Min weekend: aggressiv hveps og en hel dag med valgplakater

Oktober shopping cravings; Leowulff, Skotland og bukser med svaj

shopping-cravings-oktober-outlander-t-shirt-leowullf-taske-skotland-plakater-gina-tricot-trompetbukser-bukser-med-svaj-mango-kjole-vagabond-ballerinaReklame:
1/ Leowulff bag HERE* + HERE   2/ Outlander t-shirt HERE 
3/
Foto Factory Scotland poster HERE   
4/ Vagabond shoes HERE* + HERE*
5/ Gina Tricot pants HERE* + HERE 6/ Mango dress HERE*

Åh jeg er så forelsket i tasken fra Leowulff. Hold op -indsæt bandeord- hvor er den lækker. Jeg er også vild med detaljen bag på med slangeprint*. Suk suk suk. Hvem der bare lige vandt i Lotto. Plakaten med The Storr fra Skotland (som jeg også skrev om her) vil jeg klikke hjem denne måned og det samme med bukserne fra Gina Tricot*. Sidstnævnte minder mig om 90erne – på en god måde. Bukser med svaj (eller trompetbukser/svajbukser, som vi kaldte dem dengang) er utrolig flatterende. De giver lange ben og plejer også at være gode til os, der har lidt “junk in the trunk”. Der står at disse er elastiske og har elastik i taljen. Det lyder helt fantastisk, når man som jeg hader bukser, der ikke sidder rart i taljen. Og har I set prisen? 159 kroner! Dem* bliver jeg nødt til at give et forsøg!

T-shirten er lidt sjov (og selvfølgelig en Outlander-referrence). Jeg vil nok ikke gå rundt med den til hverdag, men ville til gengæld elske at sove i den og render rundt i den herhjemme. Kjolen fra Mango* er ret så fin, på udsalg (til kun 249 kroner) og tænker, at den vil gå fint til efterårets brændte farver. Ballerinaerne fra Vagabond* er muligvis de pæneste ballerinaer jeg har set i meget, meget lang tid.

Hvad sukker I efter denne måned?

Oh I’m sooooo in love with the bag from Leowulff. It’s amazing!! This month I’m gonna buy the poster of The Storr in Scotland and the pants from Gina Tricot*. The pants reminds me of the 90s – in a good way! They’re so flattering on and very, very cheap. Get them HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Rikke

  Sådan en outlander tee må jeg da også have, haha! Hvad synes du egentlig om de første afsnit? Jeg synes de virker lidt “rushed”.. Er med på at den er en stor bog, der skal koges ned men jeg har ikke læst bøgerne og synes det går lidt for stærkt i serien pt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den tee er for sjov haha

   Jeg er enig med dig i nogle af afsnittene og i andre synes jeg, at det er gået reeeet langsomt. For eksempel så synes jeg, at historien med Frank skulle have stoppet noget før. Jeg blev ret træt af at se dem skændes hele tiden. Da tænkte jeg flere gange “Nu har vi fattet det… de har det ikke godt sammen”. Men det var primært de første to afsnit, hvor jeg syntes, at det gik langsomt. Der har været højt tempo på i de sidste afsnit. Til gengæld forstår jeg ikke deres seneste ændring i forhold til bogen. Claire giver ikke op og tager hjem til USA i bogen. De rammer en mur, men hun bliver i Skotland. Hun tager først hjem til USA, da hun vil sige farvel til Joe, skrive sit testamente osv. Og Brianna tager ikke med – hun bliver i Skotland med Roger imens og vente til Claire kommer tilbage igen (og det er her imens de er “alene” i Skotland, at de begynder at få følelser for hinanden. De har slet ikke kysset endnu på dette tidspunkt i bogen, så de har skubbet deres første kys meget, meget frem i forhold til bogen). Jeg forstår ikke, hvorfor de laver det om i serien. Altså hvorfor Claire skal “give op”. Men jeg har på fornemmelsen, at TV-holdet så lader Roger være den der er nysgerrig og leder videre selv alene – uden at Claire og Brianna ved det. Det er bare et gæt, fordi det er som sagt ikke sådan i bogen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg tænker at det vil være den research, som Frank har sat i gang hos pastoren. Den finder Roger i hans gemmer og så…! Men det er så heller ikke sådan i bogen kan jeg høre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: aggressiv hveps og en hel dag med valgplakater