The Killing of a Sacred deer

Brunette – for første gang i mere end 17 år!

missjeanett-brunette-tine-balle-frisoer-blogger-odensebloggers-blond-balayage

Jeg har ikke set mig selv som brunette i mere end 17 år, men det her skete altså i fredags. Det er lidt vildt at tænke på, at hvis jeg ikke havde afbleget mit hår, så ville jeg se sådan ud. Jeg kan lide det mere end jeg havde regnet med, men jeg må indrømme, at det bare føles lidt forkert. Jeg kan ikke finde ud af, om det er lidt trist, at man føler sig “forkert” med sin egen hårfarve? Det var dog (heldigvis) bare en “mellemstation” for at få en pænere og mere ensartet bund. Jeg er lys igen, men dog ikke så lys, som jeg var før. Jeg laver et indlæg med “FØR” og “EFTER” i løbet af næste uge, men jeg synes lige, at I skulle have lov til at se mellemregningen. I var flere på instagram, der syntes, at jeg skulle forblive mørk og I sagde simpelthen de sødeste ting – TAK! Men som sagt, så føles det HELT forkert, men det var vildt sjovt i den times tid, som det varede. Nu ved jeg, at jeg ikke ville ligne en totalt idiot, hvis jeg en dag skulle blive træt af det blonde. Jeg er dog ret meget fan af, hvor meget mine bryn træder frem, når mit hår er mørkt.

I dag føles ikke særlig meget som søndag hos os. Den eneste forskel er, at Bella ikke er i børnehave. Tim har allerede været til et par møder i dag og snart kommer der lidt venner forbi, som skal hjælpe med at dele det sidste valgmateriale ud. Senere skal vi til debat og så skal jeg have kigget lidt på Tims facebookside og se, hvad der kan laves de sidste par dage. Han lægger selv ting op derinde, men jeg holder øje med statistik, hvordan annonceringer klarer sig og andre ting i samme dur. Og så holder jeg ham i ørene, så han får lavet noget derinde 😉
Åh jeg GLÆDER mig til på tirsdag! Nu gider jeg simpelthen ikke mere og det gør Bella virkelig heller ikke. Hun er meget pylret efterhånden og de sidste to dage har hun grædt hver gang, Tim er gået ud af døren. Det er virkelig hårdt at se, hvor hårdt hun også synes det er efterhånden. Små fire uger er lang tid at være i denne type “undtagelsestilstand”.

My natural haircolour is dark brown and Friday was the first time in 17 years that I saw my self as a brunette. It felt very weird and fun – and wrong! Good thing that it’s was only something temporary and I’m blonde again (not as blonde as before though). I’ll show you a “Before” and “After” later next week. I just wanted to show you this photo. And thank you for your sweet comments and messages on instagram. At least I know, that if I ever get tired of being blonde then I won’t look as a total idiot with dark brown hair.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

27 kommentarer

 • Synes nu det også klæ’r dig at være brunette🙎🏻‍♀️
  Pøj pøj med de sidste dage i valgkampen🗳❎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes faktisk at det brune hår klæder dig bedre end det lyse, så det synes jeg sagtens du kan gå tilbage til hvis du en dag bliver træt af det lyse. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak! Det skal jeg huske, hvis jeg får lyst til det en dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, at du rocker det der brunette-look – det fremhæver dine øjne på en lækkker måde. Måske det er brynene, som du selv skriver? Men faktisk så synes jeg, at det blonde er aller pænest til dig ❤️

  Pøj pøj på tirsdag – det bliver dejligt for jer, nok i særdeleshed Bella, at der igen kommer lidt ro på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg føler mig også aller bedst tilpas i det lyse!

   Og mange tak! Jeg glæder mig – af så mange grunde! Men ja, især til at se min datter have det lidt nemmere igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det klæder dig helt vildt som mørkhåret 🙂
  Håber alt går godt på tirsdag!
  God søndag til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Julie! Jeg krydser virkelig også for et godt resultat. Rigtig god søndag til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ej Jeanett, det klæder dig altså virkelig godt med din “naturlige” hårfarve, glæder mig til at se det lysere resultat også, men du burde altså overveje at beholde det mørkere 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Du (I) klarer simpelthen undtagelsestilstanden så flot! Husk at klap jer selv på skulderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du er så sød – tak verdens bedste AK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu også at det mørke klæder dig godt – men det skal selvfølgelig også føles godt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes også det mørke er superflot til dig! Hep på det fremfor det lyse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Smuk er du, det klæder dig og du er fuldstændig en anden type med det mørkere hår. Flot:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det sagde min søster også – at jeg var en anden type! Hun sagde, at hvis jeg nogensinde skulle gå ind i politik, så skulle jeg gøre det som mørkhåret 😛 (jeg skal ikke ind i politik 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Haha ej ja, det er så rigtigt! Der er en hel anden “kant” over dig med det mørke hår. Det er svært helt præcis at sætte ord på 😀
   Men det lyse hår er nu også smukt til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Malene<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte også straks på Instagram, at der var mega pænt! Jeg syntes dine øjne “popper” totalt med det mørke hår. Men når det så er sagt, så kender jeg udemærket fornemmelsen med at det føles forkert. Jeg var som ung naturligt rimelig blond, og har været igennem både sort og meget blond og alt derimellem igennem de sidste mange år. Når jeg til gengæld ser min naturlige hårfarve, så bliver jeg totalt chokeret over hvor mørkt det efterhånden er, for i mit hoved er jeg stadig blond, men det er jeg slet ikke mere! Dog synes jeg også bedst om mit spejlbillede når jeg har noget lyst i håret uanset hvad andre synes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Altså, jeg synes bestemt det brune er pænt til dig (tænker du er pæn med alle hårfarver ;)), men kan faktisk allerbedst lide det lyse til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak Emma, du er sød! Jeg kan også selv bedst lide det lyse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna AR

  Det mørke hår klæder dig virkelig og jeg synes sagtens, at du kan overveje det fremover!
  Vil give dig helt ret i forhold til valgkamp. Trods meget forskellig politisk standpunkt, har vi nok alle frivillige kørt på “survival mode” de sidste par uger. Til sidst er der ikke andet at sige, end “Må den bedste borgmester vinde”.😉💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ej hvor sjovt! Jeg havde slet ikke forstillet mig at du ville rocke brunette-lokket – men det skal jeg lige love for, at du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så pæn med det mørke!! Hep på det herfra. Det er virkelig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Killing of a Sacred deer