5 fine film, som du kan streame

Til dem der har ondt i sjælen; angst, ensomme og mangler et sted at komme

mit-aar-2015-et-haardt-aar0

Indlægget er sponsoreret af Spar Nord

Da jeg fik muligheden for at give 10.000 kroner til et tiltag, som jeg synes er vigtigt, så tog mig ikke særlig lang tid at beslutte, hvem der skulle have de oenge. Det skal Head Space her i Odense. Head Space er et utrolig sympatisk projekt. Rigtig meget af personalet er frivillige og deres målgruppe er primært unge mellem 12-25 år – dog må man også gerne bede om hjælp hos dem, selvom man er yngre eller ældre. Intet problem er for stort eller for små at komme med. De henvender sig typisk til dem, der kæmper med angst, stress, depression, dem der føler sig ensomme, som har problemer hjemme (måske skal forældrene skilles f. eks.), har lavet selvværd og mange, mange andre ting. De hjælper også med praktiske ting i forhold til bolig, økonomi mm. Man kan komme, hvis man bare har brug for at snakke, men der er også mulighed for deltage aktiviteter (de laver blandt andet mad sammen på bestemte dage) og hygge sammen med de andre, der kommer på stedet. Mange af de unge føler sig trygge ved at komme der, da de ved, at alle er “i samme båd”. Samtidig får de mulighed for at skabe nye relationer og venskaber. Det er givende på så mange måder og så vigtigt!

Jeg har valgt Head Space Odense, fordi det er et område, som betyder meget for mig. Jer der har læst med i længere tid, ved også at jeg selv har haft dette område tæt inde på livet. Generelt synes jeg, at der ikke bliver gjort nok for dem, der har ondt i sjælen. Psykiatrien er sådan en overset område i vores samfund og mange af disse problemer/sygdomme, som folk kæmper med er stadig forbundet med kæmpe tabu. Så ikke bare kæmper folk med disse ting, så får de også lige situationen “krydret” med skam og en følelse af, at de er forkerte. At der er noget galt med dem. Det er så forfærdeligt. Derfor vælger jeg Head Space, så de har lidt ekstra midler til at lave aktiviteter for deres unge OG fordi jeg gerne vil have, at vi taler noget mere om psykiske lidelser. Jo mere vi taler om dem, jo mindre tabubelagte er de. Jeg håber, at de 10.000 kroner vil give Head Space Odense mulighed for at gøre lidt ekstra for dem, der har brug for det.

Spar Nord støtter mere end 750 forskellige tiltag med mere end 50 millioner om året. De vil rigtig gerne støtte ting, som er lokalforankeret og som gør en forskel for mennesker lokalt. De har kaldt kampagnen for “De små ting”, fordi de gerne vil have at vi værdsætter og anerkender ting, som måske ikke virker vigtige for alle, men så betyder rigtig meget for andre. Det som betyder noget for den enkelte. Hvis det føles vigtigt, så er det vigtigt. Er der noget, som I synes fortjener 10.000 kroner eller er du selv en del af et mindre sted, der prøver at gøre en forskel for andre, så kan I indstille dem lige HER

Vil I gerne i kontakt med Head Space, så kan I finde dem HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Mette

  Fantastisk formål❤️ Er helt enig med dig i at psykiatrien burde få meget mere opmærksomhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det burde den virkelig! Det virker desværre bare mere populært at forbyde hovedbeklædning og bruge vanvittige summer af penge på at sætte politiet ved grænsen 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Tak missjeanett🙏🏻 Virkelig tak, jeg arbejder med sårbare unge i Odense, og de har virkelig behov for al den støtte og opbakning de kan få. Jeg møder de skønneste unge mennesker i min dagligdag, med massive problematikker og de fortjener det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør de virkelig!! Og selv tak – jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville støtte dét område. Tusind tak for det arbejde du laver også. Det er sådan nogle som dig, der er med til at gøre en forskel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fine film, som du kan streame