Min weekend: Valgplakater, Best of Odense og Tims fødselsdag

Bella befaler november: vinterjakke, krone og julekjole

bella-befaler-november-krone-pandebaand-en-fant-vinterjakke-kjole-marmar-julekjole-mini-a-ture-strik-kavat-vinterstoevlerReklame/reklamelinks:

1/ Mini A Ture HER   2/ Marmar HER   3/ En Fant HER
4/ Mini A Ture HER   5/ En Fant HER   6/ Kavat HER

Så fik jeg endelig styr på de sidste vigtige vinterting til Bella. Jeg har netop købt jakken fra En Fant (den fås også i denne farve og den findes også som flyverdragt HER). Detaljen på skulderne er simpelthen så fin! Vinterstøvlerne fra Kavat har jeg også lige klikket hjem. Vi har nu brugt Kavat i mange sæsoner til Bella og de passer bare rigtig godt på hendes fødder. Desuden er de af virkelig god kvalitet. For nogle år siden lavede et fransk mærke (mener jeg?) de fineste pandebånd, der lignede små kroner. Den idé har Mini A Ture taget til sig denne sæson og jeg er stadig vild med det! Jeg har også lige købt pandebåndet her til Bella og glæder mig til at vise hende det. Det bliver et pandebånd, som kræver ingen overtalelse! Det kommer hun til at bede om at få på helt af sig selv. Den smukke, smukke kjole fra MarMar overvejer jeg kraftigt, om skal være Bellas jule/nytårskjole i år. Jeg har ikke selv set den “i virkeligheden”, men jeg har hørt fra andre, at den er endnu smukkere “live”. Selvom den er perfekt til jul og nytår, så skriger den ikke jul og kan derfor nemt bruges til andre festligheder efterfølgende.

Hold nu op, børn er dyre at have her i de kolde måneder! Hvad mangler I at få købt for at “være i hus”?

I’ve finally bought the most important things for Bella for winter. I bought this jacket from En Fant (love the details on the shoulders) – it’s also available in this colour. Winter boots from Kavat here and the crown head band to keep her ears warm. I’m really considering the dress from MarMar as her Christmas and New Years dress. It’s sooooo beautiful!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Valgplakater, Best of Odense og Tims fødselsdag