Bella befaler november: vinterjakke, krone og julekjole

Joelle hos Ellos

joelle-collection-kollektion-ellos-missjeanett-blogger-dress-boho-boheme-stiljoelle-ellos-missjeanett-blogger-dress-kjole-boho-boheme-style-stil-odense-havn-odensebloggers

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Ellos har fået den fineste kollektion til boheme-elskende typer. Den hedder Joelle og er fyldt med lette, flagrende kjoler, romantiske prints og søde bluser. Det er dog boheme tilpasset årstiden, så det er holdt i mørke farver som sort, blå, lilla mm. Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at have kjolen her øverst med til Kap Verde – den havde været perfekt dernede. Til gengæld er den også perfekt herhjemme med lange støvler. Den er utrolig behagelig at have på og så kan den nemt bruges året rundt. Kjolen fås også som bluse HER. Blusen nederst er i tyndt strik og jeg er vild med detaljerne på ærmerne. Jeg har indtil videre brugt den sammen med denne nederdel, men har allerede flere andre styling-ideer. Begge ting er meget normale i størrelsen – jeg har dem i 38/40. Jeg var faktisk ret vild med denne kjole også, men var ret meget i tvivl om, hvorvidt den ville klæde mig, så det endte altså med den her i indlægget. Den anden er ellers ret skøn!

Kjolen finder I HER og blusen med de fede ærmer HER. Hele kollektionen kan købes HER

joelle-strik-ellos-missjeanett-blogger

There’s a new boho collection at Ellos – it’s called Joelle and you can find the collection here. The dress is so comfy and I can see my self use it all year. I love the details on the blouse too.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler november: vinterjakke, krone og julekjole