgplakater

min-weekend-hygge-efteraar-tom-dixon-lysestage

Tim kørte tidligt fredag morgen, da han skulle deltage i noget konference på arbejdet. Hvorfor er det, at alting altid falder sammen? Det har været de mest pressede 3 uger og sådan en konference kunne ligge når som helst. Men den ligger selvfølgelig, når man har mest travlt. Derfor var jeg alene med Bella, da Tim først kom hjem omkring hendes sengetid. Jeg fik lavet noget politisk arbejde og så hentede jeg Bella. På vej hjem fra børnhaven bliver jeg stukket af en pænt aggressiv hveps, der er kravlet op under min jakke, uden at jeg har opdaget det. I frustration over ikke at kunne finde ud, stikker den mig ikke en, men hele to gange. Av for h—.  Dagen blev desværre ikke bedre, da jeg hjemme igen vrider foden om, da jeg er på vej ned af vores trappe. Jeg træder på et lille stykke legetøj, jeg ikke havde set. Med øm fod formår jeg dog at gå op at handle sammen med Bella, men tager den nemme vej ud i forhold til aftensmad: suppe fra frost, kinderæg til Bella og en flaske hvidvin til mig (altså, jeg drak ikke hele flasken 😉 ). Fordi det er min “lucky day”, så er den hvidvin jeg har købt til mig selv noget surt lort. Det er på trods af at jeg købte den dyreste hvidvin de havde i Fakta (hvorfor har Fakta generelt kun cheap lortevin? Denne hvidvin til 49 kroner var den dyreste de havde. Det er da lidt vildt! Og det er ikke fordi, at jeg mener, at vin partou skal koste meget, men pris og kvalitet hænger bare tit bare sammen, når det kommer til vin).

Det var en af de dage, hvor man bare glædede sig til at gå i seng og vågne op til en ny dag.

Mine lysestager er vist snart 5 eller 6 år gamle, men jeg elsker dem stadig. Jeg synes, at de er indbegrebet af hygge og elsker det lys, som de skaber. De kan købes HER

Friday was one of those days where you’re just waiting for it to be over. Tim was away with work all day so it was just me and Bella. On the way home from picking Bella up I was stung by wasp – not once, but twice! Damn, it hurt! Back home I twisted my ankle going down our stairs. What a lucky day! I ended up bying frozen dinner and some white wine for me. The wine was really bad – of course!

tim-vermund-andersen-kv17-missjeanett-min-weekendklistre-valgplakater-tim-vermund-min-weekendmin-weekend-hjerte-saet-fra-hm-nederdel-strik-missjeanettmin-weekend-hoens-valgkamp-missjeanettmin-weekend-missjeanett-asos-white-strikkjolestorms-pakhus-bao-kinesisk-fish-n-chips-cocktails-missjeanett-blogger

Lørdag var der valgforberedelse på programmet. Vi kørte alle tre ud til en gård, hvor et større hold var samlet for at klistre valgplakater hele dagen lang. Det er ret old school med masonitplader, tapetklister og plakater. Tim har flere hundrede plakater og de skulle alle sammen gøres klar, så de kan hænges op senere denne måned. Bella fandt en masse legetøj og hyggede sig egentlig ret meget. Der var ikke andre børn med, så jeg havde frygtet, at hun ville kede sig en del. Det gjorde hun heldigvis ikke. Hun syntes også, at det var ret sjovt, at Tims fjæs var alle steder. Hun rendte rundt og prikkede til mange af de andre og sagde “Det er min far”. Så cute! Denne lade er iøvrigt der, hvor jeg drømmer om at holde vores bryllup på et tidspunkt (vi har ikke sat en dato). I var rigtig, rigtig mange der spurgte, hvor den ligger og hvad den koster at leje. Det er nogle vi kender privat og den er desværre ikke til leje. Beklager, at jeg måtte skuffe så mange af jer på instagram. Men hvor er det vildt, hvor mange af jer, der skal giftes snart! Det var jeg slet ikke klar over. Jeg fik mindst 15+ beskeder om laden efter jeg havde lavet en insta story med den i lørdags. Jeg fik også en håndfuld beskeder, der handlede om kjolen, som jeg havde på. I kunne kun se kraven af den og flere troede, at det var en bluse, men det er kjolen* herover. Den er fra ASOS og det er ved at være et par måneder siden, at jeg købte den. Der er dog nogle få størrelser tilbage af den HER*. Efter mange timer (og mange håndvaske – sådan noget klister sidder godt nok fast!), var vi endelig færdige med alles plakater (de var fire kandidater + deres netværk der hjalp), så vi vi nogle stykker, der tog på Storms Pakhus efterfølgende. Vi fik skøn mad fra det kinesiske sted (det er et af mine yndlings steder indtil videre), fish n’ chips og lækre cocktails.

Bellas hjertesæt er HERFRA og gummistøvler HER*

Saturday we were preparing for the upcoming election in November where Tim is running for office. We had to get all the election posters ready. Bella was running around and telling everybody that it was her daddy in the posters – so cute! After several hours with the posters we went to Storms Pakhus (one big place where you can get different kinds of street food) for some great food. My dress is from ASOS and you can find it HERE*

legokort-missjeanett-blogger-coop-mange-af-de-samme-min-weekend

Der var heldigvis ingenting i vores kalender søndag – og hvor var det rart! Jeg kom i fitness og fik trænet for første gang i et par uger. Vi fik lavet dejlig aftensmad og leget en masse med Bella. Dog var hun ikke helt tilfreds, da hun så “udbyttet” af LEGO kort efter vi havde handlet. Samler jeres børn også på dem? Vi havde 6 pakker med hjem og tjek lige hvor mange af det samme kort, vi fik i de få pakker. Coop, jeg tror, at I skal have tjekket om kortmaskinen blander kortene! Til gengæld elsker jeg jer for den der “Øktober”-kampagne med fokus på økologi og mindre sprøjtegifte. Dejligt at butikkerne også tager del af ansvaret!
Weekenden sluttede på sofaen med det nyeste afsnit af Historien om Danmark og den nye serie Herrens veje. Jeg vil så gerne elske sidstnævnte, men efter to afsnit er jeg altså stadig ikke sådan rigtig hooked. Har I set den? Til gengæld slugte jeg denne her og var godt underholdt. Den er for vild og måske husker nogle af jer Gina fra dengang hun også havde en blog? Der glæder jeg mig til næste afsnit!

I had nothing planned on Sunday – it was so great! I went and got a workout at the gym. We made yummy dinner and played with Bella. Perfect Sunday!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Tim Vermund

  Du gør det godt skat, jeg elsker dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh yndlings kommentar <3 Elsker også dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida // soelvfiskbekaempelse.dk

  Super spændende artikel og FLOTTE billeder 🙂
  Følger med!..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skotland plakater