Black Friday på min favoritshops: Boozt, Gina Tricot, Vero Moda, Ellos og Nicehair

Bellas vinterovertøj – med rabat

en-fant-vinterjakke-frakke-overtoej-til-piger-lille-mini-a-ture-krone-pandebaand-missjeanett-blogger-mommykavat-vinterstoevler-stoevler-winter-boots-missjeanett-blogger-odensebloggersen-fant-jakke-vinter-frakke-med-flaeser-missjeanett-mini-a-ture-krone-pandebaand-crown-strikket-odensebloggers
Reklame/reklamelinks:

En Fant jakke HER + HERMini A Ture pandebånd HER + HER
Kavat støvler HERNameIt flyverdragt HER

Metrologerne siger, at den kommende vinter skulle blive den koldeste i mere end 5 år og at vi i januar og februar nok får længere perioder med vedvarende sne. De siger også, at december slutter rigtig koldt, så muligheden for hvid jul er ikke helt dum i år. Det kunne godt nok være helt magisk! Med de kolde prognoser så er det vist meget godt, at vi har fået købt godt ind til Bella. Flere af tingene fås lige nu med gode rabatter, hvis I ikke har fået købt (eller hvis I vil købe forud til næste år).

Jeg var forelsket i jakken fra En Fant fra første øjeblik, jeg så den (jeg skrev også om den her). Den fås i tre farver; Den lilla og stribet, som Bella har – og så ensfarvet i støvet rosa eller i grå. Den er rigtig lækker og den holder hende godt varm (det sidste er jo det vigtigste). Jeg elsker simpelthen flæserne på skuldrene – det gør den helt særlig, synes jeg! Den stribet version, som Bella har, kan lige nu fås med 20% rabat, hvis I køber den i dag på Cyper Monday HER
En anden mega-favorit er pandebåndet fra Mini A Ture. Bella elsker det – sjovt nok – også virkelig meget. Normalt gider hun ikke rigtig at have hue og pandebånd på, men med det her er det intet problem. Det findes i forskellige farver HER

Støvlerne er fra Kavat og dét mærke har Bella brugt fast i et par år nu. Da hun var mindre, passede Pom Poms sko perfekt til hendes smalle fødder, men da hun gik fra at bruge deres “baby-modeller” (den stopper vist ved str. 23), så passede de større størrelser bare enormt dårligt til hende. Det skete i hvert fald noget med pasformen hos dem ved det spring. Så lige siden har vi brugt Kavat og derfor blev det også dem i år. De er praktiske og som sagt passer de hendes fødder godt. Deres lædersko er lavet af økologisk læder og det kan jeg også godt lide at støtte op om (disse støvler er dog ikke lavet i læder). Støvlerne kan købes med Cyper Monday-rabat på 30% HER
Jeg synes generelt, at flyverdragter er så dyre, men det er godt nok også svært at komme igennem en vinter uden en (nogle gange to). Kvaliteten betyder en del, så man ikke får et vådt og koldt (og senere; sygt) barn hjem hver dag. Jeg har før prøvet at hoppe de en af de helt billige modeller fra supermarkeder, da den bare skulle bruges som “back-up”, men jeg synes virkelig ikke, at den kunne stå distancen. Bella var ofte våd og kold, når hun havde haft den på. I år blev det en fra NameIt og den har vi ind til videre været rigtig glad for. Kvaliteten er god, Bella holdes varm (og tør) og så kan hun selv få den af og på. Vigtigt! Modellen findes HER (og er også ret fin i dette print)

Reklame: flyverdragten fra NameIt og støvlerne fra Kavat er PR gaver.

name-it-flyverdragt-2017-lilla-snow-suit-missjeanett-odense-influencer

The experts are saying that the winter in Denmark will be the coldest one in more than 5 years and we will get long periods of snow. I’m glad that we bought a great jacket from En Fant (on sale here), a warm snow suit from Name it and great boots from Kavat – when that’s the predictions. I also LOVE the hairband that looks like a crown. Normally she hates having to wear hats, but this crown – she loves!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Marie

  Hvor er Bella dog yndig!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster

  Verdens smukkeste Bella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og hun har verdens bedste og smukkeste moster <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  De sidste fem vintre har været varmere end normalt, så tænker at det bare bliver en helt normal vinter. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De har været ret milde, ja! De skrev dog også bare, at denne vinter ville blive ekstra kold. Det lød som koldere end normalen (men dog ikke så vildt, som dengang i 2010, hvor der lå snedriver i mere end 5-6 uger i streg). Men jeg er glad, hvis vi får lidt mere sne i år. Det har jeg savnet de sidste par år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Hold da op hun er køn! 🙂 Synes hun ligner dig mere og mere hvilket bestemt ikke er en dårlig ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh du er så sød, Sandra. Tusind tak! Ja, jeg synes også, at der dukker lidt mere af mig frem, som tiden går. Men hun ligner bestemt også stadig sin far en del 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold nu op, hvor er hun altså sød! Og køn 🙂
  Det er virkelig tydeligt, hvem der er hendes forældre 😉
  Hun ligner godt nok dig på allerøverste billede med jakken, og Tim på nederste billede med flyverdragten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak sødeste Emma! Jeg synes i hvert fald, at hun ligner sin far 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Smuk pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday på min favoritshops: Boozt, Gina Tricot, Vero Moda, Ellos og Nicehair